Bildirim
750ti darboğaz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Normal. Zira oyunu high gibi bir acma hevesiniz olmamalı cunku işlemci ve ekran kartı giriş ve orta seviye arasında. -
darboğaz yok mu yani ben bunun yüzünden işlemciyi bile değiştirmeyi düşünüyodum çünkü 1366x768 çözünürlüğünde oynuyorum ve internette karttan daha iyi performans alan videolar görüyorum -
i3 540 gerçektende çok eski bir işlemci darboğaz var işlemciyi i3 6100le değiştirmekte fayda var bütçenizde yetiyorsa -
quote:
Orijinalden alıntı: çukulatasatanadam
darboğaz yok mu yani ben bunun yüzünden işlemciyi bile değiştirmeyi düşünüyodum çünkü 1366x768 çözünürlüğünde oynuyorum ve internette karttan daha iyi performans alan videolar görüyorum
Şimdi bazı videolara baktım , Gtx 750Ti + i3 4150+ 8 GB RAM ile 50 fps de akıcı oynanabiliyor 1080p çözünürlükte tabi.
Eğer bütçeniz uygunsa anakartınızın soket yapısının LGA1156 olduğunu varsayarak , i5 750 veya i5 760 dan birini almanızı tavsiye ederim , 2.el düşebiliyor bazen forumun ilgili bölümüne.
https://www.youtube.com/watch?v=iZPYPbOipng
Tek çekirdek performansı , i3 540 dan biraz daha iyi neredeyse eşitler fakat çoklu çekirdek performansında arada %50 gibi bir fark görünüyor , sana tavsiyem en az 1 HDMI veya DVI çıkışlı 1080p monitörle birlikte , i5 750 ya da 760 almandır.Eğer 4 GB bellek kullanıyorsan aynı hızdan bir modül 4 GB daha eklemelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 5 Eylül 2016; 2:15:29 >
-
inteli okadar gözünüzde büyüttünüz ki, sırf intel olsun başka birşey olmasın.
i3 - titanx takanlar darboğaz yapmadığını iddaa edip saçma sapan işlere kalkışıyorlar. -
aynı işlemci bendede var 750 ti nin amd karşıtı kartta var bazı oyunları çatır çutur oynuyorum ama o oyunda takılmanın sebebi ramde olabilir eğer ram kullanımı düşüp olup cpu tavandaysa ozaman işlemci yapıyor demek şimdilik idare ediyorum bende atacağım çöpe bu işlemciyle anakartı 7 yıllık kendileri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X