Şimdi Ara

796,4 puan Robert Koleji(giriş/yurt) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
12.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HarDefection

Babam Koç'ta çalışıyor benim oraya girme ihtimalim var! Koç da gayet iyi. Yarın dershaneye en güvendiğim hocama gideceğim, tartışacağız ve tercih listemi hazırlayacağız

puanınız nedir?
  • Hoca olarak çalışıyorsa bence gitme
  • Yok öğretmen değil, mühendis.

Puanım YEP: 486 ( 500 üzerinden )
    ÖYP Puanım: 797,5 ( 800 üzerinden )
  • Benim de ÖYP 781,5 Açıklandı bu arada, Robert 1. Önkayıt 795 Taban Puan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize de yardımcı olursan seviniriz özel mi anadolu mu diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizib bu puanları görünce kendime gerizekalı diyesim geliyor

• Tebrikler,başarılarınız daim olsun. Ben de bu sene sınavdan 489.6 yep ve 793.5 öop ile çıktım.Ankara Atatürk Anadolu düşünüyorum fakat sizin de bir fikrinizi almak isterim. Robert için ise şunu söyleyeceğim;araştırdım uzun süre belki girerim diye ama en azından size bir faydam dokunsun isterim. Robert arkadaşların dediği gibi çoğunlukla zengin veletlerin okulu,orada okuyan bir arkadaşım ile uzun uzun konuştum bu konuyu.Bursla gelenler eziliyor gibi bir algı oluştu benim kafamda,çok sıkıntı çekmiş. Tamam eğitimi iyidir güzeldir ama çoğunlukla amerikancı yetiştirirler,düşünce yapınızı değiştirirler vs.. Bir de şöyle bir durum var,RC den çıkan öğrenciler genelde üniv.yurtdışına gider. Çünkü onlara uygun eğitim alırlar. Üniversite ile ilgili ne düşündüğünüzü pek bilmiyorum fakat eğer Türkiyede gitmeyi düşünüyorsanız Galatasaray(tabi puanınız yetiyorsa) kesinlikle daha uygun bir lise olur.

• Galatasaray'a puanım yetmiyor maalesef ama yetse de yine Robert'i tercih ederdim sanırım.

Bugün okul turuna gittik,okulu tanıttılar bilgilendirdiler gezdirdiler sorularımızı cevapladılar ve bir kez daha emin oldum ki çok ayrı bir kurum.

Başvuru sayısını söylediklerinde açıkçası moralim süratle bozuldu.Önkayıt bitimine 4 saat kala 196 kız 140 erkeğin başvurmuş olduğunu söylediler.400 de burs başvurusu varmış ki bunların 40 tanesi burs alacak en fazla(?).

Puanım 796,5
    799ların sayısı da az değil gibiydi.Ne düşünüyorsunuz? Girebilir miyim sizce?

Yarın 6da açıklanıyor isimler,o zamana kadar bana rahat yok:/.
    @ExYq

• Bilemiyorum fakat eğer 799ların sayısı dediğin kadar fazla ise 798,797ler için de aynı durum söz konusu olabilir. Ama belli olmaz girebilirsin de.Başvuru yapan kızların sayısının fazla olması senin açından dezavantaj.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç'a da gittik bugün puanlar genelde hep 796,xxx ve 799,xxx şeklinde. 798 gördüm bi tane sanırım o da neredeyse 799'du.Tahminimce 799'lar ve 796'ların küsüratları konuşuyor.

Kesin girerim gözüyle bakıyordum gerçekten strestlendim şimdi:/.
  • Giremezsen de gsl ve devlet fen liseleriyle görüşmeni öneririm. İzmir fen örneğin çok başarılı bir lise.
  • Giremezsem Üsküdar Amerikan o da olmazsa Kabataş belki MEF.Devlet fen düşünmüyorum:/.
  • Açıklandı mı isimler?
  • Yarın sabah 8'e kadar zamanı var bekliyoruz biz de.Ama yayınlarlar 2-3 saate herhalde.
  • devlet fene gitmeyi niye düşünmüyorsun?
  • Peki. Şimdiden hayırlı olsun gireceğiniz okul robert olmasa bile iyi bir okula gireceksiniz sonuçta. Devlet fen neden düşünmüyorsunuz?
  • Koç açıklamış;30 kız kontenjan var ben 65.'yim.Burs alamayacakları veya Robert vb tercih edecekleri düşünürsek girme şansım yok değil diye düşünüyorum.

Devlet fen için il dışına gitmeye ailenden ayrılmaya o zorluğu çekmeye değmez bence.Kabataş için bile 2 kere düşünürüm ki umarım düşünmek zorunda kalmam.

Robert olacak gibi,umarım olur:).

• quote:

Orijinalden alıntı: saint penguin

Koç açıklamış;30 kız kontenjan var ben 65.'yim.Burs alamayacakları veya Robert vb tercih edecekleri düşünürsek girme şansım yok değil diye düşünüyorum.

Devlet fen için il dışına gitmeye ailenden ayrılmaya o zorluğu çekmeye değmez bence.Kabataş için bile 2 kere düşünürüm ki umarım düşünmek zorunda kalmam.

Robert olacak gibi,umarım olur:).

eğer kadıköy atatürk fen veya çapa fen tutuyorsa bence gitmenizi tavsiye ederim devletten bursluluk alıyorsanız zaten yatılı için sizden para almazlar ben olsam bir kere daha düşünürdüm
  • Kazanamadın

• Listeye baktım, hey maşallah :) Ece sen de kazanamadıgın için üzülme dediğim gibi başka okullar dusun 796,5 çok iyi bir puan sonuçta Robert almasa da diğer okullar çok rahat alır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.