Şimdi Ara

8 - 10 TB HDD tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arşiv için kullanılmak üzre 8 - 10 TB HDD tavsiyesine ihtiyacım var.
    Fiyat olarak bulabildiğim en makul olan ürün;

Tavsiyelerinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.

• Seagate'i güvenilmez bir üretici olduğundan ve bozulma oranı daha yüksek olduğundan önermem. Toshiba olabilir.
  • Kasamda 4 tane HDD var.2 tane 8TB var biri Seagate biri WD , Seagate cok cabuk bozuldu o halde kullanıyorum bozulana kadar gidecek ama birkac ayda ve hicbirsey yapmadıgım halde bozuldu.Bozulmadan Kastım Reallocated Sector Count vb hatalar veriyor HD Tune ve Seagate 8TB HDD lere ya 1 ya 2 sene yani cok az Garanti veriyordu.Su anda kac yıl veriyor bilmiyorum.
    Yine 4 TB Seagate ve 2 TB WD var.4TB Seagate de bozuk o da aynı halde Sector Count vs hatası var.Ama 2 WD lerde sorun yok su an icin...

8-10-12-16 TB HDD alacak olsam ki farketmez 1 TB da olsa Seagate almam.Seagate dısında Garanti Suresi En Uzun Olan HDD Hangisi ise onu alırım.Cunku gercekten HDD ler cok hassas, 2 Elektrik kesiliyor ki hemen her gece cat diye gidiyor 2 dalgalanma oluyor bakıyorsun HDD de sıkıntı var.

Tavsiyem en uzun Garantiyi hangisi veriyorsa onu alın.Seagate alacaksanız da pahalı serisi olup 7/24 icin uretilmis bir HDD alın.
  • Aşağıdaki cihazın içindeki hard diski söküp masaüstü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Böylece uygun fiyata WD Red muadili 8 TB'lık WD White HDD almış olursunuz.

www.amazon.com.tr
    Server Busy
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07FNK6QMT

Bu işleme "Shucking" deniliyor, biraz araştırma yaparsanız daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim.
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07FNK6QMT

Şu üründen kaptım bir adet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    +20 TB 3,5" HDD
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.