Şimdi Ara

7790 Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sistemi mi yeni topladım ve ekran kartı olarak shapphire hd7790 dual x aldım,kutusundan çıkan küçük bir kitapçığın üstünde shapphire ürün kaydı yazıyor ve üye olduğum taktirde bedava oyunlara yazılımlara ulaşabılıyormuşum bu oyunları nasıl elde edebilirim bilen biri yardımcı olursa sevinirim.www.sapphireselectclub.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wordex232 -- 27 Temmuz 2013; 10:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wordex232

Merhaba arkadaşlar ben sistemi mi yeni topladım ve ekran kartı olarak shappire hd7790 dual x aldım,kutusundan çıkan küçük bir kitapçığın üstünde shappire ürün kaydı yazıyor ve üye olduğum taktirde bedava oyunlara yazılımlara ulaşabılıyormuşum bu oyunları nasıl elde edebilirim bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Bende dün aldım şayet o muhabbete hiç bakmadım. Bedava oyun dediği şeyler basit oyunlar olacaktır ve hiçbir işine yaramaz diye tahmin ediyorum. Yaparsan bana haber ver işe yarar birşey varsa ben de yaparım
  • Ben girdim siteye üye de oldum baktığım oyunlar hiç küçümsenecek oyunlar değil. Far cry 3 , crysis 3 , Bioshock infinite , far cry blood , tomb raider gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

quote:

Merhaba arkadaşlar ben sistemi mi yeni topladım ve ekran kartı olarak shappire hd7790 dual x aldım,kutusundan çıkan küçük bir kitapçığın üstünde shappire ürün kaydı yazıyor ve üye olduğum taktirde bedava oyunlara yazılımlara ulaşabılıyormuşum bu oyunları nasıl elde edebilirim bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Bende dün aldım şayet o muhabbete hiç bakmadım. Bedava oyun dediği şeyler basit oyunlar olacaktır ve hiçbir işine yaramaz diye tahmin ediyorum. Yaparsan bana haber ver işe yarar birşey varsa ben de yaparım

Şimdi siteyi biraz kurcaladım da , Complete the form below to receive your Game Keys. Böyle bir yazı altında bir form doldurmamı istiyor altındada (get your game key) yazıyor forumu dolduruyorum fakat Unique Id diye bir yer var oraya ne yazacağımı bilmiyorum sen biliyor musun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

quote:

Şimdi siteyi biraz kurcaladım da , Complete the form below to receive your Game Keys. Böyle bir yazı altında bir form doldurmamı istiyor altındada (get your game key) yazıyor forumu dolduruyorum fakat Unique Id diye bir yer var oraya ne yazacağımı bilmiyorum sen biliyor musun?

Eve geçer geçmez kurcalamaya başlarım. Bu saydığın oyunlardan birinin bile downloadını veriyorsa süper orjinal olarak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 670 2GB EKRAN KARTI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.