Şimdi Ara

79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba , modeme max olarak 104 MBPS civarı hız gelmekte lakin hız 79 MBPS tanımlanmış , şuan speed testte sona dayanıyor direk , yardımcı olabilirmisiniz.79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü] 

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 15 Mart 2021; 19:56:44 >

• Modeme o hız gelse speedtestte öyle gözükür alakası yok.

• hat değerlerini ekleyebilirmisin ?

• Konuyu güncelledim durum ile alakalı.79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü] 

------

Hat Değerleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Mart 2021; 0:7:2 >
  • Hat değerleri fena değil gibi, daha yüksek hız tanımlanabilir 90 MBP/S+.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 5 Mart 2021; 0:22:53 >
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Snr down dusuk degil mi. Kaldirirmi 90ini
    Benimde buna benzer cesaret edemiyorum
  • Maxıs kullanıcısına yanıt

Düzelmezse ben el atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 10 Mart 2021; 19:57:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, aboneliğinizi kontrol ettiğimde paketiniz 75 Mbps' te kadardı. Ben 100 Mbps olarak paket değişikliğinizi yaptım tekrar kontrol eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, aboneliğinizi kontrol ettiğimde paketiniz 75 Mbps' te kadardı. Ben 100 Mbps olarak paket değişikliğinizi yaptım tekrar kontrol eder misiniz?

Merhaba ilginlendiğiniz için teşekkürler , turk net control panelden 100 mbps aktif olarak gözükmekte lakin modeme 79 MBPS küsür gelmekte halen , restart edip denedim.79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Mart 2021; 8:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Merhaba ilginlendiğiniz için teşekkürler , turk net control panelden 100 mbps aktif olarak gözükmekte lakin modeme 79 MBPS küsür gelmekte halen , restart edip denedim. 

Alıntıları Göster

Bununla Türknet ile alakası yok. Telekomun dolaptan santral kilitli hattın.

Bende de vardı o Telekom ile epey tartıştıktan sonra 100 mbps yaptılar.

• Snr margin ayarı varsa belki o şekilde değişebilir, ben 56 yerine 70 civarı alıyorum o sayede.
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Bununla Türknet ile alakası yok. Telekomun dolaptan santral kilitli hattın.

Bende de vardı o Telekom ile epey tartıştıktan sonra 100 mbps yaptılar.

Alıntıları Göster

Bende o şekilde yazmıştım başta lakin o yönde olmadığı yönünde yorum geldi , turk net süreci yürütebilirmi böyle bir durum varsa ? , saha ekiplerine bildirmek ve kordine açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Mart 2021; 9:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik arkadaşlarım kontrol ederek bilgi verecektir.

Oluşturuldu , burayada koyıyım bilgi olarak dursun , normalde upload ta 8 civarı çıkıyor bugün böyle çıktı.79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü] 

Note: Ek bilgi => kullandığım modem VDSL 350 MBPS kadar destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 6 Mart 2021; 19:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Bende o şekilde yazmıştım başta lakin o yönde olmadığı yönünde yorum geldi , turk net süreci yürütebilirmi böyle bir durum varsa ? , saha ekiplerine bildirmek ve kordine açısından.

Alıntıları Göster

Türknet'le ile daha önce uğraşmıştım, hala Türknet kullanıyorum. Türknet fazla bir şey yapamaz. Telekom açıyor o kiliti.

Ben Telekom'un bir epostasına mail atıp açtırmıştım, özel ile başlayan bir mail idi.

• Hattının alabileceği max hızı alıyorsun zaten. Şu şartlarda SNR değerin 13 görünüyor. Hızını az daha yükseltirsen o değer daha da düşer ve kopma vs yaşarsın.

Şu an gayet güzelken oynama bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Hattının alabileceği max hızı alıyorsun zaten. Şu şartlarda SNR değerin 13 görünüyor. Hızını az daha yükseltirsen o değer daha da düşer ve kopma vs yaşarsın.

Şu an gayet güzelken oynama bence.

O iş o kadar basit değil, örneğin ben 7snr civarı ile 100 mbps kullanıyorum 1 kere bile kopma olmadı hız testinde 94 MBP/S civarı çıkıyor, konu sahibide büyük ihtimal ile benzer sonuçlar alıcak.79 MBPS Limit [DSLAM Kilit - Çözüldü] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 5 Mart 2021; 10:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxwell1

O iş o kadar basit değil, örneğin ben 7snr civarı ile 100 mbps kullanıyorum 1 kere bile kopma olmadı hız testinde 94 MBP/S civarı çıkıyor, konu sahibide büyük ihtimal ile benzer sonuçlar alıcak. 

Alıntıları Göster

Valla kolay mı zor mu bilmem ama bende o değer 12 nin altına indiğinde hat sapıtıyor. Speed 90ları görüyor ama internet sürekli kesilmeye başlıyor. 12 ve üzerinden sorunsuz.

• Ben de merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. Hat değerlerim aşağıda ki gibi hattım 75 megabite tanımlı ama hattınız kaldırmaz deyip 50-55 arasına sabitlediler bu değerlerle 75 megabit hızı kaldırır mı benim hattım da ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.