Merhaba , modeme max olarak 104 MBPS civarı hız gelmekte lakin hız 79 MBPS tanımlanmış , şuan speed testte sona dayanıyor direk , yardımcı olabilirmisiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 15 Mart 2021; 19:56:44 > |
79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü]
-
-
Modeme o hız gelse speedtestte öyle gözükür alakası yok.
-
hat değerlerini ekleyebilirmisin ?
-
Konuyu güncelledim durum ile alakalı.
------
Hat Değerleri:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Mart 2021; 0:7:2 > -
Hat değerleri fena değil gibi, daha yüksek hız tanımlanabilir 90 MBP/S+.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 5 Mart 2021; 0:22:53 > -
Snr down dusuk degil mi. Kaldirirmi 90ini
Benimde buna benzer cesaret edemiyorum -
Düzelmezse ben el atarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 10 Mart 2021; 19:57:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, aboneliğinizi kontrol ettiğimde paketiniz 75 Mbps' te kadardı. Ben 100 Mbps olarak paket değişikliğinizi yaptım tekrar kontrol eder misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, aboneliğinizi kontrol ettiğimde paketiniz 75 Mbps' te kadardı. Ben 100 Mbps olarak paket değişikliğinizi yaptım tekrar kontrol eder misiniz?Merhaba ilginlendiğiniz için teşekkürler , turk net control panelden 100 mbps aktif olarak gözükmekte lakin modeme 79 MBPS küsür gelmekte halen , restart edip denedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Mart 2021; 8:58:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxısMerhaba ilginlendiğiniz için teşekkürler , turk net control panelden 100 mbps aktif olarak gözükmekte lakin modeme 79 MBPS küsür gelmekte halen , restart edip denedim.
Alıntıları GösterBununla Türknet ile alakası yok. Telekomun dolaptan santral kilitli hattın.
Bende de vardı o Telekom ile epey tartıştıktan sonra 100 mbps yaptılar.
-
Snr margin ayarı varsa belki o şekilde değişebilir, ben 56 yerine 70 civarı alıyorum o sayede. -
Hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23Bununla Türknet ile alakası yok. Telekomun dolaptan santral kilitli hattın.
Bende de vardı o Telekom ile epey tartıştıktan sonra 100 mbps yaptılar.
Alıntıları GösterBende o şekilde yazmıştım başta lakin o yönde olmadığı yönünde yorum geldi , turk net süreci yürütebilirmi böyle bir durum varsa ? , saha ekiplerine bildirmek ve kordine açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Mart 2021; 9:40:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.Oluşturuldu , burayada koyıyım bilgi olarak dursun , normalde upload ta 8 civarı çıkıyor bugün böyle çıktı.
Note: Ek bilgi => kullandığım modem VDSL 350 MBPS kadar destekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 6 Mart 2021; 19:56:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaxısBende o şekilde yazmıştım başta lakin o yönde olmadığı yönünde yorum geldi , turk net süreci yürütebilirmi böyle bir durum varsa ? , saha ekiplerine bildirmek ve kordine açısından.
Alıntıları GösterTürknet'le ile daha önce uğraşmıştım, hala Türknet kullanıyorum. Türknet fazla bir şey yapamaz. Telekom açıyor o kiliti.
Ben Telekom'un bir epostasına mail atıp açtırmıştım, özel ile başlayan bir mail idi.
-
Hattının alabileceği max hızı alıyorsun zaten. Şu şartlarda SNR değerin 13 görünüyor. Hızını az daha yükseltirsen o değer daha da düşer ve kopma vs yaşarsın.
Şu an gayet güzelken oynama bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKHattının alabileceği max hızı alıyorsun zaten. Şu şartlarda SNR değerin 13 görünüyor. Hızını az daha yükseltirsen o değer daha da düşer ve kopma vs yaşarsın.
Şu an gayet güzelken oynama bence.
O iş o kadar basit değil, örneğin ben 7snr civarı ile 100 mbps kullanıyorum 1 kere bile kopma olmadı hız testinde 94 MBP/S civarı çıkıyor, konu sahibide büyük ihtimal ile benzer sonuçlar alıcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 5 Mart 2021; 10:38:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxwell1O iş o kadar basit değil, örneğin ben 7snr civarı ile 100 mbps kullanıyorum 1 kere bile kopma olmadı hız testinde 94 MBP/S civarı çıkıyor, konu sahibide büyük ihtimal ile benzer sonuçlar alıcak.
Alıntıları GösterValla kolay mı zor mu bilmem ama bende o değer 12 nin altına indiğinde hat sapıtıyor. Speed 90ları görüyor ama internet sürekli kesilmeye başlıyor. 12 ve üzerinden sorunsuz.
-
Ben de merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. Hat değerlerim aşağıda ki gibi hattım 75 megabite tanımlı ama hattınız kaldırmaz deyip 50-55 arasına sabitlediler bu değerlerle 75 megabit hızı kaldırır mı benim hattım da ?
Benzer içerikler
- internet ışığı yanıp sönüyor
- turknet müşteri numarası öğrenme
- turknet whatsapp hattı
- modemden ses gelmesi
- türknet kurulum ücreti
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- gigafiber nedir
- internet hızlandırıcı
- turknet fiyat 2024
- statik ip öğrenme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X