Şimdi Ara

796,4 puan Robert Koleji(giriş/yurt) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
12.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Robert kazandın mı çok istiyordun inşallah kazanmışsındır
  • Üzülmemek elde değil de Üsküdar Amerikan'ı bekliyoruz zaten açıklasın diye,teşekkür ederim.

49.yedeğim burda da,sonuna kadar gidicez bakalım imkansız değil:(. @ExYq
    @Kara_Kartal1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint penguin -- 6 Ağustos 2014; 0:52:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saint penguin

Üzülmemek elde değil de Üsküdar Amerikan'ı bekliyoruz zaten açıklasın diye,teşekkür ederim.

49.yedeğim burda da,sonuna kadar gidicez bakalım imkansız değil:(.

hatırladığım kadarıyla puanın 494 idi (teog) istanbul lisesi, Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Atatürk Fen Lisesilerine göz atmanızı tavsiye ederim tekrar düşünün
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Arkadaş amerikada okumak istiyordu bu yüzden üsküdar amerikan ya da koç daha iyi onun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Arkadaş amerikada okumak istiyordu bu yüzden üsküdar amerikan ya da koç daha iyi onun için

anladım fakat devlet okulundan da gidebilir yanlış anlaşılma olmasın devlet okullarını zorla seçsin demiyorum fakat devlet okuluna da bi göz atsın tekrar düşünsün puanına çok iyi okullar denk geliyor o okullarla konuşup bu tarz projeleri konuşabilir
  • Şu an Üsküdar Amerikan olmazsa napacağımı gerçekten bilmiyorum.

Hani 'giremedi diye ağlıyor' olmasın lütfen ama benim töder sınavlarında sürekli 10-20 puan fark attığım kız 12.mi ne girmiş Robert'e anlamıyorum.Bu ne kadar başvuru 799la kapatıyor okullar.Geçen sene ise tam tersi 50 kontenjanın açıkta kaldığı 485 puanlı öğrencinin rahatça girme imkanı bulduğu bir seneymiş Robert için.Bu seneki sınava sistemine gerçekten sinirliyim.

Yine oturup düşünülür bütün imkanlar gözden geçirilir tabi ama ben baksam bile ailem sıcak bakmıyor gs kabataş harici devlet okulu için il dışına gitmeye.Ben aynı başarıyı gerekirse 'inekleyerek' kendi şehrimde de kazanabileceğimi düşünüyorum hem.Okul ortamı ve İstanbul'da okumak bambaşka bi olay ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint penguin -- 6 Ağustos 2014; 2:01:27 >
  • Edit olmayan edit: Üsküdar Amerikan'a 66. asil olarak girmişim.

• quote:

Şu an Üsküdar Amerikan olmazsa napacağımı gerçekten bilmiyorum.

Hani 'giremedi diye ağlıyor' olmasın lütfen ama benim töder sınavlarında sürekli 10-20 puan fark attığım kız 12.mi ne girmiş Robert'e anlamıyorum.Bu ne kadar başvuru 799la kapatıyor okullar.Geçen sene ise tam tersi 50 kontenjanın açıkta kaldığı 485 puanlı öğrencinin rahatça girme imkanı bulduğu bir seneymiş Robert için.Bu seneki sınava sistemine gerçekten sinirliyim.

Yine oturup düşünülür bütün imkanlar gözden geçirilir tabi ama ben baksam bile ailem sıcak bakmıyor gs kabataş harici devlet okulu için il dışına gitmeye.Ben ayrı başarıyı gerekirse 'inekleyerek' kendi şehrimde de kazanabileceğimi düşünüyorum hem.Okul ortamı ve İstanbul'da okumak bambaşka bi olay ama...

"Ben ayrı başarıyı gerekirse 'inekleyerek' kendi şehrimde de kazanabileceğimi düşünüyorum" bu sözünüze sonuna kadar katılırım doğudan cevherler çıkıyor ygsde birinci oluyorlar aslında önemli olan okul değil de eğitimin iyisi şart eğer özel okullardan istediğinize giremezseniz kabataşa mutlaka bakın

üsküdar amerikan'a yerleşebiliyor musunuz peki?

• Evet yerleşebiliyorum.%100 garanti diyebilirim.Nasıl diyeyim ne kadar doğru bu yaptığım bilmiyorum ama okuduğum sözlük entryleri beni resmen okulu sevmekten kabullenmekten süratle uzaklaştırdı.Robert'e giremeyenin soluğu orda aldığı da bir gerçek.Hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint penguin -- 6 Ağustos 2014; 2:00:35 >
  • quote:

Evet yerleşebiliyorum.%100 garanti diyebilirim.Nasıl diyeyim ne kadar doğru bu yaptığım bilmiyorum ama okuduğum sözlük entryleri beni resmen okulu sevmekten kabullenmekten süratle uzaklaştırdı.Robert'e giremeyenin soluğu orda aldığı da bir gerçek.Hayırlısı olsun...

anladım, eğer imkanınız varsa gidip okullarla görüşmenizi tavsiye ederim üsküdar amerikan ve kabataş ile hiç olmadı telefonla arayın çünkü 5 yılını orada geçireceksin ileride pişman olabilirsin ama hayırlısı demek lazım bazende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Evet yerleşebiliyorum.%100 garanti diyebilirim.Nasıl diyeyim ne kadar doğru bu yaptığım bilmiyorum ama okuduğum sözlük entryleri beni resmen okulu sevmekten kabullenmekten süratle uzaklaştırdı.Robert'e giremeyenin soluğu orda aldığı da bir gerçek.Hayırlısı olsun...

anladım, eğer imkanınız varsa gidip okullarla görüşmenizi tavsiye ederim üsküdar amerikan ve kabataş ile hiç olmadı telefonla arayın çünkü 5 yılını orada geçireceksin ileride pişman olabilirsin ama hayırlısı demek lazım bazende

Hayırlısı demekten nefret ediyorum ama öyle.Bir de son bi şey sorucam basit bi soru,mantık yürütelim.

400 burs başvurusu var ben 49.yedek KIZım.Sizce bu işin peşini bırakmasam hiç mi şansım yok?50 kişi açılmaz değil mi oradan?

• 20 kız 20 erkek civarı falan burs alıyor sanırım.Ama 30 değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Hayırlısı demekten nefret ediyorum ama öyle.Bir de son bi şey sorucam basit bi soru,mantık yürütelim.

400 burs başvurusu var ben 49.yedek KIZım.Sizce bu işin peşini bırakmasam hiç mi şansım yok?50 kişi açılmaz değil mi oradan?

moralinizi bozmak istemem fakat 50 kişinin açılacağını düşünmüyorum ki burs kazananlarında orayı bırakıcağını düşünmüyorum şansınız birazda olsa var ama dediğim gibi burs kazananların Robert'i bırakıcağını düşünmüyorum

• Ya tabi bırakmaz adamlar ama belki gs lisesine giden olur koçtan burs alıp oraya tercih eden olur veya yedeği beklemez giremem diye olur mu olur.Böyle umutlandırıyorum ben de kendimi ama insan çok üzülüyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint penguin -- 6 Ağustos 2014; 2:32:55 >
  • Bu kadar yüksek olmasının sebebi bence ilk 1000 de olan öğrenciler genelde türkçe mat fene çok çalıştıkları için ing ve dine çok bakmıyorlar. Bu yüzden yanlışları genelde bu iki dersten oluyor. Özel okul puanı hesaplamada bu dersler olmadığı için puanlar yükseliyor. Birde İEL olabilir aslında tutarsa senin için almanyada okuma şansın yüksek
  • quote:

Ya tabi bırakmaz adamlar ama belki gs lisesine giden olur koçtan burs alıp oraya tercih eden olur veya yedeği beklemez giremem diye olur mu olur.Böyle umutlandırıyorum ben de kendimi ama insan çok üzülüyor ya.

üzülmemek elde değil o kadar çalışıp en iyisine gelmeyi kaçırıyorsunuz, ama üzülmeyin sonuçta gideceğiniz yer hemen hemen aynı düzeyde olacak fakat yurt dışına gitmek için tam bilemiyorum ama mutlaka bir yolu bulunur

birde şu habere göz atınhttp://www.radikal.com.tr/turkiye/devlet_lisesi_ogrencileri_yurtdisi_yolcusu-1132596

• Şansınız bol olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbes -- 6 Ağustos 2014; 13:41:54 >
  • IB programı olan okullarla görüşmeni öneririm. Yurtdışı istiyorsan bakalorya programı da faydalı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şimdi yurtdışı diye de tutturmuş çok kafayı takmış değilim master için giderim lisans için giderim sorun değil.Türkiye gerçekten hiç küçümsenmeyecek üniversitelerle dolu.

Üsküdar Amerikan'ı gezdik bugün öğrencilerle öğretmenlerle falan konuştuk moralim düzeldi zaten.Robert olmadı diye kendimi kahretmenin bi anlamı yok ki benim hala Robert'ten yana umudum var:D.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için de teşekkür ederim:).

edit: 9.sınıfta Koç'a geçme ihtimalim çok yüksek eğer Üsküdar Amerikan'da kalırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint penguin -- 6 Ağustos 2014; 21:20:15 >
  • quote:

Ya şimdi yurtdışı diye de tutturmuş çok kafayı takmış değilim master için giderim lisans için giderim sorun değil.Türkiye gerçekten hiç küçümsenmeyecek üniversitelerle dolu.

Üsküdar Amerikan'ı gezdik bugün öğrencilerle öğretmenlerle falan konuştuk moralim düzeldi zaten.Robert olmadı diye kendimi kahretmenin bi anlamı yok ki benim hala Robert'ten yana umudum var:D.

Yardımcı olmaya çalıştığınız için de teşekkür ederim:).

edit: 9.sınıfta Koç'a geçme ihtimalim çok yüksek eğer Üsküdar Amerikan'da kalırsam.

Önemli değil, yurt dışına master/lisans için gitmek daha uygun olur dil açısından bundan sonra hayırlısı diyerek önümüze bakıcaz :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.