Şimdi Ara

7600 Gs mi X1650 pro mu almalıyım AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kart alacağımda nvidia 7600 gs mi almalıyım 256 mb lik yoksa radeon x1650 pro mu 512 mb lik
    suan elimde 230 w gerçek power var bu kartlara yetermi
    fazlada bişey oynamıyacam sadece cod 4 ve pes 2008 için alıyorum

yardım ve önerilerinizi bekliyorum

• 7600 gs kartında ek güç giriş yeri vardır. bu yüzden sendeki güç kaynağı yetmez
    x1650 pro da neredeyse 7600 gs ile aynı gücü çeker.

bence sen ilk önce güç kaynağını değiştir. 350 - 400 w gerçek pusu al derim.

iki kart arasında benim terciğim 7600 gs olurdu
  • 7600 gs sonic var bulabilirsen tavsiye ederim bütün oyunlara yetiyor medium-hiğh oynarsın
  • salenko kardes 45 ytl ye 400 w power var kartı alacagım yerde o işini görürü dedi satıcı hem maddi durumun da suan saten 50 ytl den fazla veremem psu ya
  • PSU değişse iyi olur.

Bulabilirseniz Palit 7600gs Sonic AGP tavsiyemdir.
  • iki kartın özelliklerine baktım da x1650 azda olsa daha iyi ama 7600 gs 30-40 ytl civarı daha pahalı neden acaba
  • 7600 gs alırsanda pasif soğutmalı olmasın, ben problem yaşayıp iade ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7800 GTX mi 7900 GS mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x1650 biraz daha iyi performans veriyor 7600gs den psu nuda değiştirmen lazım böyle çalışır ama iki gün sonra eline alırsın sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

x1650 biraz daha iyi performans veriyor 7600gs den psu nuda değiştirmen lazım böyle çalışır ama iki gün sonra eline alırsın sistemi

psu yu 50 ytl civarı 400 watt bişey alacam yetermi
  • 50 ytl civarı 400 W? pek kaliteli olacağını sanmıyorum, ama senin bahsettiğin 2 kartıda rahat çalıştıracaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

50 ytl civarı 400 W? pek kaliteli olacağını sanmıyorum, ama senin bahsettiğin 2 kartıda rahat çalıştıracaktır.

pek iyi olmasınada gerek yok zaten bundan sonra pc yi upgrade etmicem eskidi artık bu kartları calıstırsın yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: lunarstrain

7600 gs alırsanda pasif soğutmalı olmasın, ben problem yaşayıp iade ettim.

benim pasif sogutmali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.