Bildirim
7600gs bellek farkının etkisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
512mb modelı alma!!! bu tur kartlarda 256 daha ıyı cunku 512 lık belleklerın hızları daha dusuk oluyor -
bence değmez çünki 512 mb ram ekran kartında ancak çok yüksek çözünürlükte ve tüm ayarlar en ii deyken kullanılabilir.7600gs için çok fazla olur kısacası 512 mb ram yani gereksiz 256mb ram ideal -
bana kalırsa 512mb gereksiz biraz göz boyama gibi oluyo... -
Yorumlarınız için teşekkürler -
eğer asusun 7600gs si ise 512 olan sakın alma ram hızı diğerinden düşük diğeri 700 yanılmıyorsam asus 540 asus aynı kazığı 512 mb 1600 pro dada yaptı insanları 512 ramla kandırıyo ama düşük hızlı ramlari olan daha kötü model satıyor. Ramlarin hızını araştır o daha önemli boşver boyutunu .Ayrına bulursan palit 7600gs sonic al o süper -
quote:
Orjinalden alıntı: frix
Ayrına bulursan palit 7600gs sonic al o süper
+1 -
evet palit 7600 gs sonic oc ile 7600 gt geride bırakıyor -
Palit 7600GS Sonic güzel kart -
quote:
Orjinalden alıntı: pıquant
bana kalırsa 512mb gereksiz biraz göz boyama gibi oluyo...
gibi'si fazla -
Palit in o testini ben de gördüm ancak 2. sınıf bir kart değil mi? Bir de Türkiye'deki garanti olayını da düşünüyorum. Sorun çıkarsa çok uğraştırıyorlar biliyorsunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X