Şimdi Ara

7800 GS resmen duyurulmuş durumda.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord

bu kart 6800ultra ile benzer performans vermiş ben daha iyi bir kart bekliyordum açıkcası.şu an 6800serisi yada x800 agp serisi kartı olanlar bu kartı hiç düşünmesin bile verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız

zaten bunun agp sinin gelmesi çok sürer6800gs yi bekliyorum daha kim bilir bun ne zaman gelir
  • 6800 GS yi eskitemeden bunumu alacaz şimdide diğerinden tek farkı 4 pipe gibi duruyor bekleyelim görelim sanki benchlerdede çok fark yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 3 Şubat 2006 9:34:42 >
  • oo çıksın çıksın piyasa düşsün bizde yaza 6600gt alalım
  • Yav çok pahalı le si yok muymuş bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExCaLiBuR58

Yav çok pahalı le si yok muymuş bunun

Merak etme yakında o da çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

İşte size 7800GS

muthiş. almak için paramız yokki o kadar gözümüzle bakıyoruz anca

bu kadar
  • Evet agp silınmaz bu fiyata pcı expres olsa herneyse ama bekleyecez artık
  • Yurtdışında yoğun bir biçimde stoklara girmiş görünüyor kart. 300-260 dolara arası görünüyor. Guru3D kartın fiyatının 2 hatfa içerisinde daha da düşeceğini öngörmüş. Açıkcası çok iyi bir AGP kart. Tam bir son mohikan olabilir.
  • 7800GS adına yazmak veya sormak istediğin her şeyi lütfen buraya yazın.
  • quote:

7800GS adına yazmak veya sormak istediğin her şeyi lütfen buraya yazın.

yaw baş topicler oluşturalım.. mesela anakart mesela vga mesela hdd .. millet ne de sorun varsa oraya koşsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue x

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

350$ a bu kart alınmaz

bn 385$+kdv x1800xl aldım

pci express için dediğin doğru olabilir belki..Agp sistem kullananlar için bu bir fırsat.. pci express ekran kartı yüzünden tüm sistemlerini değiştirmeden ve fazladan yüzlerle dolar harcamadan son teknolojili bir ekran kartı için belki de son fırsat..

• 7800gs'nin sadece agp versiyonun üretilmesi. bu kartı türkiyede yakında görmemizi sağlayacak diye düşünüyorum. yalnız o 6600gt agp bulana kadar göbeğim çatlamıştı. acaba yanlış mı ettim diye düşünüyorum.
  • aptal aptal kartlar yapıyorlar,zaten alt kademede bir ton model mevcut,adam gibi üst seviye bişi yapsalar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Biraz sabır bu ürün orta segmentte 6800GT nin yerini alacak x800gto ve gto2 içinde darbe niteliğinde.

220-260$ dan piyasaya girmez ise o zaman konuşmak yerinde olur.

Yaklasik olarak 350 dolarlik bir 6800GT ne zaman orta segment oldu acaba...

fiyatına bakarak konuşmak yanlış bence.artık zaten 6800 gt alınmaz bir defa.onun yerine 7800 gs alacaksın.hem daha uygun hem daha iyi.6800 gt orta seviyesinin en üst modellerindendir.bu şekilde nitelendirirsek daha iyi olur...

quote:

Orjinalden alıntı: semih131

teşekkür ederim beyaz kardeş

semih neden 3 dakiada bir mesaj atıyorsun ben anlayamadım???

Ayrıca bu kartın piyasaya sürülme tarihi tam olarak ne zaman gibi gözükmektedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas27 -- 4 Şubat 2006 14:53:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

7800gs'nin sadece agp versiyonun üretilmesi. bu kartı türkiyede yakında görmemizi sağlayacak diye düşünüyorum. yalnız o 6600gt agp bulana kadar göbeğim çatlamıştı. acaba yanlış mı ettim diye düşünüyorum.

Evet..7800 GS sadece AGP olarak üretilecek..Bu ekran kartı modeli
    Türkiye de bulunmazsa tepki çok olur.
  • ultra ile karsılastırmalarda pek te fark gorumuyor. hel hel elinde 6800ultra gibi bir kartı yada 6800gt olan varsa bu kartı almak pekte mantıklı degil. ama 6600gt gibi bir kartı olanlar yada muadili iyi bir secenek. ozellikle agp olarak iyi bir kart isteyenler bence tek mantıklı secenek gibi duruyor. zaten pcı-x anakartı olanlar yada yeni sistem toplayacak biri bu kart yerine daha iyi alternatifler bulacaktır. ozellikle o fiyata. yani bu agp de terfi etmek isteyenlerin isine geliyor uımarım turkiyeye gelir. leadtek zaten nvidianın onde gelen chip alıcısı.

bu arada testler soket 754 sistemde yapılmıs ve via chipset kullanılmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 4 Şubat 2006 15:04:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

ultra ile karsılastırmalarda pek te fark gorumuyor. hel hel elinde 6800ultra gibi bir kartı yada 6800gt olan varsa bu kartı almak pekte mantıklı degil. ama 6600gt gibi bir kartı olanlar yada muadili iyi bir secenek. ozellikle agp olarak iyi bir kart isteyenler bence tek mantıklı secenek gibi duruyor. zaten pcı-x anakartı olanlar yada yeni sistem toplayacak biri bu kart yerine daha iyi alternatifler bulacaktır. ozellikle o fiyata. yani bu agp de terfi etmek isteyenlerin isine geliyor uımarım turkiyeye gelir. leadtek zaten nvidianın onde gelen chip alıcısı.

bu arada testler soket 754 sistemde yapılmıs ve via chipset kullanılmıs.

7800 GT deki bazı özellikler kırpılmış durumda 7800 GS AGP de..Bunun da nedenini bilemiyorum.7800 GT:20 pp,7800 GS:16 pp,7800 GT: 7 vertex shader,7800 GS:6 vertex shader. 7800 GT de 16 ROP,7800 GS de 8 ROP olduğu yazılmış Anandtech sitesindeki karşılaştırmada..Buna rağmen 7800 GS bellek bant genişliği daha fazla 7800 GT den. 7800 GS Agp ekran kartının
    75 W ile 100 W arasında güç çektiği belirtiliyor.

7800 GS AGP modelinin bazı özellikleri 7800 GT pci express ekran kartlarını geride bırakmaması için kırpılmış olmasın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 4 Şubat 2006 17:04:23 >

• ya arkadaşlar şaka yapıyoruz deyin noolur.7800 gs pci express de çıkacak demi??
  • hem agp 8x hemde pci express olarak cıkacakmıs sayfanın en basını oku istersen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.