Bildirim
7500TL Sistem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu bütçede bir bilgisayara o PSU hiç gitmemiş kaliteli bir şey alın, RAM seçimi hiç mantıklı değil, SSD yok, nasıl bir monitörle kullanacaksınız bu sistemi? -
Sıvı soğutmayı çıkarın. İhtiyacınız yok.
Kasayı NZXT S340 Elite veya Phanteks P400s TGE ile değiştirin. Hem daha kaliteli kasalar hem de yaklaşık 40 lira daha ucuz.
Anakartı Asus Prime-X370 Pro ile değiştirin.
Ramleri aynısının 3000 veya 3200mhz liğinden seçin (seçmek için anakartın ram listesine bakın) Yaklaşık 100 lira daha pahalı.
Önce SSD alınıp sonra HDD eklenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önerileriniz için teşekkürler önerdiğiniz kasa ile benim seçtiğimi değiştirdim
ssd ile hiçbir alakam yok uyumsuzluk sorunu yaşarım diye korkudan almadım önerdiğiniz varsa seçelim
soğutma için ryzenin soğutması yeterli midir -
28.0 ASUS PB287Q HDMI/MHL DP 4K LED
monitör olarak bunu düşündüm
psu içinde pek bir bilgim yok ekran kartının maksimum kullandığı güce göre koydum -
Hangi siteden topluyorsunuz, PSU linki vereyim oradan
SSD olarak da kaliteli bir şey alacaksanız samsung evo serisinden alın -
https://www.itopya.com/ burdan topluyorum zahmet olmazsa ssd linkini de atar mısınız -
Yeterli. Eğer silikon lotosunu tutturursanız stok ile 4.0GHZ bile görebilirsiniz. En kötü 3.8.
SSD ye ne kadar bütçe kalmıştı? Sata SSD seçeceksek 850Evo serisi oldukça sağlamdır.
teşekkürler
500 liralık daha bütçem var -
-
-
ama halen içimde olmamışlık hissi var bir yerde hata yapıyorum gibime geliyor -
Harddiski de 2tb yap. 100 lira fark var aralarnda -
Sisteme 7.5k vereceksiniz ama ucuza kaçmaya çalışıyorsunuz, yukarıda linkini verdiğim SSD ve PSU'yu almanızı tavsiye ederim. -
NZXT çok başarılı bir kasa fakat Phanteks 400S Tempered Glass kasasını kesinlikle öneririm çok başarılı ve çok şık bir kasa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revuxen -- 8 Eylül 2017; 8:33:1 >
size güveniyorum ancak tercih ettiğiniz ürünler stokta yok bende onlara yakın olanları seçmeye çalıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: revuxen
NZXT çok başarılı bir kasa fakat Phantek 400S Tempered Glass kasasını kesinlikle öneririm çok başarılı ve çok şık bir kasa.
önerdiğiniz kasayı Türkiye de bulamadım o yüzden nzxt seçtim -
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8701
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X