Şimdi Ara

796,4 puan Robert Koleji(giriş/yurt) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
12.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eeeevet arkadaşlar 49.yedektim 45 kişilik kontenjan kalmış 23. olarak girdim:D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint penguin -- 7 Ağustos 2014; 20:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saint penguin

Eeeevet arkadaşlar 49.yedektim 45 kişilik kontenjan kalmış 23. olarak girdim:D.

robert'e mi?
  • quote:

Eeeevet arkadaşlar 49.yedektim 45 kişilik kontenjan kalmış 23. olarak girdim:D.

Bu adamın ismini not alın ileride işiniz düşer :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye girdin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saint penguin S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Abbas Güçlü boşuna bugün salladı eğitim sistemine o zaman :D
  • Robert'e işte gençler:D.

Ya eğitim sistemine sallayanı hala desteklerim çünkü görüşlerim değişmedi binlerce öğrencinin mağdur olduğu sınavın kalitesiz olduğu bir gerçek.Her töder sınavında 10-20 puan attığım inek kız yatılı burslu okuyor ben yatılının bilmem kaçıncı yedeğiyim:/.Amaaan neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint penguin -- 8 Ağustos 2014; 1:07:16 >
  • quote:

Robert'e işte gençler:D.

Ya eğitim sistemine sallayanı hala desteklerim çünkü görüşlerim değişmedi binlerce öğrencinin mağdur olduğu sınavın kalitesiz olduğu bir gerçek.Her töder sınavında 10-20 puan attığım inek kız yatılı burslu okuyor ben yatılının bilmem kaçıncı yedeğiyim:/.Amaaan neyse

şimdi robertte okuma hakkı kazandın mı tam olarak anlayamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Kesin kayıt yaptırdık işte yarın Ordu'ya dönüyoruz anlaşılmayan kısmı neresi ki:DD?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Kesin kayıt yaptırdık işte yarın Ordu'ya dönüyoruz anlaşılmayan kısmı neresi ki:DD?

iyi o zaman :D eğitim dönemi başlayınca oradan yazılarını bekliyorum (okul ortamı, okul vs)

• Bende takipteyim mutlaka yaz okulu ve şehri. Birde helikopterle gelen olursa resmi çekersen sevinirim
  • +1 haberleri bekleriz. Hayırlı olsun :)

• Arkadadlar hortlatmak gibi olmasın da kız gitmiş la Robert e

• Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Bu ne ya? Millet saçmalıyor resmen. Robert Kolejde çok kişi yüzde yüz burslu okuyor. Yani 0tl ödüyorsunuz. Bunun içerisine de yemek ve geziler dahil. Hatta gitmek istediğiniz konserleri bile okul karşılıyor bursluysanız. BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN

Okulda burs konusu hiç geçmez, kimse kimsenin burslu burssuz olduğunu bilmez. Dışlanma gibi bir olay yoktur.

Yatakhanesi de özel üniversitelerde bulacağından bile iyidir, yemekhane soğuk falan değildir.

Burs aile durumuna göre verilir, o yüzden o son aşama olduğu için o konuda endişelenmenize gerek yok.

Soruları olanlar bana sorabilir, teşekkürler.
  • Benzer puanı kazanıp Robert'e giremeyen insanları tanıyorum (İnanç Lisesi)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.