Ne demek ben teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü] (3. sayfa)
-
-
Son Güncelleme/Durum: Uzun kullanım testi sonucu olarak , en ufak bir kopma vs. bir sorun yok , ek olarak SNR oranı yoğun saatlerde 8.6 civarına düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 14 Mart 2021; 16:33:49 > -
Keyifli kullanımlar dilerim -
Senin modem VDSL 35b destekliyor olabilir ama Telekom Santralleli desteklemiyor ki Şu an bu dolaplardan max 100mbit alabiliriz.
-
19 şubatta millenicom dan türknete geçtim 2.5 yıl millenide modem değeri 102398 olarak kulandım en ufak sıkıntı olmadı türknete geçince 79 mbite düştü sonra manuel 88 mbit tanımladılar 100 yapınca hat kendini 79 mbite atıyordu dslam kilidi var diye kaç defa kayıt açmama rağmen her defasında sorun yok hattınız bu kadar kaldırıyor dslam kilidi yok cevabı aldım türknet hiç yardımcı olmadı pazartesi babamı santrale yolladım oradan aradı görevli ile görüştüm devre no istedi 1 dk sürmedi hızı 102398 e çekti türknete kalsa en fazla 79 mbit alırmışım
-
Merhaba, öncelikle sorunun çözümlendiğine sevindim. Bundan sonrası için sorunun çözüme ulaşmadığı ya da yardımcı olunmadığını düşündüğünüz durumlarda PM üzerinden benimle iletişime geçebilir misiniz? Ben size yardımcı olacağım. -
Merhabalar 3 gün öncesine kadar 90+ hız alırken sürekli cumartesi günü 45e düştü bir anda ve düzelmedi bunun üzerine türknet oimde arıza kaydı oluşturdum düşük hız diyerek ve pazar günü tt ekipleri gelmişler apartmana ancak daireme gelen olmadığı için haberim olmadı. 45 sorununu çözmüşler ancak sanırım 79 dslam kilidi açılmış ne yaptıysam üstü bağlantı almıyor ancak teknik verilerde maksimum 112 alabileceğim görülüyor gerek modemde gerekse oimin otomatik gelen teknik mesajında. Modemim asus dsl ac51 modeli. Apartman girişindeki dağıtımdan modeme cat6 dış cephe çekili. Saha dolabıysa apartmanla 10mt mesafede. mükemmel denebilecek derece bağlantım var anlayacağınız. Zaten 4 aylık aboneliğimde hiç sorun yaşamamış hep 90+ almıştım bağlantıyı. 45e düşüp onarılınca böyle bir sorun gerçekleşti. Muhattap bulamıyorum ne oimde ne ttürktelekomda. @TurkNetDestek e şuanda özelden atıyorum bilgilerimi de.
-
Merhaba, kontrol ettiğimde hattınız 99 Mbps' de buluşuyor. Tekrar kontrol eder misiniz? -
Sorun çözülmüş görünüyor şuan için teşekkür ederim. Devam etmesi halinde sizi bilgilendireceğimquote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, kontrol ettiğimde hattınız 99 Mbps' de buluşuyor. Tekrar kontrol eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keyifli kullanımlar dilerim -
Hat değerlerim aşağıdaki şekilde. Turknet Online İşlemler'de hattıma 75'lik paket tanımlı. Speedtest'te yaklaşık 50 Mbps hız alıyorum. Daha fazla hız almam mümkün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 5 Temmuz 2021; 19:3:30 > -
Malesef Türknet mht'ler hep böyle. Sürekli kendi uydurdukları protokolleri kullanıcılara dikte ediyorlar. Siz istediğinizi söyleyin, tüm delilleri sunun. Onların kafasındaki neyse o öyle kalıyor.
-
Merhaba, hattınızın desteklediği hızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
benim de snr margin değerlerim bu şekilde sanırım sizinkine oldukça yakın değerler ve ben de 79 mbps limitindeyim fakat max rate 83900 gözükmekte. dslam kilidi açılsa bu max rate artar mı o zaman ?
-
hayır
-
oldukça aydınlatıcı tek kelimelik mesajınız için teşekkür ederim kendinizi yormasaydınız keşke benim için. konunun başında da ilk cevabı vermişsiniz "alakası yok" gibi gereksiz bir mesaj yazmışsınız ardından dediğiniz çıkmamış ve arkadaşın hızı yükselmiş.
-
Yükselttir ozaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numaranızı ya da müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
hocam merhaba, işin turktelekom tarafında sanırım yardımınız dokunmuş arkadaşa, dslam kilidinin kaldırılması yönünde bana da yardımcı olmanız mümkün müdür ? ne yapmam gerekiyor
-
Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.
Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X