Arkadaşlar 1 hafta kadar önce bios update yaptım ondan önce xp64bit ve win7 ultimate 64bit kullanıyordum bir problemim yoktu. yaklaşık 2 aylık driverlarını kullanıyordum. Daha sonra bios update yaptım ve sıfırdan win7 kurdum ancak video izlerken bazen 5 bazen 20dk sürüyor ama kesinlikle bilgisayarım kitleniyor. Ses bir süre devam ediyor sonra oda takılıyor. xp32 bit yükledim bütün driverlar güncel yine aynı problemi yaşıyorum kesinlikle bilgisayarım film izlerken kitleniyor. 720p 1080p yada bluray cd si farketmiyor bilgisayarım kesinlikle kitleniyor ve birtek restart düğmesiyle çözebiliyorum. World of Warcraft yükledim login ekranında 5dk sonra takıldı ses hiç takılmadı bu sefer müzik bitiyor yeniden başlıyor. Daha sonra utorrent açık olduğu için webgui den bakmak istedim ona ulaştım downloadlarım devam ediyor. en sonunda farkettiğim şu oldu ekran kartımın driverlarını kurmadığım zaman videolarda takılma problemi yaşamıyorum.
2 hafta öncesine kadar hiçbir problemi yoktu en son driver update yaptıktan sonra böyle bir problemle karşılaştım ekran kartımın slotunu değiştirdim yine aynı problem oldu. Masaüstünü gösterirken bilgisayarımda hiçbir problem olmuyor sadece film izlerken veya oyun oynarken gerçekleşiyor 2 gün 3gün açık bıraktım hiçbir takılma vs. gerçekleşmemiş.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim en azından problemin neyden kaynaklandığını bulabilirsem o parçayı değiştirmek istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme