Şimdi Ara

7800x3d için sıvı soğutucu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski işlemcim varken ARCTIC Liquid Freezer II 120 kullanıyorum, yazın sıcak havalarda 75 derecelere dayanıyor. DeepCool LT520 RGB 240 mm almayı düşünüyorum.

Performans artışı yeterli olur mu ? Benzer fiyat aralığında başka soğutucu önerebilir misiniz ? Kasama 360mm sığmıyor, o sebeple 240mm almam gerekli.

Teşekkürler.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thermalright Assassins Peerless veya Phantom Spirit alın derim. Daha sonra 360 destekleyen kasaya geçerek yükseltirsiniz. 240 ile benzer sonuç veriyor bu hava soğutucular.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX
    NZXT Kraken Z73
    Arctic Liquid Freezer II 360
    Cooler Master MasterLiquid ML360R
    EKWB EK-AIO Elite 360 D-RGB
    7800X3D yüksek performanslı bir işlemci olduğundan, en az 240mm veya 360mm boyutunda bir radyatör seçmek iyi bir fikir olacaktır.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba. İşlemciniz 120W ve bence 120W'lık bir işlemciyi 240 mm sıvı soğutucuya emanet etmemeniz gerekir, kaldı ki işlemciniz şu an ki piyasada 20k civarında dolanıyor. Benim önerim en az 360 mm bir sıvı soğutucu olur. Marka olarak şu bu diyemem ama piyasaya dün çıkmış markalara da güvenmem şahsen. İşlemcisine o kadar para verdiğiniz sistemi sağlam bir 360-420 sıvı soğutucuya emanet edin eğer kasanız da destekliyorsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.