Şimdi Ara

tmtmtmtmtm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmtmtmtmtmm -- 25 Mayıs 2022; 2:37:33 >

• hocam sen programını yapmışsın zaten, kaynakları hazırlamışsın. geriye yardırmak kalıyor
  • 779k barajın altı mı oluyor dostum, yanlış anlama benim bildiğim sayısalda 400 küsürkdan sonrası olmuyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounmatematik B kullanıcısına yanıt
    Yardırıyorum hocam. En azından böyle yap, sakın bu hatayı yapma gibi mesajlar bekliyorum.
  • ben çok iyi netlere sahip bir insan değilim ama yine de kendi tecrübelerimi yazayım, soru çözerken çok fazla uğraşma derim. 10-15dk baktın çıkmıyor çözümünü izle ve o soruyu işaretle, sonradan onları tekrar edersin, baktığında 10 saniyede hatırlarsın zaten. ben eskiden 1 saat falan bakardım ama çok zaman kaybı oluyor bunu önerebilirim. bir de kaynakları tam bitirmeni önereceğim. ben mezuna kaldım ve eski kaynaklarıma baktığımda hep yarım yarım, zaten baştaki sorular çözülüyor çözebildiklerimi çözmüşüm çözemediklerim asıl zor olanlar kalmış ve hiçbir işe yaramamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskwneıebwje

779k barajın altı mı oluyor dostum, yanlış anlama benim bildiğim sayısalda 400 küsürkdan sonrası olmuyordu
    Yanlış anlamıyorum hocam. Tavsiye verirsiniz diye gruba geldim. ÖSYM sonucumdan öyle yazıyor. O konuda pek bilgim yok ama sıralamam 779K.
  • Yerleştirme puanı kaç hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tcl 55c755 Vatan-29899 TL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makine ile çözseydim sınavı 400k yapardım

• Sağlık meslek mezunu olunca öyle olmuyor hocam :/
  • bounmatematik B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Başarılar hocam 9 ay sonra iyi haberleri bekliyoruz. Bildirirsiniz artık. Forumda pek fazla dolaşma. Ben sonuçlardan sonra girmiştim, bozuk olan moralim iyice çöktü troller sağolsun. Okul zamanı nasıl olur tahmin bile etmek istemiyorum.

Arada ara vermeyi unutma ABARTMADAN. Psikolojin bozulursa bi daha çok zor. Ben depresyona girmiştim 1 ayım boşa gitmişti. Sonra toparladım Allah'tan 😅.

Sana önerim Türkiye geneli sınavlara girmen. Konuların eksik olsa bile gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12galatasaray12 -- 2 Ağustos 2019; 16:7:37 >
  • 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam...
  • Bu kadar programlı ve çözeceklerini önceden belirlemen çok güzel,uygulamaya geçirirsen ilk 50K yaparsın diye umuyorum,başarılar dostum
  • Siz beni bilmeseniz de sanırsam ben sizi biliyorum.

Matematiğiniz ağır berbattı sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Siz beni bilmeseniz de sanırsam ben sizi biliyorum.

Matematiğiniz ağır berbattı sanırsam.
    Matematiğim 6,7,8. sınıfta en az 85 di. Lisede de durum değişmedi. Tek sıkıntım galiba. Çok fazla heyecanlanmam.
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Ortaokul matematiği ne kadar zordu?
    Bir de siz sağlık olsa da meslek lisesine gittiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Ortaokul matematiği ne kadar zordu?
    Bir de siz sağlık olsa da meslek lisesine gittiniz.
    Haklısınız. Sağlık meslek lisesine zorla gittim. YKS 2019 da TYT Mat için 1 ayda ort. 13 netten en az 21 nete yükselttim. Yıl sonuna kadar en az hedefim 30 net. Başaracağıma inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden Shogun

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    345'den önce tyt matematik kitabı hiç çözmedim. Matematiği sevenler ve orta seviye olanlar için başlangıç olarak ideal kitap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.