Şimdi Ara

8.1.2 kullanıyorum birkaç sorum olucak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler iphone 6 cihaza sahibim yaklaşık 3 aydır.Bu jailbreak olayını hiç anlamadığım için hiç bulaşmıyım demiştim cihazı ilk aldığım zamanlarda hatta jailbreak yapmayı bırakın güncellemedım bile şuan cihazımda ios 8.1.2 sürümü yüklü gayet memnunum takılma vs bir problem yok.Ama artık cihaza daha iyi hakim olmak istiyorum bu yüzden jailbreak yapmayı düşünüyorum.Şimdi siz bilgili abilerime şöyle bir sorum olucak sizce şuan yüklü 8.1.2 ye jb mi yapıyım yoksa cihazı 9.0.2 ye güncelleyip jb mi yapıyım hangisi daha stabildir sizin tecrübeleriniz bana nasıl bir yol gösterir şimdiden teşekkürler.

• up bilgili arkadaşlar yardım lütfen
  • Jb yapma bence, 8.1.2 desin ve bi sorun cikarsa 9.1 e gecmek zorunda kalcaksin. Sorunsuz kullaniyosan kalsin derim. Ha 9.1 daha iyi o ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up başka fikri olan
  • Bence 8.1.2 de JB li kullan. IOS 9.1 JB çıkana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfbc -- 26 Ekim 2015; 20:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler up bu arada fıkırlerınıze ıhtıyacım var dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyline-gtr

tesekkurler up bu arada fıkırlerınıze ıhtıyacım var dostlar

hemmencicik jb yap ve tweakleri doldur cihazına:) şuan bütün tweakler ios 8 uyumlu. İos 9 uyumlu fazla yok, zaman var daha bütün tweaklerin ios 9 a uyumlu olmasına. Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 yada 4.5" telefon varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.