Şimdi Ara

7800 GS resmen duyurulmuş durumda.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • msi türkiye sitesine 7800gs'yi üretceğinin duyurusunu koymuş ama ne zaman gelir. falan anlatmamış gene de bakmak isteyenler için
    http://www.msi.com.tr/html/newsrelease/MSI_news/news.php?subaction=showfull&id=1139312600&archive=&start_from=&ucat=1&
     7800 GS resmen duyurulmuş durumda..

ama hala pahalı

• kart daha turkiyeye gelmeden populer oldu
  • kartın türkçe incelemesini tom'un sitesinde bulabilirsiniz.
    http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20060213/index.html
     7800 GS resmen duyurulmuş durumda..

ama 399 dolardan satışa sunulacak demiş. çok çooooook pahalı yani

• quote:

Orjinalden alıntı: _msw_

Görüldüğü üzere AGP durmuyor

ama türkiyeye de giremiyor
  • 345$+kdv ye 7800gt varken alınmaz bence
    Eğer bu fiyat pahalı gelirse x850xt düşünülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trigresive

345$+kdv ye 7800gt varken alınmaz bence
    Eğer bu fiyat pahalı gelirse x850xt düşünülebilir.

345$ a 7800 GT nerede satılıyor?..
    7800 GS ekran kartları şu an agp için en iyi seçenek durumunda..x850 ekran kartları SM.3.0 desteği olmayan ve modası bitmiş ekran kartları ve Türkiye de bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 13 Şubat 2006 19:55:16 >
  • mavibilgisayarda var
    palit marka
  • PCIE olamaması gerçekten çok ilginç ama birazda iyi olmuş çünkü 7800GS seviyesinde bir sürü PCIE var. Ama yinede iki türdende çıkacağını düşünüyorum.
    Peki bu Kartların 512Mb olanları varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

mavibilgisayarda var
    palit marka

Palit marka ekran kartları iyi değil ve dediğiniz mağaza yerel bir mağaza..
  • testlere bakılırsa bomba gibi kart ama o kadar parası olan adam zaten diğer bileşenleri de canawar ister ve pci-x ' geçer.
    burada bi mandıksızlık var. benim ekran kartına verecek 600 milyonum olsa ne diye AGP sistem kullanayım

bence AGP de ATI'nin yaptığı gibi (x1600XT) gibi Nvidia kart üreticileri de 6600 GT AGP versiyonuna devam etmeliydiler.(fiyat/performans)
    amaç yine extreme bi kartla son kullanıcıyı tokatlamak

• Mavibilgisayar'ın online alışveriş çözümü var.Ayrıca ben o fiyata Leadtek getirtebiliyorum.Tabii bu olağandışı bir durum.Yani normalde Leadtekler 370$ civarında sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trigresive -- 14 Şubat 2006 11:23:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

testlere bakılırsa bomba gibi kart ama o kadar parası olan adam zaten diğer bileşenleri de canawar ister ve pci-x ' geçer.
    burada bi mandıksızlık var. benim ekran kartına verecek 600 milyonum olsa ne diye AGP sistem kullanayım

bence AGP de ATI'nin yaptığı gibi (x1600XT) gibi Nvidia kart üreticileri de 6600 GT AGP versiyonuna devam etmeliydiler.(fiyat/performans)
    amaç yine extreme bi kartla son kullanıcıyı tokatlamak

Yanılıyorsunuz.. pci express bir sistemin maliyeti 800-1000 $ ı buluyor.Bu da herkesin ödeyebileceği bir miktar değil..Bir de agp sisteminden memnun olup sistemini değiştirmek istemeyenler var..

• karar verseniz diyorum yaniii
  • 375 dolar mı?

benimde elime fırsat geçse fx5200 ü deiştirecem ama ...
  • 7800 GS lerin tek sorunu şu anda biraz yüksek fiyatı.300-349$ arası fiyat yüksek..Yurtdışında 7800 GT ekran kartları 270$ a satılıyor..
    Bu ekran kartları 250$ dolayında fiyata sahip olmalı..
    7800 GT ekran kartları ilk zamanlar 400$ üzeri fiyatlı iken fiyatları 300 doların bile altında satılıyor.
    7800 GS ekran kartlarının fiyatı bir süre sonra
    300 doların altında ve 250$ seviyelerinde olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 15 Şubat 2006 18:58:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.