Şimdi Ara

7600GT de Donma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geforce 7600gt kart aldım daha yeni kart ama oyunlarda 10-15 dk oynadktan snra ekran donuo renk renk çizgi çizgi oluyor neden olabilr kafayı yicem lütfen yardım plzzzzzz!!!!!!!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ısınmadan oluyor olabilir ATItool programıyla ısıyı kontrol et 90derece nin üstüyse iyi bir fan al
  • Dostum anladığım kadarıyla kart arızalı...O problem klasik bir arıza çünkü.Ama yinede garantiye göndermeden önce.Kartın ısısını , fanın dönüp dönmediğini ve extra power girişi varsa ekran kartının bunu takıp takmadığını bir kontrol et. Ayrıca en son nvidia driverlarını yükle...

Ama dediğim gibi bu bizim hep karşılaştığımız klasik bir problem.Bence arıza var kartta...
  • Kasa soğutman iyi değilse ısınmadan oluyor olabilir benim kasayı soğutan 3 fan var şu an ama ısı idle 67 derece
  • bencede kart hatalı bi arkadaştada noktalar oluşuyodu buda ona benzer bişi galiba garantiye wer
  • garantiyle görüşün. en sağlamı budur bence.
  • Muhtemelen bir arıza durumu var arkadaşların da belirttiği gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ben karttan çok senin KONU başlığına çok sinirlendim.'ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN.' Böyle bi konu başlığı olamaz burda kimse kimseye yardım etmek zorunda deil... senin yardım etmeyenleri zan altında bırakmaya hakkın yok...
  • Bende başlığı görünce hemen konunun içinde gördüm kendimi:)

Locker a katılıyorum AMA

bende 7600GT alıp böyle bi sorunla karşılaşsam bende aynı şeyi yapardım:)

Soruna gelince 2-3 gün önce aynı konu açıldı
    Aynı sorunu yaşayan biri vardı forumu incelersen bulabilirsin
    Ama orada da tam olarak sorunun ne olduğu bulunamadı galiba

Bence en iyisi garantiyi kullan
  • Bende böyle bir sorunla karşılaşsaydım konu açardım ancak benim lafım konuya degil başlığa
  • BU TİP SORUNLAR GENELDE ISINMADAN KAYNAKLANIO
  • benim eski kartımda öyle yapıyodu.ne yaptımsa düzelmedi ve bende kartın bozulduğuna karar verdim.kartın işlemcisi bozulmuş sanırım.senin kartında muhtemelen böle bi sorunu var.
  • gönder kartı servise be yaw
  • Sıfır kart. Alalı 30 iş günü olmadi ise git direkt iadesini iste ayıplı mal kapsamında.

Ayrıca sorun ısıdan kaynaklanabilir ama bu biraz düşük ihtimal zira zaten bu kartlar çok az güç tüketimine sahipler ve daha az ısınıyorlar.

Isı varsa da fan ile ilgili bir sorundur ki bu da teknik bir arızaya girer. Yani sen hiç uğraşma ve gidip ayıplı mal kapsamında iadesini yap ürünün.
  • bence hiçsıcaıklık kontrolü yapmana gerek yok direkt garantiye götür ya iade et yada yenisini al :))
  • butun oyunlarda yapıyo ise garantiye gonder sorunuda belirt...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.