Şimdi Ara

7800 GS resmen duyurulmuş durumda.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilerde ciksa ciksa pcx32 cikar pcx32 kartlarda pcx16 uyumlu olacagi icin simdilik pcx16 nin omru uzun olacak gibi gozukuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue x

pci express sistemi yerine 1-2 yıl sonra yerine yeni bir sistem çıkartmayacaklarını ve pci express sistem kullanıcılarının mağdur olmayacağını kim garanti edebilir?

valla öyle birşey yapıcaklarını sanmam yoksa çok büyük tepkiler olur

eğer yapılırsa da, şahsen ps kaç varsa o sıralarda onu alırım
  • şimdilik böyle bişey yok,zaten daha öncdende artıq agp kart üretmeyeceklerini acıklamışlardı,agp agp nereye kadar,tek ek güç beslemeside yetmiyicek artık bu kartlarda
    quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

acaba ati de agp bir kart çıkarmayı planlıyormu
  • 7800 GS AGP ekran kartları 299$ ile 309$ arası fiyatlarla
    mağazalarda satışa sunulmuş durumda.. Fakat 7800 GS ekran kartları bu fiyatlara Türkiye de bulunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 7 Şubat 2006 17:13:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker
    daha 6800gs nin agp modeli gelmediki bu mu gelcek. Türkiye'de agp yi zorla mezara soktular.

Harbidan ya, hiçbiryerde doğru dürüst agp kart bulamıyorum! Adamlar agp kart getirtmiyolar yurtdışından sanki herkez pci exp. anakart almak zorundaymış gibi! Ayrıca bizdeki fiyatlar acayip şişmiş durumda 6600gt nin bile fiyatı halen 180-200 dolar civarında! Yeni mal gelmeyince eskilerinin fiyatı aşağıya inmiyor ya:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker
    daha 6800gs nin agp modeli gelmediki bu mu gelcek. Türkiye'de agp yi zorla mezara soktular.

Harbidan ya, hiçbiryerde doğru dürüst agp kart bulamıyorum! Adamlar agp kart getirtmiyolar yurtdışından sanki herkez pci exp. anakart almak zorundaymış gibi! Ayrıca bizdeki fiyatlar acayip şişmiş durumda 6600gt nin bile fiyatı halen 180-200 dolar civarında! Yeni mal gelmeyince eskilerinin fiyatı aşağıya inmiyor ya:(

Multimedia ya Leadtek 7800 GS AGP konusunda yazmıştım.Yanıt yok.. 6600gt lerin bile fiyatının 180-200 dolar olması ve agp ekran kartı bulunmaması memleketin b..ktan durumuyla alakalı..
    Bu ekran kartları Türkiye de bulunmazsa tepki çok olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 7 Şubat 2006 20:12:18 >

• Ee?.Hiç tepki veren yok..Ekran kartını yenilemeyi düşünen agp sistem kullanıcıları tepkisiz kalmayın..Son teknolojili bir ekran kartı için pci express e geçmek zorunda kalarak 800-1000$ vermek yerine
    300-350 $ a son teknolojili agp bir ekran kartı
    için bu son fırsat olabilir.. Aslında bu topic bir süreliğine donanım forumunun ilk sayfasında yer almalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 8 Şubat 2006 16:05:36 >
  • Ben destek veriyorum agp hakkımız elimizden alınmamalı mecbur değiliz pci-e geçmeye!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Ben destek veriyorum agp hakkımız elimizden alınmamalı mecbur değiliz pci-e geçmeye!

Aşağıda Türkiye deki ithalatçı ve distrübütör firmaların e-mail ve iletişim adreslerini yazdım. Bu firmalara e-mail göndererek bilgi alın ve istekte bulunun.Türk Telekom adsl eyleminde gösterilen tepkilere ve taleplere Türk Telekom tekel ve kamu kuruluşu olduğundan kayıtsız kalmıştı. Türkiye deki ithalatçı ve distrübütör firmalar özel sektör ve müşteri taleplerine kayıtsız kalmamalılar.
    bilgi@datagate.com.tr -Msi ekran kartlarının ithalatçısı firma.
    MSİ firması da 7800 GS AGP yi duyurmuş durumda. MSİ 7800 GS ,7800 GS AGP ekran kartlarının belki de en kalitelisi..Tebrikler MSİ..
    http://www.multimedya.com/detail.php?Type=form- Leadtek ekran kartlarının ithalatçısı firma..
    info@hizlisistem.com.tr-Sparkle ekran kartlarının ithalatçışı firma.Sparkle
    7800 GS yi duyurmuş durumda..
    sesils@aptecdis.com-Point of View ekran kartlarının ithalatçısı..Point of View 7800 GS AGP yi duyurmuş durumda..

• 7800 GS AGP ekran kartlarının Türkiye de bulunup bulunmayacağı şüpheli..6800 ekran kartlarının 250-300$ a satıldığını düşünürsek daha performanslı 7800 GS AGP için 300 $ fiyat çok olmasa gerek diye düşünüyorum.Bu ekran kartını alamazsanız bile agp sistem kullanıcıları için iyi bir seçenek olarak bulunması iyi değil mi?.
    Benim dışında anlaşılan kimse zahmet edip ithalatçı ve distrübütör firmalara bilgi almak ve istekte bulunmak için e-mail göndermemiş. 7800 GS AGP ekran kartları Türkiye de bulunmazsa bu biraz da agp sistem kullanıcılarının ilgisiz ve tepkisiz kalmasından kaynaklanacaktır. 2.el modası bitmiş, yıpranmış 6600 ve 6800 ekran kartlarıyla devam edersiniz.Sonra forumda hiç kimse ' agp ekran kartı bulunmuyor 'diye şikayet topiği açmasın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 10 Şubat 2006 19:40:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blue x

Asus, Msi ,Gigabyte firmaları 7800 GS AGP yi duyurmamış durumdalar. Asus,Msi,Gigabyte firmaları bu ekran kartını üretecek firmalar listesinde olduğu halde
    7800 GS AGP ekran kartına ilgisiz görünüyor..Bu firmaların tutumu değişmezse bu firmaların hiçbir ürününü satın almamayı düşünüyorum.Aynı zamanda anakart üreticisi bu firmalar anlaşılan agp sistem kullanıcılarını pci express teknolojisiyle zoraki(!) buluşturmaya pek istekli..

msi duyurmuş. linki:
    http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=724

• arkadaşlar 7800gs 300 dolardan newegg'in stoğuna girmiş. demekki 350 dolar artı kdvye gelecek buraya.
    http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122228
    çok pahalıya patlayacak yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

arkadaşlar 7800gs 300 dolardan newegg'in stoğuna girmiş. demekki 350 dolar artı kdvye gelecek buraya.
    http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122228
    çok pahalıya patlayacak yaw

linkteki 7800GT. ama pahalı olacağı kesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Alalım bir tane bulunsun

sen alamazssın bu iddaa ya girebilirim karabüyücü
    beyazım bu arada senin cepte de kurtlar çalıyor
  • bu karta 350$ verecek adamın aklından şüphe ederim. x850xt varken alınmaz bu kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

bu karta 350$ verecek adamın aklından şüphe ederim. x850xt varken alınmaz bu kart

adam gibi agp x850xt vardıda bizmi almadık
    bu kartla x850xt arasında hissedilebilecek bir fark yok
    2-3 fps
    bazende 7800gs önde hatta..
  • o zaman sistem değiştirme zamanı gelmiş demektir agp'ye bu kadar para verilmez...

soket754 sempron falan al pci-e anakart ile en iyisi olur
  • pardon doğru link bu.
    http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122240

ama gene de pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 11 Şubat 2006 16:47:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

pardon doğru link bu.

ama gene de pahalı

link yine olmamış
    doğrusu:
    http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?DEPA=0&type=&description=7800gs&Submit=ENE&Ntk=all&N=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0

• agp bu kart alınana kdr anakartı değistirir insan yaw bunu alsan mevcut işlemci ve anakartla ne yapabilirsnki elbet deisecek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.