Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki beyler burkulmada napılır sorusuna ne cevap verdiniz? ben soğuk uygulanır dedim ama aklım birazda zorda olsa oynatılır şıkkında kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

peki beyler burkulmada napılır sorusuna ne cevap verdiniz? ben soğuk uygulanır dedim ama aklım birazda zorda olsa oynatılır şıkkında kaldı

Doğru yapmissin. Oynatilir mi hocam hic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

peki beyler burkulmada napılır sorusuna ne cevap verdiniz? ben soğuk uygulanır dedim ama aklım birazda zorda olsa oynatılır şıkkında kaldı

çıkıklarda oynatılır diye kalmış aklımda yerine otursun falan diye,ama dedim belki burkulmadada öyledir,birde atel yolla kırık bulma nedir onu anlamadım,o soruyada başka kırık olmasını engellemek için dedim ama sanki oda kapalı kırığı açık kırık haline getirmek için olucaktı.Kararsızlık kötü şey

• quote:

quote:

quote:

çıkıklarda oynatılır diye kalmış aklımda yerine otursun falan diye,ama dedim belki burkulmadada öyledir,birde atel yolla kırık bulma nedir onu anlamadım,o soruyada başka kırık olmasını engellemek için dedim ama sanki oda kapalı kırığı açık kırık haline getirmek için olucaktı.Kararsızlık kötü şey

Hiçbiri oynatilmazdi sanirim. Atelle tespit etmenin sebebi kiriklarin doku ve organlara zarar vermesini onlemek icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbiri oynatilmazdi sanirim. Atelle tespit etmenin sebebi kiriklarin doku ve organlara zarar vermesini onlemek icin.

ilkyardımdan baya yatış var kaburga kırığı sorusunuda yanlış yapmışım,şimdi söylediğin gibi atelde yanlış 2 tane kafadan var yani,birde cevabı kalp durması olan soru vardı ondanda şüpheliyim

• Beyler peki bi soru vardı şehir dısında diyordu sanırım otomobilin bölünmuş yolda hız sınırı kaçtır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellemon kullanıcısına yanıt
    110
  • peki yangin tupu sorusuna ne cevap verdiniz

• 2 tane emin olmadığım soru vardı.Baktım şimdi onlarda doğruymuş.Ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

peki yangin tupu sorusuna ne cevap verdiniz

Önce bagaj dedim sonra sildim surucu koltugunun yaninda yaptim sanirim dogrusu da surucu koltugu yakiniymis

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

quote:

peki yangin tupu sorusuna ne cevap verdiniz

Önce bagaj dedim sonra sildim surucu koltugunun yaninda yaptim sanirim dogrusu da surucu koltugu yakiniymis

sürücü koltunun yaninda evet doğrusu odur. geçen kasim sinavinda galiba cikmiş. bende bagaj dedim test yaniş dedi. söför koltunun yani pederin işyerindeki arabasindada öyle. beyler sinav sorulari cevap anaktarlari nette ne zaman düşer ?
  • ben bagaj yapmıştım :S
  • kaldim olm ya

• quote:

kaldim olm ya

merak etme kalmassın 15-16 tane yanlış hakkımız varmış önceki arkadaşların söylediklerine göre,olsun olsun 10 yanlışın olsun.sen direksiyon sınavına odaklanmaya başla
  • quote:

quote:

kaldim olm ya

merak etme kalmassın 15-16 tane yanlış hakkımız varmış önceki arkadaşların söylediklerine göre,olsun olsun 10 yanlışın olsun.sen direksiyon sınavına odaklanmaya başla

bilmiyorum ya . yok mu aranizda tum sorulari yazip dogru cevabini aciklayacak ?

• Sen aklına takılanları sor cevaplarız biz

• yangın tüpü bagaj değilmiydi la neyse sanırım 42 doğru yapınca geçiyoruz değil mi ? (100/60) x 42(doğru sayısı) = 70 oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

Sen aklına takılanları sor cevaplarız biz

dostum hatırlamıyorum ya tam olarak
  • Sorular ne zaman nete düşer?

• Çarşamba günü açıklanacak diyorlar sorular.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.