Şimdi Ara

750 TL Nokia X6 yerine Android Telefon .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar . Babamın telefonu bozulmuştu Teknosa'dan almıştık garanti süresi bitmeden bozuldu 1 ay içinde gelmedi adamlar onun fiyatı kadar hediye çeki verdiler ( 250 TL ) üstüne ekleyip bana Nokia X6 aldık(750 TL) telefondan memnunum herşeyi güzel ama internet hızını beğenmiyorum ve telefonu %80 internet için kullanıyorum . Teli Mayıs ta aldık şimdi tek umudum telefonun bozulup bana hediye çeki vermelerini umuyorum Telefonumun yan tarafı açıldı bi telefoncuya sordum adamda Nokia bu telefonu üretimden kaldırdı sebebi ise seninki gibi yandan açılmalar falan topluyorlar telefonları dedi benimde umudum arttı. Neyse uzattım sorum şu : Android telefonların interneti daha iyiymiş sanırım bana internet hızı iyi olan 750 TL ' ye kadar android telefon önerirmisiniz ? Teknosadan alacağım mecbur İnternet sitesinde HTC Wildfire gördüm 700 civarı güzel telefona benziyor sizce nasıl x6 dan iyi midir ?Htc sempatimde var . Teşekkürler herkese .

• wildfire S tabii ki x6dan iyidir, oyun için olmasa da internet için birebir. Ama vodafone gibi 496 kb/s hız sınırlı internet paketleri kullanacaksan tablet bile alsan x6 dan hızlı giremezsin. Sonuçta hepsi aynı olur. Ama wildfire internet yönünden her türlü x6dan daha iyi. Wifi veya avea gibi 1 gb verip hız sınırsız paket almayacaksan bence hiç boşa alma telefonu...
  • Avea'dan 1 GB lık internet paketi alıyorum ama 1 ay içinde birkaç defa alabiliyorum . Hiç oyun oynamadım şuana kadar telefonda oyun gibi bir derdim yok. Dokunmatiği iyi olsun , Müzik dinlerim arada , Ama genelde internette dolanırım evde internet yokta
  • hmm anladım o zaman wildfire isteklerinizi sorunsuz karşılar
  • Samsung Galaxy Ace S5830 nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarisCanYagmur

Samsung Galaxy Ace S5830 nasıldır ?

Fiyatini haketmeyen bir telefondur ama kalitelidir.Ideos x5 dusunur musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: BarisCanYagmur

Samsung Galaxy Ace S5830 nasıldır ?

Fiyatini haketmeyen bir telefondur ama kalitelidir.Ideos x5 dusunur musun?

Ideos x5 Teknosa'da yok malesef. Htc Wildfire mı Galaxy Ace S5830 mu ? Aslında Samsungtan çekiniyorum çok çabuk bozulan bir marka.
  • 450 ye gio al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

450 ye gio al.

Gio yu araştırdım ve hiç beğenmedim.
  • Wildfire S in ederi en fazla 500 liradır.Galaxy ACE her bakımdan üstün ondan.Ama bence bir müddet daha bekleyim Xperia Mini çıkınca ondan alın,Flash izlenecek bu tel ile diğerleriyle pek mümkün değil.Hacking yöntemlerle ancak olur..Widlfire S e 750 lira vereceğinize LG P503 alın aynı donanım 490 lira.
  • Bende biraz beklemeyi istiyorum ama çok sabırsız biriyim. Her geçen gün yeni teknolojili yeni modeller çıkıyor . Okullar açıldıktan sonra alacağım büyük ihtimal.
  • SE XPERİA Ray ' i beklemeyi düşünüyorum sizcede iyi yaparmıyım özelliklerine baktım tam benlik gibi 850 TL den fazla olmazsa kaparım. Sizin düşüncelerinizide almak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.