Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk yardım cevapları ne saçmaymış ya toplamda 12-13 tane yanlışım çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kasımda ki sınava hiç çalışmamıştım 2 puanla kaldım buna 2-3 gün baktım 5 yanlış var :) darısı direksiyona.
  • prozacc kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kere sordum girildi dedi. Fakat baska bi kurs kayidin yok dedi. Yarin bi aksilik cikmazsa kurstayim. Evraklar tamam para tamam ama kayit yok. Ben kayit olurken bi kagit filan imzalatmadilar bana. Ama nolur nolmaz diye bi makbuz aldim 350 tlye yazildim 500 tl kesti makbuzu bundan bi sorun cikmaz dimi @prozacc

• Bn 2 gün kala çalıştım 93 aldım , internetten çıkmış sorularü çözün yeter

• ilk yardım 5 yanlış diğer derslerden toplamda 2 yanlış çıktı 7 yanlışım var zorlasam 10 olur hertürlü geçerim

Darısı diğer girenlerin başına
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    yetmiyor genel kültür ve bilgi seviyesine göre değişir o. Aynı şekilde sorular aynı olmuyor kursun verdiği kitapçığı okumak lazım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

yetmiyor genel kültür ve bilgi seviyesine göre değişir o. Aynı şekilde sorular aynı olmuyor kursun verdiği kitapçığı okumak lazım şahsen

Bende sadece çıkmış testleri çözerek çalıştım. Ne derslere gittim nede kitaplarını okudum.
    Çıkan sorular genelde hep aynı hatta bire bir.
    60 sorudan 5 yanlışım çıktı oda ilk yardım bölümünden
  • Zbeyirr Z kullanıcısına yanıt
    500 TL makbuz kestiyse 500 TL iste :)
  • sonuçlar ne zaman açıklanıcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

sonuçlar ne zaman açıklanıcak?

en geç salı-çarşambaya kadar açıklanır
    Hocam olmaz ya 350 lira verdik o kadar versin yeter :) Bugun gittim bana sınava sokmama sebebini söylemeden saçmaladı durdu :). Bana kaydını silip paranı veririm ama 12 Ocak'taki sınava yetişemezsin dedi. Yarın dilekçeyle parami alıp kaydımın en geç 1 hafta içinde silinsin desem olur dımı
  • Zbeyirr Z kullanıcısına yanıt
    Tabiki.Ocak sınavına giremezsin orası doğru.Ama yine de bu yapılanı karşılıksız bırakma.1 ay geç al ama paranı dürüst insanlara ver...

Ne insanlar var yahu.Biz burada bizden kaynaklanmayan bir sorunda dahi kursiyerden bin türlü özür diliyoruz.Şahsen kaydımı düşünmeden sildirirdim.Olayı yargıya taşımadığına şükretsinler...
  • Yarın direksiyon dersi var ve daha sürücü koltuğuna ilk kez oturucam bakalım havada zaten karlı ilginç olucak
  • Valla bn ilk gün derse gittim uyukladım okadar sıkıldım bidahada gitmedim gerek yok gitmeye yanlız çalışmadan giren Hertürlü Çakar ilkyarfımda özellikle , sınavdan 2/3 gün önce internetten son sınavları çözün yeterli girmeden önce bnde korkuyordum son anda çalışmaya başladığım için beklediğimden kolay çıktı

• quote:

Aynen ama çalışmadan girse kalır ztn ama 3 gün önceden falan çıkmış sorularü çözse yeterde artar bnce , çalışmadan giren kişi kalır ztn heleki ilk yardım kazık , trafikte bazı sorular kazık genel kültür yetmez ama basit sınav bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Aynen ama çalışmadan girse kalır ztn ama 3 gün önceden falan çıkmış sorularü çözse yeterde artar bnce , çalışmadan giren kişi kalır ztn heleki ilk yardım kazık , trafikte bazı sorular kazık genel kültür yetmez ama basit sınav bnce

Calismadan girenler kaliyor eger iyi bir genel kultur yoksa. Bence sadece cikmis sorulari cozmek yetmez yada kisiden kisiye degisir diyim cunku trafik levhalari falan bilinmesi gerekiyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Yarın direksiyon dersi var ve daha sürücü koltuğuna ilk kez oturucam bakalım havada zaten karlı ilginç olucak

Gecen pazar sinav çıkışı ayni sekilde gittim derse. Dur kalk, vites degistirme falan derken gecti 2 saat ama araba durmuyor bir de cok sigamadim arabaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Calismadan girenler kaliyor eger iyi bir genel kultur yoksa. Bence sadece cikmis sorulari cozmek yetmez yada kisiden kisiye degisir diyim cunku trafik levhalari falan bilinmesi gerekiyor yani.

ben sadece kursun verdiği kitaba çalıştım
    ve son 3 ay sorularına çalıştım
    ama ilk yardımı sevmedigimden dolayı ona pek bakmadım test çözümlerine bile girmedim sadece bir kaç defa okudum o kadar
    83 ile geçtim

• fatih_-_ F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
    Hocam fikirleriniz icin tesekkurler. Ehliyet dusunmuyorum bundan sonra ya o kadar soğudum yani. Sirketten kovuldum borc filan bana kaldi mahkemeye gidicem ya kalmaz bu yanlarina

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.