Şimdi Ara

78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mafyatik siyasi otelcilik deyince bazıları bana karşı çıkmıştı.

sadece burası değil o türkiyenin bir çok yerinde var yanmayı yada yıkılmayı bekliyor burası türkiye.

sistemin sil baştan değişmesi gerekiyor mevzuat suistimale açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ocak 2025; 15:42:44 >
  • güvenlik ve iş yeri malzemleri önlük kıyafet tüp satan bir ahbabımız şu an siparişlere yetişemiyor adam, durumun vahametini oradan anlayın ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ocak 2025; 15:49:33 >
  • Kerimcem yediği ayarı çıkaramadı hala kıvranıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Öyle bir söylüyorsun ki, sanki adam " madem pahalı, o zaman siz masraf yapmayın, biz yeterlilik raporu veririz " demiş gibi.

İptal edebilirsiniz demiş eeeee, o yeterlilik raporu olmadan nasıl ruhsat vs. işlerini halledecekler, yoksa hala 2007 akp belediyesi tarafından verilen yeterlilik belgesine mi bakacaklar?

• Bu arada siyasi ilişkiler çıkmaya başlıyor 78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı. 

78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı.
  • BJK kullanıcısına yanıt

Sırf Tanju Özcan'ın dayı oğlunu savunacan diye. İtfaiye ye ve CHP'li Bolu belediyesine toz kondurmayacaksınız diye siyasi bakıyorsun olaylara YAPMA şunu.

78 insan ölmüş orada. İtfaiye müdürlüğü gidiyor bak ne güzel eksikleri buluyor belirliyor. Ama atanmış itfaiyeden sorumlu belediye başkan yardımcısı akıl veriyor raporu geri çekin ki hiç olmamış gibi olsun biz görmedik duymadık gibi davranırız oluyor durum. Sence AKILLICA BİR ŞEY Mİ BU ?

Yangın işlerini denetlemekle tek yetkili İtfaiye zaten. İtfaiye denetleyip eksikleri görüp geri çekiyorsa kim denetleyecek başka sanıyorsunuz. Gerçekten Muhaliflik bu değil. Siyasi nefret ve körlüğü azcıkta olsa bırakın artık.

Bu olayda baş sorumlu Fİrma sahibi sonra itfaiye müdürlüğü ile Tanju Özcan'ın atadığı Dayı Oğlu sonrada bu işlerin tam üstüne düşmeyen ve ayrıntılı incelemeyen bakanlık yetkilileri. Şunu anlayın artık.

Sen sorumlu olmak ile suçlu olmayı birbirine karıştırıyorsun. Kanunlara göre suç teşkil ederse ceza alacaklar. Mesela siyasi ilişki ile çıkar sağlama olayı var ETS tur, direk bakanın şirketi yönlendirmiş oraya milleti. Buna ne diyeceksin?

Olaylara siyasi bakan sensin, zırt pırt her şeye soruşturma açan sizinkiler. Bilirkişi rezaletini de sabah Ekrem İmamoğlu anlattı zaten, inanılmaz manipülasyon yapılıyor.

Sorumluları yukarıda saydım işte. Suçlu oldum olmadıklarına mahkeme karar verecek sen veya ben değil zaten.

Not: Gerçekten şu uç muhalif kanalları izleyip izleyip şuralarda saçmalıyorsun resmen. ETS tur Türkiye'deki neredeyse bütün oteller ile çalışıyor buradan koşunn bakana bağlayalım kafası nedir yaa şakamısınız siz ? Kış tatili ypamak için marmara bölgesi ve çevresinde kaç otel var zaten toplasan 10 mu 15 mi ? Buradan ETS turda bu otelin çıkmama ihtimali var mı tabii ki çıkacak nasıl bir bakış açısı nasıl bir sığluktır bu.

Not2: Zırt pırt soruşturma demişsin ama bunu kasıtlşı olarak İmamoğlu yapıyor ve istiyor kimse anlamıyor mu snaıyorsunuz ? İmamoğlu kasıtlı olarak isim vererek hedef gösrererek Hakimse sallıyor Savcıya sallıyor Baş Savcıya sallıyor bugun yetmemiş İsim Soyisim vererek Bilirkişilere sallıyor bunlar SUÇ ve bunu İmamoğlu yaptı diye mağsum olmuyor.

“yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs” ve "hedef gösterme" suç kim yaparsa yapsın İmamoğlu bunları kasıtlı olarak yapınca gerekçeleriyle soruşturma başlatılıyor bu kadar basit.

Haaa İmamoğlu bunları bile isteye yapıyor algısı var herkeste. Çünkü bütün CHP'li avukatlarda orada basına karşı canlı yayında isim vererek konuşmanın suç olduğunu bilir. Ama bilerek yapıyorlar ki GÜNDEM OLSUN imamoğlu. Yoksa icraat ile proje ile gündem olamıuyacakl böyle polemikler ile olalım diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Ocak 2025; 17:39:20 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bunu da birçok örnek olmasına rağmen, mozambik cumhurbaşkanı yapmalı değil mi, yoksa Türkiye Cumhuriyetini yönetenlerin sorumluluğunda değil yani mevzuat değişikliği.

İhale şartnameleri onlarca, yüzlerce kez değişebiliyor ama yangın muevzuatı vs. örümcek bağlasa kimsenin sorumluluk ve yükümlülüğünde değil.

Ah ulan Mozambik cumhurbaşkanı,ayıp değilmi bir el atmadın bu konulara .78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı. 

• realgs kullanıcısına yanıt

türkiye 100 senelik bir ülke diğer perfectler niye yapmamış acaba?

avrupada gittğiim halk tipi otellerde aman aman bir yangın güvenliği hatırlamıyorum ben yeminle ,anca lükslerde prestijlilerde 5 yıldızlılarda var.

biraz ecel meselesi deyince kızıyorsunuz ama abd de yanan otelden bol nevar bizde azdı bile dünyadada var o sadece bizde yok.

google amcamıza sevdiğiniz ülkelerden seçip otel yandı diyin bazısından 10 ca sonuç kayıt çıkıyor biraz işletme ahlak meseleside.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ocak 2025; 17:56:11 >
  • Bay OzkanK,

İşine gelmeyince bilmem kaç kişi ölmüş,siyasi bilmem ne yapmayın,ayıp değilmi ey muhalefet,

işinize gelince vurun abalıya.

Hangisinde muhalefetin bir en ufak eksiği vardı da , başka kimse suçlanmadı;

-Çorlu Tren kazasında mı

-Madenlerde ölen insanlarda mı

-Ankara garında sinyalizasyon tamamlanmadan faaliyete alınan vekaza yapan hızlı trende mi,

ve daha onlarca yüzlerde ölümlü olaylarda mı sorumlu hükümetin bir kusuru yoktu.

Yatacak yeri olmayan insanların biraraya geldiği oluşumları savunma bize lütfen.

Ben hakkımı helal etmiyorum,gerçek enflasyon ortada iken uydurma enflason rakamları ile bizi mağdur eden , maaşlarımıza düşük artış verenlere haram zıkkım olsun çoluğumun çocuğumun rızkı.

Şu olayda olayın en başından beri hasımlarıymış gibi sürekli Bolu belediyesine saldırmaya çalışanlar var. Babuş, Kerimcem, 0zkanK. vb. üyelikler koskoca belediye, 3-5 kişi sizin düşmanınız mı yav ? Kaç gündür, birbiri ardına sürekli belge, video, haber içerikleri paylaşıp bakanlığa toz kondurmadan belediyeye yükleniyorlar. Sonra bir şey diyince sen Tanju Özcan’ın dayıoğlunu savunuyorsun muhalefetlik bu değil bla bla bla. Ben gerçekten anlamıyorum, uğraşmayı da bıraktım bloğu bastım geçtim.

Muhasebecinin ifadesini paylaşıp, bakın aklı bu buna vermiş diyor. Suçlu bu diyor, her şey bunun kafasının içinden çıkmış diyor. Fevkalade bir çıkarım ve akıl yürütme örneği.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloğu bi kaldırsana, birkaç bir şey diyeceğim.

ETS turun sahibinin bakanlıkta ne işi var? Bıkmadınız hastane sahiplerini, okul sahiplerini bakan yapmaya. Sence bu etik mi?

Sen şimdi covid zamanı bakanlığa dezenfektanı kendi şirketinden fahiş fiyatına aldıran eski ticaret bakanını da savunursun. Harbi ona ne oldu ya , üstünü kapattılar bitti gitti.

Bir bilirkişi her şeyi bilebilir mi? Her davaya aynı adamı atayıp sürekli İmamoğlu aleyhine çalışan (suçlu olmadığı halde) adama bir şey demiyorsun da, yok ismini söylemişmiş yok bilmem ne.

• ben ne zman bütünlükle belediye tümüyle suçlu dedim hepsi suçlu belediyeyi kanatlı melek ilan edip, hayal ürünü özel ruhsat A.Ş uyduranların sanrılarına bak sen.78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı. 

Başkanlık sistemindeyiz ve BAKANLARI seçimi kazanan kişi atıyor ! Bak Trump Nasıl Elon Musk'ı bakan yaptığı gibi.

Ve işi bilen işin içinden gelen isimler olsun diye Milli EĞitime okulları olan Sağlığa hastaneleri olan Turizim bakanlığınada bakanları olan birini atıyor ! Burada Muhalefete soracak hali yok kimi atayıp atamıyacağını.

Ayrıca ETS tur üstünden bakana suç bulmaya çalışmak neyin kafası onu çözemedim !!!

Covid zamanı bakanlığa dezenfekten satan dediğin bakanın kendisinin değil eşinin ortak olduğu firmanın bir işiydi ve şirkete sadece ortak eşi ve 500 bin TL lik flan tırt bir ihaleydi. Hadi en baba %100 karla satmış olsalar 250 bin TL ve şirkete %50 ortaklı olsa 100-120 bin TL para için mi bakanın eşi kendini rezil edecek ? Bakanda eşide milyarlık serveri olan insanlar. 150 bin TL bakanın meclisten evine geçerken korumaların harcadığı yaktığı para bile etmeyebilir. Ama muhalif medya bunu alıyor köpürtüyorda köpürtüyor koşunnn diye.

Korona zamanı acil alım lazım apar topar dezenfektan alıyorlar. ( Bakanın eşinin ortak olduğu firmadan almasalar daha iyi olabilir tabii. O süreçte ihaleye girmiş almış diğer ortaklar. ) Ama bunu koşunnn kendi firmasından almış Milyar milyar dolarlar kaçırmışlar gibi sunmaya çalışmak SAÇMALIK. O zaman piyasa belli fiyatlar belli ürünü pahalı mı almışlar yok. Ürünün kalitesimi düşük yok ürün görevinimi yapamıyor yok her şeyi ile dört dörtlük veya daha ucuz fiyat veren varmışta vermemilerde bunlardan mı almışlar oda yok ama koşunn bakanın eşinin ortağı olduğu firma çıkmış firma. Buradan bir linç kampanyası başlattı işte sözde muhalefet.

Son olarak tek tip muhalif kanal izlemekten vaz geç artık. İmamoğlu isim soyisim vererek hakime savcıya veya bilirkişiye saldırarak suç işliyor. VE bunu bile bile yapıyor ki oradan mağdur edebiyatı çıkarmaya çalışıyor.

Hakkında bir şey çıakcak bir suçu varda ön almaya çalışıyor ALGISI oluşuyor herkeste bu neyin acelesi neyin telaşı ? Bilirkisi 6 yıldır ne suçu bulmuş ki İmamoğluna bugün bütün basını toplayıp canlı yayında koşunnn diye ön almaya çalışıyor ?

İmamoğlu yağlı kapıyı buldu. Ve kasıtlı olarak oradan gündem olmaya oynuyor bu kadar basit. Siyaset üretemiyor plan program proje üretemiyor ne yapıyorda oda Yargıya saldırarak oradan bir mağduriyet çıkarayımda Cumhurbaşkanı adaylığına sorlayım CHP'yi diye uğraşıyor bunu herkes anlıyor artık. Mansur Yavaş'ı egale etmek için bu taktikle devam edip sürekli yargıyı ve isim vererek hakimleri savcıları hedef göstertip kendisine soruşturma açtırtıp gündemde kalmaya çalışacak hedefi anlaşıldı.

• Evet işin içinden işi bilen birilerinin atanması gerçekten iyi olmuş.

Sızdırılan vatandaş bilgileri,
    Ölen bebekler.
    Düzgün denetlenmeyen otel,
    Kimyasallar yüzünden gümrüklerden iade olan gıdalar.

Devlet yönetmek ile otel yönetmeyi bir sanan tipler var Afrika kıtasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 27 Ocak 2025; 18:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sana göre hep suçsuz zaten iktidar yanlıları, sütten çıkmış ak kaşıklar, canlı yayında adam öldürseler yine de suçsuz dersiniz.

Avrupa'da bu yapılanların 10'da biri yapılınca istifa ediyor adamlar onurlarından ve aklanana kadar geri dönmüyorlar. Mahvettiniz ülkeyi 78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı. 

Bu arada Pekcan skandalını da yanlış biliyorsun. Asıl sen sürekli Ahaber izlersen kimse sizin taraftan kimse suçlu çıkmaz tabii

" Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre Nanoksia’nın bakanlığa 18 Kasım 2020’de 175 liraya fatura ettiği 5 litrelik dezenfektanı, aracı bir firmaya 21 Aralık 2020’de 100 liraya satmış.

Aynı aracı firma dezenfektanı 8 Ocak 2021’de 150 liradan piyasaya vermiş."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 27 Ocak 2025; 18:40:46 >

• www.aa.com.tr
    Kartalkaya'daki otel yangınına ilişkin zanlıların ifadelerine ulaşıldı
    https://www.aa.com.tr/tr/gundem/kartalkayadaki-otel-yanginina-iliskin-zanlilarin-ifadelerine-ulasildi/3463729

İtfaiye ve belediye %100 suçludur, hepsinin hapse atılması lazım.

Bekara karı boşamak kolay diye çok sevdiğim bir laf vardır.

Kazara ilerde CHP iktidar olsa görecez şimdi şu istifa etmeli bu istifa etmeli diye bol keseden atıyorlar ama 1 kişi bile istifa etmeyecek adım gibi biliyom onlar iktidar olduklarında da çünkü daha muhalefette iken kendi belediyelerine ne felaketler oluyor bir kişi istifa etmiyor.

Türkiye gibi 90 milyona dayanmış bir ülkede her olay sonrası bakan harcayacak buna inanıyon mu sen CHP'nin mesela ?

12 yılda 13 seçim kaybeden genel başkanları istifa etmeyen bir partiden ne bekleyebilirsin ki.

Not: Şöyle bir not düşeyim korona ilk çıktığı zamanlar Maske var ya dandik bildiğin DANDİK maske. Tanesini Eczaneden 20 TL ye almıştım. Ama 3 ay sonra tanesi 1 TL oldu. Bakanlık ihaleyi yaparken piyasası neymiş diğer teklif verenler ne vermiş piyasadan pahalıya mı ucuza mı gitmiş. Belli ürünler kara borsada olduğu dönemdeki fiyat ile 3 ay sonra piyasa rahatlayınca olan piyasayı bir tutamazsın.

Yaa bakanın eşinin ortak olduğu firma sencen 500 bin TL lik ihaleye mi kaldı bu mu mantık ? 500 bin TL lik ihale %100 karla satsalar firmaya 250 bin TL kalır ve bunu 2-3 ortağa bölecen. Yok 150 TL imişte 175 TL mişte oradan gelecek 100k ile köşeyi döneriz diyecekler flan mı snaıyorsunuz harbi harbi ! Vizyon bu mu yani.

78 vatandaşın hayatını kaybettiği Bolu yangınında Bilirkişi Önraporu çıktı. Sorumlular yazıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Ocak 2025; 19:8:0 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.