Şimdi Ara

7800 GS resmen duyurulmuş durumda.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: semih131

Arkadaşlar ben bu kartı çok beğendim ama bu 8x olarak çıkacak öğle mi?

Ozaman bizim kartlar bunu çalıştırmayacak bende a8n-slı premium serisi yani 16x
    sizce hangi ekran kartını almalıyım slı özelliğini kullanmayacam

bu kart x1600

bu kart x1600 değil,x1800 yada x1900(x1900 ile x1800 görünüş aynı)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

6600gt girişse
    fx5200 ne seviyesi oluyor acaba

hala piyasada peynir ekmek gibi fx 5200 satılıyor

üzerine basa basa "oyun oynayanlar" için giriş seviyesi dedim 6600gt için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

aptal aptal kartlar yapıyorlar,zaten alt kademede bir ton model mevcut,adam gibi üst seviye bişi yapsalar ya

7800 GS AGP son teknolojili ve kesinlikle üst düzey bir ekran kartı..
    İyi bir haber daha..7800 GS AGP daha piyasaya yeni çıktığı halde
    fiyatı 307 $ kadar düşmüş durumda..
  • ne olacak ya??biriniz cevap versenize pci x olacak mı olmayacak mı??
  • yok kardeşim pci-e falan agp olacak sadece yazıyor her yerde. ayrıca pci niye yapsınlarki. millet 3 kuruş daha verir 7800gt alır. yurtdışında 290dolara 7800gt varhttp://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122228. bu kart bundan biraz daha ucuz olacak sadece arada bir de entegre pci-agp çevirici olacak hsi modülü diye, bu da para. yani o da olsa olsa yurtdışı fiyatı olarak 270 dolar olur. kim üç kuruş daha vermezki 7800gt için.
    ayrıca pci-x ile pci-e ayrı şeylerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 4 Şubat 2006 23:10:49 >
  • Asus, Msi ,Gigabyte firmaları 7800 GS AGP yi duyurmamış durumdalar. Asus,Msi,Gigabyte firmaları bu ekran kartını üretecek firmalar listesinde olduğu halde
    7800 GS AGP ekran kartına ilgisiz görünüyor..Bu firmaların tutumu değişmezse bu firmaların hiçbir ürününü satın almamayı düşünüyorum.Aynı zamanda anakart üreticisi bu firmalar anlaşılan agp sistem kullanıcılarını pci express teknolojisiyle zoraki(!) buluşturmaya pek istekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 5 Şubat 2006 0:22:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue x

Asus, Msi ,Gigabyte firmaları 7800 GS AGP yi duyurmamış durumdalar. Asus,Msi,Gigabyte firmaları bu ekran kartını üretecek firmalar listesinde olduğu halde
    7800 GS AGP ekran kartına ilgisiz görünüyor..Bu firmaların tutumu değişmezse bu firmaların hiçbir ürününü satın almamayı düşünüyorum.Aynı zamanda anakart üreticisi bu firmalar anlaşılan agp sistem kullanıcılarını pci express teknolojisiyle zoraki(!) buluşturmaya pek istekli..

Leadtek de iyi markadır bence param olsa alırdım ama o kadar param yok. x1600pro almayı düşünüyorum dolayısıyla.

• quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

quote:

Asus, Msi ,Gigabyte firmaları 7800 GS AGP yi duyurmamış durumdalar. Asus,Msi,Gigabyte firmaları bu ekran kartını üretecek firmalar listesinde olduğu halde

Leadtek de iyi markadır bence param olsa alırdım ama o kadar param yok. x1600pro almayı düşünüyorum dolayısıyla.

7800 GT ile aralarında önemli performans farkı var..
    7800 GS nin fiyatı bu yüzden 300$ dan fazla olmamalı diye düşünüyorum.

• Bizde yeni GTO2 aldık yaw acaba nası olcak yuhlandım simdi
  • anandtech de yazdığına göre pci-e olmayacak.

Alıntı: Some of you may remember that we took a look at a PCI Express 7800 GS (which will never exist) when an NVIDIA partner accidentally gave away an engineering sample instead of a 7800 GT in a promotion.

• hadi canım ciddimisin?tamam agp olayı güzelde,madem agp kullanıcılarından vaz geçemiolar,neden diğer kartlarıda agp üretmiolar,ayrıca 6800ultra yada 7800gt gibi kartlar dururken ufak bi ayarla oynayıp kart cıkarmanın ne manası var,maksat piyasaya hakim olmak..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

aptal aptal kartlar yapıyorlar,zaten alt kademede bir ton model mevcut,adam gibi üst seviye bişi yapsalar ya

7800 GS AGP son teknolojili ve kesinlikle üst düzey bir ekran kartı..
    İyi bir haber daha..7800 GS AGP daha piyasaya yeni çıktığı halde
    fiyatı 307 $ kadar düşmüş durumda..

• amd 2500/nf2/9800pro konfigürasyonuna sahibim, FEAR da ekran kartımı LOW olarak görüyo, medium bile diil..
    şu an yapacagım ve bana bu ve bunun gibi oyunları adam gibi oynatacak en ucuz upgrade 3200+/nf4/x850xt gibi duruyor ,maliyeti ise yaklaşık 870 milyon
    onun yerine 500 milyon bu karta verebilirim ve aynı performansı elde ederim,çünkü 19 inch monitorum var ve 1280*1024 de oynuyorum oyunları
    ve bu çözünürlükte işlemcinin hiç etkisi yok diyebilirim,herşey ekran kartı

yinede koyacak 500 kaat vermek
  • ya bence bugünden sonra agp ye yatırım yapan kesinlikle zarar edecek.arkadaşlar agp'ye yatırım yapmayalım.agp kullananlar hep böyle bekler birisi iyi kart çıkarsında alalım diye.geçin pci'a mis gibi kullanın önünüzde yüzlerce tercih hakkınız var.
  • Asus a8n32 anakrtı 16x ve bu anakartın tanımlarında 7800 ün üstünde takılı oldugunu gördüm
    önce bende şaşırdım ama öğleymiş yani hem pcı-e hemde agp şeklindeymiş
  • acaba ati de agp bir kart çıkarmayı planlıyormu
  • bu kart herhalde AGP nin son kartı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdas27

ya bence bugünden sonra agp ye yatırım yapan kesinlikle zarar edecek.arkadaşlar agp'ye yatırım yapmayalım.agp kullananlar hep böyle bekler birisi iyi kart çıkarsında alalım diye.geçin pci'a mis gibi kullanın önünüzde yüzlerce tercih hakkınız var.

Socket 478 bir sistemi 7800 pci express seviyesine çıkarmanın maliyeti 1000$ ın üzerinde..Herşey para pul..Olay duygusal(+$) yani..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cagdas27

ya bence bugünden sonra agp ye yatırım yapan kesinlikle zarar edecek.arkadaşlar agp'ye yatırım yapmayalım.agp kullananlar hep böyle bekler birisi iyi kart çıkarsında alalım diye.geçin pci'a mis gibi kullanın önünüzde yüzlerce tercih hakkınız var.

Socket 478 bir sistemi 7800 pci express seviyesine çıkarmanın maliyeti 1000$ ın üzerinde..Herşey para pul..Olay duygusal(+$) yani..

ama mantıklı düşünürsende agp'nin en üst seviyesinde kalmak da ahmaklık olur değil mi?yani adamlar sli kullanıyo ancak oyunlarda yetiyo (tabii bu çok sonralarda olacak :))) sen tek kart kullanıyorsun üstelik agp yani buradan sonra agp'ye elveda demek lazım bence

quote:

THUNDERBIRD
    acaba ati de agp bir kart çıkarmayı planlıyormu

mutlaka atininde hayince bir planı vardır.buna karşılık verecektir.agp'nin en üst seviyesinin nvidia'nın elinde olmasına izin vermeyecektir.

• pci express sistemi yerine 1-2 yıl sonra yerine yeni bir sistem çıkartmayacaklarını ve pci express sistem kullanıcılarının mağdur olmayacağını kim garanti edebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 5 Şubat 2006 20:08:17 >
  • quote:

pci express sistemi yerine 1-2 yıl sonra yerine yeni bir sistem çıkartmayacaklarını ve pci express sistem kullanıcılarının mağdur olmayacağını kim garanti edebilir?

Hiçkimse edemez. Zaten şuanki pci-expres Agp'ye oranla çok da fazla bir fark getirmedi. Ancak çoğu kişi platform değiştirdi. Bundan da faydalanan çok oldu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.