Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben mi yanlış görüyorum? bunlardan hiçbiri benim girdiğim sınavın soruları değil
  • Arkadaşlar benim girdiğim M grubuydu ama yayımlanan sorular benim girdiğim sınavdaki sorularla bağdaşmıyor. Bilgisi olan var mı ?
  • Kaç yanlış olunca geçiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOZTUNC

Arkadaşlar benim girdiğim M grubuydu ama yayımlanan sorular benim girdiğim sınavdaki sorularla bağdaşmıyor. Bilgisi olan var mı ?

bende bulamadım ilk başta,meğerse yeni müfredat yazan kısımdaymış bizim girdiğimiz sınavın soruları
  • Kitapçıkta : 9. Başarılı sayılabilmeniz için en az 70 puan almanız gerekir.
    Diye bir ibare var ve 100/60= 1.66 eder
    Yani 43 Doğrusu olan geçer 17 yanlış hakkı var arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3rre -- 10 Aralık 2013; 20:03:01 >
  • yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt
    Evet sağ ol gördüm ben hiç çalışmadan 45 net yapmışım geçtim çok mutlu oldum

Sıra ehliyet sınavında
  • Arkadaşlar galiba soruları bulamamış tam olarak isteyenler buradan indirsinler:
    http://www.dosya.tc/server20/1Q4CLO/Aralik_YN_MFRDT.zip.html
  • L kitabci. 4 yanniş. 56 doğru .
  • Beyler bu direksiyon sinavi kac dakika surer bilginiz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glorfiendel95 G kullanıcısına yanıt
    Yarım saat
  • direksiyon sınavı ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3rre

Kitapçıkta : 9. Başarılı sayılabilmeniz için en az 70 puan almanız gerekir.
    Diye bir ibare var ve 100/60= 1.66 eder
    Yani 43 Doğrusu olan geçer 17 yanlış hakkı var arkadaşlar.

ama 100/60 çıkan sonuç x 42 = tam 70 oluyor.
  • benimde 5 yanlışım çıktı,bence yeni sistem eski sisteme göre daha basit olmuş,bu sınavda 18 yanlış yapmamak gayet kolay,diğer türlü konular ayrıldığında hata yapma ihtimali daha yüksek oluyodu.
    artık kolay kolay kimse kalmaz bence bu sınavdan
  • Evet yorumlara bakılırsa herkes geçmiş, geçmeyen varsa yazabilir mi ?
  • Zbeyirr Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk olarak kaydının sisteme girilip girilmediğini sor.Eğer girmemişlerse git ücretini geri iste ve başka biryere kayıt ol.imzaladıgın evraklar tamam ama sen mağdursun.ciddi ve kararlı ol.Tüketici hakem heyetine de başvurabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huhuhuhu 5 yanlışım çıktı. :) Gelsin direksiyon :)

3. Soru D şıkkı olacakmış. Ben B dedim. (: D diyecektim ama şeytan dürttü :)

10. Soru C şıkkı olacakmış. Ben B dedim. (: Bu sorunun yanlış olma ihtimali muhtemel zaten yakınlar birbirine :)

14. Soru A şıkkı olacakmış. Ben D dedim. (: Neden soluk durması demişimkiiii saçmalamışım :)

23. Soru D şıkkı olacakmış. Ben C dedim. (: Çok cins bir soruydu :)

34. Soru C şıkkı olacakmış. Ben D dedim. (: Aslında traktör olduğunu biliyordum ama. Ehliyetin sınıfını hatırlayamadım :)

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu
     8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu 8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 11 Aralık 2013; 8:55:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

70 puanı toplamda değil her dersten alman gerekiyor.Mesela motorda 20 soru var.Geçmek için 14 doğru yapmalısın.Trafikte 25 soru var.18 doğru yapmalısın.Yani motordan full yapsan bile trafikten 18 doğru yinede yapmak zorundasın.

Artık öyle değil o? Tek sisteme dönndü 60 soru hepsi aynı puan, yoksa ben mi yanlış biliyorum? 44 doğrum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burunısıran -- 11 Aralık 2013; 10:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burunısıran

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

70 puanı toplamda değil her dersten alman gerekiyor.Mesela motorda 20 soru var.Geçmek için 14 doğru yapmalısın.Trafikte 25 soru var.18 doğru yapmalısın.Yani motordan full yapsan bile trafikten 18 doğru yinede yapmak zorundasın.

Artık öyle değil o? Tek sisteme dönndü 60 soru hepsi aynı puan, yoksa ben mi yanlış biliyorum? 44 doğrum var

Kılpayı yırtmışsın 60 sorunun geneli bir değerlendiriliyor. 18 yanlış yapan kalıyor

60 soruda

43 net
    17 Yanlış yapan Geçmiş oluyor

---18 yanlış yapan kalmış oluyor-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 11 Aralık 2013; 11:48:07 >

• arkadaşlar bende 8 aralıkta ehliyet sınavına girdim 43 net 17 yanlışım war
    ama 42 net yapan geçiyor kurstan söyledıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsgn

arkadaşlar bende 8 aralıkta ehliyet sınavına girdim 43 net 17 yanlışım war
    ama 42 net yapan geçiyor kurstan söyledıler
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 11 Aralık 2013; 12:52:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.