Şimdi Ara

7YÜZ - Ekin Koç & Damla Sönmez & Cem Davran & Belçim Bilgin - BluTV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birbirinden farklı 7 hikaye. Birbirinden farklı 7 yüzleşme.

Belçim Bilgin, Cem Davran, Dolunay Soysert, Damla Sönmez, Engin Hepileri, Ekin Koç, Genco Erkal, Melisa Sözen, Merve Dizdar, Pınar Göktaş, Sinan Tuzcu, Serkan Altunorak, Tuğrul Tülek ve Tilbe Saran’ın başrollerde olduğu #7YÜZ, 22 Eylül’de sadece BluTV’de!

• Değişik bir fragman olmuş. Kalabalık bir kadrosu var, bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayagi kalabalik bi ekip olmus ama oyuncularin neredeyse hepsi taninmis. bi kac bolum izler duruma gore devam ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 farklı hayatın hikayesi diyince aklıma hep saçma sapan filmler geliyor. Farklı hayatların filmleri kötü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 20 Eylül 2017; 1:41:19 >
  • İlk bölüme bakmayı düşünüyorum blutv haricinde nerde bulabilirim ?
  • Özgür1616 kullanıcısına yanıt
    başka yerde bulamazsın hemen telif yer siteden kaldırılmış olur
    ya parayla almalısın yada Masumun kanald de bu hafta başlayacağı gibi bir süre beklemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 22 Eylül 2017; 19:27:50 >
  • Sahipli ve Çalınmış Hayatlardan sonra iyi bir iş olacağı konusunda şüpheliydim ama bence ilk bölüm fena değildi.Ama şu küfürleri göze sokmanın da manası yok bence aynı Fi'deki reklam olayı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Delikanlı Ol Bayram Akgül!
    14 yıl önce açıldı
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz black mirror u andirdi bana. hosuma gitti.

• torrent'e düşer isteyenler indirir izler

p.s:torrent sitelerine ilk 2 bölüm düşmüş

sense8'in çakması olabilir mi acaba bu dizi?(olamazmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 6 Ekim 2017; 18:15:38 >
  • Dizi başarılı olmuş millet izleyin

Bu arada oyunculuğun tavan yapacağını düşündüğüm Genco Erkal'ın bulunduğu bölümü merakla bekliyorum (Oyunculuklar ilk 2 bölümde bence gayet iyiydi bu arada)

Son olarak umarım kıvanç tatlıtuğ kenan imirzalıoğlu halit ergenç gibi oyuncularıda gereksiz sansürlerin olmadığı yerde izleme şansına erişiriz.

Bir telefon şakası ile insanın hayatına nasıl sıçılır görmüş olduk(tabi bu olayın acı bir öncesi var ki türkiye için cesur bir seçim olmuş mastürbasyon-sübyancı bir herif gibi son olarak cem davran rolü gayet iyi üstlenmiş) olay örgüsü güzel bir şekilde işliyor bir kopukluk yoktu.Başarılı başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 7 Ekim 2017; 13:38:58 >

• Ekşi'deki yorumlar falan da ilk bölüm için olumlu. Cem Davran için izledim ve beğendim ben de. Diğer bölümlere de yorumlara göre bakarım artık.
  • Olmuş bu dizi 2. bölümüde izledim az evvel ilk bölümden daha başarılı buldum diyebilirim bende çıtayı iyice yükselttiler artık blutv gönlümü kaptı artık üye olmayı düşünüyorum madem böyle kaliteli işler yapıyorlar haklarını vermek lazım türk dizi sektörünün gelişmesi adına

Barda çalan şarkı buyurun:

Bu da 3.bölümün tanıtımı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 7 Ekim 2017; 13:35:56 >

• 1.bölüm oldukça iyi 2.bölüm çok kötü değil ama basit 3.bölüm nasıl şimdi izleyeceğim.

Eğer 2.bölümü ilk izleseydik bu kadar beklenti içine girmez bölümü de beğenenler daha fazla kişi olurdu.1.bölümden çıtayı yükseltmelerinin sıkıntıları olacak mı bakalım ?

O amygdala olayı cidden etkili mi ya

• 3.bölümü izledim ben sizi şu entry ile başbaşa bırakıyorum bölümü iyi bir şekilde özetlemiş

bu arada nasıl etki ettiyse kulağım çınlıyor yüksek sesle izlemenin zararı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 7 Ekim 2017; 22:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

1.bölüm oldukça iyi 2.bölüm çok kötü değil ama basit 3.bölüm nasıl şimdi izleyeceğim.

Eğer 2.bölümü ilk izleseydik bu kadar beklenti içine girmez bölümü de beğenenler daha fazla kişi olurdu.1.bölümden çıtayı yükseltmelerinin sıkıntıları olacak mı bakalım ?

O amygdala olayı cidden etkili mi ya

Sorma ya bende çok merak ettim bu amigdala olayını ama amigdala'nın ben asabiyet ve korku gibi duyguları yönettiğini hatırlıyorum ki ahanda kaynak burada Link ama bu hanım kızımızda
    saplantılı şekildeki duyguları kontrol altına aldılar orası pek aklıma yatmadı daha doğrusu anlamadım yada ben eksik biliyorum
    ustaaa bu amigdalayı minimal seviye indirince gamsız biri oluyormuşuz e süper birşey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 7 Ekim 2017; 22:49:57 >

• 3.bölüm muhteşemdi.

Damla Sönmez resmen döktürmüş. Sadece Damla'nın oyunculuğu için bile izlenir. Ya bir de Oşa karakteri 10 numara olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

3.bölüm muhteşemdi.

Damla Sönmez resmen döktürmüş. Sadece Damla'nın oyunculuğu için bile izlenir. Ya bir de Oşa karakteri 10 numara olmuş

biraz önce seyrettim 3.bölümü gerçekten güzel oynamış seside güzelmiş güzel şarkı söylüyor. 2 ile 3.bölüm sanki biraz benziyordu
    Sardı korkular gelecek yıllar
    Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar
    Gözlerimde canlanıcak yaptığın haksızlıklar
    Herşey bambaşka olacak
  • Ekin Koç bu dizinin kadrosunda görünüyor ama yeni bir diziye başlıyormuş bu diziden ayrıldı mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

Ekin Koç bu dizinin kadrosunda görünüyor ama yeni bir diziye başlıyormuş bu diziden ayrıldı mı acaba ?

tek bolumluktu. her bolum farkli bir konu farkli bir oyuncu kadrosu oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.