Şimdi Ara

750 TL ye kadar güzel bi telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonlardan pek anlamam, 750TL ye kadar sağlam bişey arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ;)

• nokia 6700 olabilir... Ama öncelikle ne tür bir telefon istediğinden veya en çok sana lazım olabilecek şeylerden bahsedersen daha rahat yardımcı olabiliriz sana...
  • +1
    quote:

Ama öncelikle ne tür bir telefon istediğinden veya en çok sana lazım olabilecek şeylerden bahsedersen daha rahat yardımcı olabiliriz sana...
  • 6700 classic i ben de çok beğendim, nokianın sitesinden bir gözat istiyosan özelliklerine, en uygun fiyata vatanda var galiba world card'ın varsa..
  • Camerası güzel,ses olayı sağlam,qwert klavyeli, bi telefon istiyorum :) 6700 tipini beğenmedim :( bide her türlü programı fln destekleyecek bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilg92

Camerası güzel,ses olayı sağlam,qwert klavyeli, bi telefon istiyorum :) 6700 tipini beğenmedim :( bide her türlü programı fln destekleyecek bişi

beğenmedin ama insan bir sağol vs birşey yazar...ben bir daha yazmam buraya alındım, sonuçta burada kimse senin emir erin değil...
  • eyw,o kadar küçük şeylere alınılırsa benim yapabileceğim bişi yok ve kimse benim emir erim değil öle bişi demedim,
  • Nokia 5730 veya E75i tarif etmişsiniz. Qwerty Klavye , 5730 Nokia Shoplarda 720 civarı. Ses desen 5730 zaten Xpressmusic.
  • teşekkürler baktımda hoşuma gitti :)
  • 5730 gerçekden hoş telefon özellik olarakda iyi bende almayı düşündüm ama fiyat aştı beni,750 açılış fiyatı bulursan kaçırma zaten klavyeden vaz geçersen n82 ye bak 700 e çok rahat bulursun,yapamayacagı yok zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.