telefonlardan pek anlamam, 750TL ye kadar sağlam bişey arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ;)
nokia 6700 olabilir... Ama öncelikle ne tür bir telefon istediğinden veya en çok sana lazım olabilecek şeylerden bahsedersen daha rahat yardımcı olabiliriz sana...
+1
quote:
Ama öncelikle ne tür bir telefon istediğinden veya en çok sana lazım olabilecek şeylerden bahsedersen daha rahat yardımcı olabiliriz sana...
6700 classic i ben de çok beğendim, nokianın sitesinden bir gözat istiyosan özelliklerine, en uygun fiyata vatanda var galiba world card'ın varsa..
Camerası güzel,ses olayı sağlam,qwert klavyeli, bi telefon istiyorum :) 6700 tipini beğenmedim :( bide her türlü programı fln destekleyecek bişi
quote:
Orijinalden alıntı: anilg92
Camerası güzel,ses olayı sağlam,qwert klavyeli, bi telefon istiyorum :) 6700 tipini beğenmedim :( bide her türlü programı fln destekleyecek bişi
beğenmedin ama insan bir sağol vs birşey yazar...ben bir daha yazmam buraya alındım, sonuçta burada kimse senin emir erin değil...
eyw,o kadar küçük şeylere alınılırsa benim yapabileceğim bişi yok ve kimse benim emir erim değil öle bişi demedim,
Nokia 5730 veya E75i tarif etmişsiniz. Qwerty Klavye , 5730 Nokia Shoplarda 720 civarı. Ses desen 5730 zaten Xpressmusic.
teşekkürler baktımda hoşuma gitti :)
5730 gerçekden hoş telefon özellik olarakda iyi bende almayı düşündüm ama fiyat aştı beni,750 açılış fiyatı bulursan kaçırma zaten klavyeden vaz geçersen n82 ye bak 700 e çok rahat bulursun,yapamayacagı yok zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme