Şimdi Ara

750w Power Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 750w high power ım eve gelip taktıgımda sigortaları attırıp yanmıstı. garantiye gönderdim ve ürün geldi.Kullancı hatası dediler.Sagolsunlar bir daha high power almamak icin sebep oldular. 250 tl civarında önerebileceginiz power var mı bilgisayar özelliklerim şudur: amd fx 8350 16gb ddr3 ram gtx 980 ekran kartı 2tb harddisk 240 gb ssd yardımcı olursanız sevinirim.

• 3 gün önce Evga 750 GQ aldım amazondan 20 dolar kadar indirimde şuan ve 310 liraya falan geliyor. Zorlayabilirsen iyi galiba daha geçmedi elime kendileri . O dediğin fiyatta çok iyi psu lar yok türkiyede ben bulamadım yada. Seasonic S12II 620 watt var sadece.
  • Veinglory kullanıcısına yanıt
    bu sisteme sizce 750w gerekli mi 550w yeterli olur mu sizce?
  • alpaskalp A kullanıcısına yanıt
    Kaliteli bir 550W iş görür diye düşünüyorum. Şahsen ben imzamdaki psu ile kullanıyorum şuan yetiyor ama yüke girince aşırı ses ve titreme yapıyor. Isınması da çabası nede olsa corsairin en al modeli. Overclock falan yapmıyorsanız dediğim seasonic işinizi görür ve oldukça kalitelidir. Jonnyguru isimli siteden incelemesine bakabilirsiniz.
  • Veinglory kullanıcısına yanıt
    ben bugun gidip almayı düşünüyporum o zaman 550w ve 600w urunlere odaklanayım gereksiz olur üstü.peki bu high power denen kalitesiz firmayı bimerden başlayarak nerelere şikayet etmeliyim etkin sonuc almak icin eve gelmişim tatilden tek yaptıgım powerdan cıkardıgın fişi geri takmak ve kablonun erimesi evdeki sigorta amperini de yukseltmeyi planlıyorum a10 dan 20a bi sigorta almak farz oldu
    Hocam high power kalitesiz değil aslında. Astro gd serisi iyidir mesela. Ucuz etin yahnisi oluyor ve bizim ülkedeki garanti firmalarının işe yaramazlığı ile birleşiyor. Benim kullandiğım güç kaynağı Corsair marka fakat en berbat modelini kullanıyorum. Yoksa Corsairin ürünleri gayet kalitelidir ama kalite olunca da daha fazla para veriyorsun. Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz çok bilgim yok o konularda malesef. Yine dediğim gibi Seasonic S12II 620 modeli işinizi görecektir. 280 lira civariydi sanirsam fiyatı değişmediyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben o zaman cooler master rs modeli benim icin fiyatı da uygun onu alayım 300 e cıkmak istemiyorum kaliteli olsun temiz olsun fazlası zarar elektrik faturasına yansıyor gereksiz hocam cok tesekkür ederim yardımların icin tekrardan sagolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    High power aslında iyidir ama sende şansızlık olmuş bende toshiba tvde yaşadım benzer sorunu gittim başka marka aldım

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html#yorumlar

model olarak düşünebilirsin
  • Hocam yarına kaldı vatan bilgisayardan 650w lık alıcam birde evdeki sigortamı degişcem kaç amperlik sigorta olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX 8300 ve R9 380 sistemde 500W Evga PSU bozmuş biri olarak tavsiyem MİNİMUM 650W 80+ psu almanız olur.
  • Marka olarak cooler masterı öneriyor musun 600w 80 psu 259 vatanda bu paranın üstünü veremem gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.