Şimdi Ara

7900gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kartla bütün oyunları full detay çalıştırabilirmiyim

• şu an piyasada olan oyunları 1280x1024 de full detay çalıştırabilirsin AA ve AF kapatman gereken bazı oyunlar çıkabilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

şu an piyasada olan oyunları 1280x1024 de full detay çalıştırabilirsin AA ve AF kapatman gereken bazı oyunlar çıkabilir ..
    1280*1024 calıstırabilir ama kac fps deoyun oynar o var bide... Oynayamacağı bir cok oyun var piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

1280*1024 calıstırabilir ama kac fps deoyun oynar o var bide... Oynayamacağı bir cok oyun var piyasada

Alıntıları Göster
    ben sadece call of duty oynuyorum şu sıralar ve 1280x1024 de ayarları kısarak 1000 fps alıyorum DX7 de
    DX9 da 100-200 arası oluyor diğer oyunlarda 50-100 den aşağı düşmez sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 21 Mart 2007; 10:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

dotum oynayamayacağı derken hangi oyunları kastediyorsun.bence hepsini oynar illa full detay olacak diye bir şey varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

dotum oynayamayacağı derken hangi oyunları kastediyorsun.bence hepsini oynar illa full detay olacak diye bir şey varmı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde bi sorum olacak.7900 gs için işlemcimizin minumum ne olması gerekiyor.Bende P4 2,8 var da yeterlimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Alıntıları Göster
    7600 gs sonic (7600 gt xxx edition dan daha hızlı çalışacak şekilde overclocklu) kart ile
    Şu anda piyasada ki özellik isteyen en yüksek oyunlar dan biri olan test driver unlimitedı full çözünürlük hdr açık 22 fsb ile açıyordum.Tıkanma sebebim ise sempron 2200 işlemci ve 768 ram idi.Yani sorun olmaz bütün oyunları oynayabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: 007_amele_bot

Arkadaşlar benimde bi sorum olacak.7900 gs için işlemcimizin minumum ne olması gerekiyor.Bende P4 2,8 var da yeterlimidir?

ben dediğim gibi socket a da bile kullandım senin için herhangi sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 21 Mart 2007; 11:24:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    8800 gt 8800 gtx
    17 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana soyle soyleyım 1280*1024 te full detay aa lar acık splintir cell double agent ,Play Ghost Recon Advanced Warfighter,Battlefield 2142,fear,hl2,nf2 noswanted,yanı hıc takılmadı oyun sana soyleyım hepsinde hersey full aalarda acık doom3 butun oyunlarda hıc teklemedı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokullu

sana soyle soyleyım 1280*1024 te full detay aa lar acık splintir cell double agent ,Play Ghost Recon Advanced Warfighter,Battlefield 2142,fear,hl2,nf2 noswanted,yanı hıc takılmadı oyun sana soyleyım hepsinde hersey full aalarda acık doom3 butun oyunlarda hıc teklemedı
    çalıştırabilirmiyim diye sormuş farkındaysanız.:

tabikide evet bütünherşey high aa af açıkken bile ÇALIŞTIRMADIĞI oyun yoktur.ama kasan oyun varmıdır?

VARDIR! tabi high da
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

çalıştırabilirmiyim diye sormuş farkındaysanız.:

tabikide evet bütünherşey high aa af açıkken bile ÇALIŞTIRMADIĞI oyun yoktur.ama kasan oyun varmıdır?

VARDIR! tabi high da

Alıntıları Göster
    benim sistemime bakacak olursan(imzamda), 7900 gs imin yaninda çok tırt bir işlemciye sahip olduğumu ve bunun ötesinde HDD'min de rezalet ötesi olduğunu göreceksin. işlemci ve 7900 gs i o/c lenmiş hali ile şu ana kadar tam detay 1024*768 çözünürlükte takilma yaşadiğim fps nin 35-40 ın altına düştüğü oyun olmadi.

Company of heroes ile oblivion en zorlayan oyunlardandi, CoH HDD m yüzünden yüklemelerde yavaş kalirken, grafik performansi olarak sorunsuz tam detay oynanabildi. Oblivion en çok zorlayan oyun oldu kartı yine de tam detaylar(HDR açıkken) ile ve 1024*768 çözünürlükle, oyun keyfimi kaçirabilecek bir yavaşliğa ermedi hiçbir zaman.

yaninda iyi bir işlemci, dual çalişan ddr2 ramler ve güzel bir hdd olduğunda dx10 iyice yayginlaşana dek sorunsuz bir kart olacağina eminim. palit 7900 gs sonic veya xfx 7900 gs xtreme edition i, tavsiye ederim. hatta bekle biraz fiyatinin ciddi bir düşüşle 120 dolar seviyesine ineceği söyleniyor, o zaman al.

bir başka opsiyon ise elin o işlere yatkinsa palit 7600gs sonic alip, vmod yapmak ve dx10 iyice yayginlaşana kadar beklemek.

• quote:

şu an piyasada olan oyunları 1280x1024 de full detay çalıştırabilirsin AA ve AF kapatman gereken bazı oyunlar çıkabilir ..
    quote:

Orjinalden alıntı: Qumandan

Uçma istersen.6600 islemciyle bile oyle bisey pek mumkun gorunmuyor.

quote:

ben sadece call of duty oynuyorum şu sıralar ve 1280x1024 de ayarları kısarak 1000 fps alıyorum DX7 de

Anca oyle oynarsın ayarları kısarak....Full de oynada gorelım bakalım oynayabılıyomusun o cozunurlukte...Yorum yaparken dıkkatlı yapalım fanatıklıgın gereği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

quote:

Anca oyle oynarsın ayarları kısarak....Full de oynada gorelım bakalım oynayabılıyomusun o cozunurlukte...Yorum yaparken dıkkatlı yapalım fanatıklıgın gereği yok

Alıntıları Göster
    quote:

oyun ismi söyle bana açayım fraps alayım ss göndereyim laf ebeliği yapma ....!!!!

• quote:

quote:

oyun ismi söyle bana açayım fraps alayım ss göndereyim laf ebeliği yapma ....!!!!

Alıntıları Göster
    Fligth similator x full detay da 1280*1024 oyna hadi 60fsp alabılıcenmı..
    En basta Ramlerın boyle bıseye ımkan tanmıcaktır.Cogu oyun o çözunurlukte 1gb ın ustunde ram kullanımına ıhtıyac duyuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 21 Mart 2007; 16:26:14 >

• quote:

En basta Ramlerın boyle bıseye ımkan tanmıcaktır.Cogu oyun o çözunurlukte 1gb ın ustunde ram kullanımına ıhtıyac duyuyor...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: t3

oyunu bulabilirsem alıp akşama kurar ss atarım bulamazsam başka oyunlar say tek bir oyun ile sınırlı kalma şöyle 100 oyuncudan 70 inin oynadığı oyunlardan seçersen sevinirim

ayrıca adam çözünürlük belirtmemiş full detay demiş ben 1280 ile oynarım oda 1024 ile oynar sonuçta full detay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 21 Mart 2007; 16:27:33 >

• quote:

quote:

oyunu bulabilirsem alıp akşama kurar ss atarım bulamazsam başka oyunlar say tek bir oyun ile sınırlı kalma şöyle 100 oyuncudan 70 inin oynadığı oyunlardan seçersen sevinirim

ayrıca adam çözünürlük belirtmemiş full detay demiş ben 1280 ile oynarım oda 1024 ile oynar sonuçta full detay olur

Alıntıları Göster
    Sen genelleme konusuyorsun dıkkatını cekerım.İlk yazdıgın msj da da full detay oynarsın dıyorsun sonra donuyorsun dx7 de detayları kısarsan falan fılan dıye.Kendı dedıklerınde çelıskı var bi kere.

En basta ramlerın bole bıseye ızın vermez....1gb ram ile o cozunurlukte takılmadan oyun oynamak cok zor(FULL DETAYDA BIDE....)

quote:

bu yazdıklarını bıdaha oku ıstersen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 21 Mart 2007; 16:30:58 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Eski kartım 7900gs idi ve bütün oyunları keyifle vede biçoğunda 2aa veya 4aa açıp oynattı. Hiç üzmedi beni. 2 el uygun fiyata bulduysan al ama sıfır alacaksan bekle bence.
  • quote:

Sen genelleme konusuyorsun dıkkatını cekerım.İlk yazdıgın msj da da full detay oynarsın dıyorsun sonra donuyorsun dx7 de detayları kısarsan falan fılan dıye.Kendı dedıklerınde çelıskı var bi kere.

En basta ramlerın bole bıseye ızın vermez....1gb ram ile o cozunurlukte takılmadan oyun oynamak cok zor(FULL DETAYDA BIDE....)

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

bak şöyle söyleyeyim o zaman ben oynamıyorum cod dışında oyun ama oğlum oynuyor full detay kasmadan oynadığı oyunlar şunlar kendisi bilmediği için ben ayarlar veririm onun oturumuna

Cod2
    NFS Tüm serileri
    Ghost Recon
    Call Of Juarez
    Company Of Heroes
    HL2

eski oyunları saymak istemiyorum 3-5 tane daha var oynadığı gta, crazy taxi vs.. gibi
    anlatacaşağım şu ki bilgisayarda yüklü tüm oyunları 1280x1024 ile full detay kasmadan oynuyor
    diğer oynayan arkadaşlarda yazmış zaten. Ben cod2 de detayları kapatarak max fps almaya çalıştım ve 1000 fps ulaştım hadi tüm detayları açtık diyelim sence % 95 FPS kaybetse geriye 50 fps kalmaz mı ?

• 7300gs giriş seviye bir kart alıp dx10 yaygınlaşmasını beklemek en iyisi olacak herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattarum19

7300gs giriş seviye bir kart alıp dx10 yaygınlaşmasını beklemek en iyisi olacak herhalde
    Slm Beyler muhabbetiniz bol olsun hazır konu açılmışken sorayım x1650xt ile xfx7900Gs arasında çok büyük performans farkı yoktur demi.Kartımı satıp üzerine 45ytl ekleyerek ve bi xfx 7900GS sahibi olma şansım var ne dersiniz.Kaşınma otur yerine fark olmaz mı dersiniz? yoksa bu hemen al fırsatı kaçırma mı???

Fikir vermesi amacıyla söyliyeyim.x1650xt ile 1280*1024 tüm detaylar açıkken Carbon:28-40FPS, HL2:35-50FPS , SeriosSam2:30-40fps, GTR2:80-120fps , Cod2 : 25-35fps alıyom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 21 Mart 2007; 17:26:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Slm Beyler muhabbetiniz bol olsun hazır konu açılmışken sorayım x1650xt ile xfx7900Gs arasında çok büyük performans farkı yoktur demi.Kartımı satıp üzerine 45ytl ekleyerek ve bi xfx 7900GS sahibi olma şansım var ne dersiniz.Kaşınma otur yerine fark olmaz mı dersiniz? yoksa bu hemen al fırsatı kaçırma mı???

Fikir vermesi amacıyla söyliyeyim.x1650xt ile 1280*1024 tüm detaylar açıkken Carbon:28-40FPS, HL2:35-50FPS , SeriosSam2:30-40fps, GTR2:80-120fps , Cod2 : 25-35fps alıyom..

Alıntıları Göster
    Yok mu fikir sahibi olan x1650xt yi xfx7900Gs ile değişmeye değer mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.