Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elindeki evraklar önemli.Makbuzun var.makbuz tarihi yazıyordur.Makbuzunda eğer dönemin de yazıyorsa mükemmel.Ancak profesyonel yardım almalısın,mutlaka bir avukata danış...Ayrıca MEB'e resmi dilekçeyle de durumu ilet.Ancak dilekçeyi verip çekilme,arkasında dur ver takip et.MEB sürücü kursuna soruşturma açmak zorunda...Kolay gelsin...
  • Hocam simdi anladim bunlarda ki özgüveni bana kestikleri tarih farkli. 2 ay once makbuz verdiler donem yazmiyo ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursun hocası ''siz üniversite öğrencileri kendinize çok güveniyorsunuz bu üniversite sınavı değil'' demişti. Adam haklı çıktı bu 3. girişim oldu inşallah bu sefer olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trytobelove

kursun hocası ''siz üniversite öğrencileri kendinize çok güveniyorsunuz bu üniversite sınavı değil'' demişti. Adam haklı çıktı bu 3. girişim oldu inşallah bu sefer olucak.

Hocam yapma etme. Kursa hic gitmedim dersler icin. Sınava da cuma ve cumartesi calistim sadece. 2 yanlisim var. Sorularin çoğunluğu cikmis sorular zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlar açıklandıhttp://www.meb.gov.tr/ altta duyurular kısmından 08.12.2013 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgisi basarak sonuçlara ulaşabilirsiniz

88 ile geçmişim gelsin direksiyon sınavı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 16 Aralık 2013; 18:18:46 >
  • 2 gun calismayla 97 almisim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Sonuçlar açıklandıhttp://www.meb.gov.tr/ altta duyurular kısmından 08.12.2013 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgisi basarak sonuçlara ulaşabilirsiniz

88 ile geçmişim gelsin direksiyon sınavı

Tşkr 82 almışım bende
  • Hiç çalışmadan 80 almışım ben de :)
  • 95
  • benimde 92,beyler direksiyon sınavı harcı nekadar olacak ve direksiyon sınavı tarihi nezaman bi bileniniz var mı?
  • 82 almışım ben de daha yüksek bekliyodum ama sıkıntı yok

• 98 almisim ya :((((( neden 100 diil :(((

saka la saka 83 :))) allahima sukurler olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

benimde 92,beyler direksiyon sınavı harcı nekadar olacak ve direksiyon sınavı tarihi nezaman bi bileniniz var mı?

son yatirma tarihi ne zaman ki acaba

• 93 almisim. yarin basliyorum direksiyon derslerinee

• 85 girdi

• 95 almışım
  • 73 almışım hiç bakmadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

benimde 92,beyler direksiyon sınavı harcı nekadar olacak ve direksiyon sınavı tarihi nezaman bi bileniniz var mı?

sınav harcı 100 lira diye biliyorumi sınavda 4 ocakta sanırım
  • Sınav ucreti kursa bagli kimisi 50 istiyor kimisi 70 kimisi 100. Kim ne kadar koparabilirse. Bizim kurs 70tl dedi arkadasin kursa 50 demis. Arkadasim 1 ay once 80 vermiş.

• 78 aldım bende. Forumda kalan yok galiba

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.