Şimdi Ara

7650den sonra ne alsam ???(cx75,3230,k750i,d500???)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yaklaşık 2senedir 7650 kullanıyorum telefonumdan çokkk memnunum ama artık ömrü bitmiştir yeni bi telefon almayı düşünüyorum.gene uzun bi süre bu alacagım telefonu kullanmayı planlıyorum.500-550ytl arası hadi sizin güsel hatrınız için 600 ytl olsun enn fasla.özelliklere gelince;
    -7650den ii olsun bikere kamerası 640*480 ,vga olmasın yani
    -sora garantili olsun,spot olmasın
    -öle çok fazla program yüklüycem şunu yüklüycem die bişey yok o yüzden symbian olsada olur olmasada olur
    -mp3 çalma özelliği olsa ii olur ama öle sürekli dinliycem ii ses kalitesi olsun die bi dururmda söz konusu diil orta şeker olsa yeter
    -öle edge zart zurt gibi ekstra özellikler olmasada olur
    -yakışıklı bi telefon olsun en önemlisi

ben biraz araştırdım bide onları söliim;
    -cx75 fiyatıyla özellikleriyle güsel gibi geldi tipide fena diil.128mb hafızası olması çok ii
    -6230i ve 6670 war onlara baktım ama onlarında tiplerini sewmiyorum
    -3230 baktım onun tipi çok hoşuma gitti ayrıca menusununde 7650 ile aynı olması ayrı bi artı.gerçi onun fiyat biraz daha yukarda
    -k750i,d500,3230 war ama onların spotu anca daha ucuz acaba k750i yeni çıktı o zorda,diğerlerini ikinci el garantili bulma ihtimalim nedir??

fazlasıyla açıkladım heralde yorumlarınızı bekliorum ben gitcem şimdi sora gelicem o zmn bakcam ne diosunuz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adofeb -- 26 Temmuz 2005, 7:01:02 >

• sende benim gibisin.1 kez al,tam al olayı yani.Paraya biraz daha kıy ve K750i al.Peşin fiyatı 750 YTL veyawww.kangurum.com adresinde ki migrosun sanal satış noktasıdır yani güvenilir, 810 YTL 12 taksitli fiyatı.
  • 3230 , hepsiburada da 630 ytl .(600 ü biraz geçiyor ama 30 ytl verilir .tipinide beğendiysen alabilirsin) diğerlerinin garantilisini bu fiyata bulman biraz zor gibi.
  • 3230 ama 6630 da düşün
  • 3230
  • 3230(oskiotus)
  • 3230: yakışıklı, mp3 kötü, radyosu var, symbian var, 1.3mp kamera var (vasat kalitede) 630 ytl

CX75: çok yakışıklı, mp3 var, radyosu yok, 1.3 mp kamera var, 550 ytl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    N70 mi E50 mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siemens cx75 tip olarak 3230 dan çok daha iyi.siemens cx75 tavsiye ederim.
  • Nokia yı destekleyen çok fazla program var piyasada .aynı şekilde Siemens için bulamaya bilirsin. Nokia yı satmasıda daha kolay hemde.
  • arkadaşım paran kısıtlı
    ama bence ver birazda
    6230i 6630veye 6680 al en azında nokiadan vazgeçme
    symbain önemli deil diosan pek bi fark yok para açısından al 6230i yi ben çok memnunum
  • arkadaşım 3230 kalite kötü mp3 çalar mono ve herkes elinde çıkardığı için fiyatı düşüo
    ben 3230 düşünme derim
  • 3230.................en kötü seçim bu zaten,onu sil gitsin
    cx75..............olabilir 500ytl ucuz ama memnun edici olurmu bilmem
    d500 ve k750i fiyat olarak yakın,kalite olarak çok uzak telefonlar
    d500 ve k750i arasında kararsız kalırsan k750i al
    daha az para vermek istiyorsan cx75 al o zamanda,
  • bence k750ibak telefonunu ne güzel 2 sene kullanmışsın bu telefonuda 2 sene daha kullanırsın
  • ewt arkadaşlar fikirler için çok saolun.ya paraya kıyıp k750 alcam (tabi şu anda elimde o kdr para yok ya taksitli alcam ya biraz daha bekliycem)yada cx75 alıcam.bide 6630 demişsiniz ama özellik çok ii ama ne bilim arkadaşımda war öle çekici gelmedi telefon ne biliim bi albenisi yok 7650mi alırken büyük bi hewesle almıştım gene alıcagım telefonunda o hewesi yaratması lazım diye düşünüyorum
  • Aynı telefonlar Aynı dertler...
    Bende bu Nokia, Samsung, Sony üçgenine girenlerdenim. Telefonum çalındı yoksa yeni telefonda gözüm yoktu ama kader işte...

Şeytan diyo git 6610 al tekrar Neyse öncelikle fikirlerimi belirtiyim... ;
    Samsung için elden çıkarması zor ve pişman olacağın bi karar telefon Nokia nın işi dediler bi yerde haklılar ama Samsung markasını da çok sever, güvenirim. (Tip olarak en çok da o hoşuma gitti)

Nokia konusunda da kronik sorun herşey var kritik bişey yok... Eksik yapıyolar bilerek telefonu

Ericsson telefonlara oldum olası ısınamadım zaten, direkt önyargıyla yaklaşıyorum belki telefon işinde mesafe katettiler ama gözümden hala 688'leri üreten firma imajı gitmiyo, markayı duyunca aklıma o takozlar geliyo ne yapıyım

Şimdi ben ne alıyım??? Karizma olacak, pil ömrü uzun olacak, titreşim, renkli ekran olsun, küçük hafif olsun tercihen nokia olsun,bluetooth kulaklık için BT olsun tabii ki... fiyatı da 300-400leri geçmesin... Çok şey istemiyorum aslında symbianda sadece hoşuma giden MAU MAU diye bi oyun var başka bi olayını görmedim ;)

• ya bende bi gaza geliorum k750 alsam die sora 300ytl cebimde kalsın örenci adamız lazım olur diorum cx75 alıyım diorum sora bide nokia olsun diyorum 600ytl ye garantili bulmuş bi arkadaş forumda yazıodu.600e 3230 mu alsam diyorum nokia olsun die.arkadaşlar saolsun çok güsel yorumlar yapmış ama ben bi karar weremedim gitti
  • ya bide alırken benim eski 7650yi alıcagım yere satsam kaça alırlar??100 civarı fln heralde 150ye çıkarlarmı ki hani takas oldugundan
  • 3230 kesinlikle alma derim berbat bir sesi var alan bin pişman bakma sesi çıkmadıklarına

K750 d500 6230i bunlar süper telefonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 27 Temmuz 2005, 7:34:18 >
  • bence kesinlikle k750
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnaneker

ewt arkadaşlar fikirler için çok saolun.ya paraya kıyıp k750 alcam (tabi şu anda elimde o kdr para yok ya taksitli alcam ya biraz daha bekliycem)yada cx75 alıcam.bide 6630 demişsiniz ama özellik çok ii ama ne bilim arkadaşımda war öle çekici gelmedi telefon ne biliim bi albenisi yok 7650mi alırken büyük bi hewesle almıştım gene alıcagım telefonunda o hewesi yaratması lazım diye düşünüyorum

sakın se alma nokiadan wazgeçme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.