Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce çıkan sorulardan bir kaç tanesi yine sorulmuştu.

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu
  • Ben de bugün sınava girenlerdenim. Arkadaşım MEB'de memur, totalde 42 soruyu doğru yap geçiyorsun diyor.
  • peki gecenler direksiyon sinavina ne zaman girecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ortası gibi girecekler
  • ehliyetsiz kullanana napılır dediniz? ben idari para cezası dedim
  • yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt
    Evet doğru para cezası olacak
  • geçersiniz ya kasmayın bu kadar sonucları bekleyin
  • Türkiye'de ehliyet almak kadar kolay bi işlem yok 900 lira tutuyor. Ekim sonu kasım başı gibi almıştım bende 24 ağustosta sınava girmiştim hepiniz alırsınız umarım Güzel bi duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Türkiye'de ehliyet almak kadar kolay bi işlem yok 900 lira tutuyor. Ekim sonu kasım başı gibi almıştım bende 24 ağustosta sınava girmiştim hepiniz alırsınız umarım Güzel bi duygu

Yarın saat 3de elimde ehliyet bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • AhmetAlabay A kullanıcısına yanıt
    şimdiden hayırlı olsun
  • huhuuu sınav iyi geçti yaa. 100 de alabilirimmm 2-3 yanlışta çıkabilir hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

peki yangin tupu sorusuna ne cevap verdiniz

Önce bagaj dedim sonra sildim surucu koltugunun yaninda yaptim sanirim dogrusu da surucu koltugu yakiniymis

sürücü koltunun yaninda evet doğrusu odur. geçen kasim sinavinda galiba cikmiş. bende bagaj dedim test yaniş dedi. söför koltunun yani pederin işyerindeki arabasindada öyle. beyler sinav sorulari cevap anaktarlari nette ne zaman düşer ?

valla bende o soruya bagazda diyebilirdim ama, işyerinde bir sene transit araçla gelip gidiyorduk onda şöförün yanındaki koltuğun altında yangın tüpü vardı o aklıma geldi :) Sürücü yanında cevabı verdim :)))) hihihihihih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 9 Aralık 2013; 7:48:27 >

• birde acil servisi arayınca hangi bilgiler verilir sorusunda kimlik bilgileri ve telefon numarası olucak mıydı olmiycak miydi onda emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

birde acil servisi arayınca hangi bilgiler verilir sorusunda kimlik bilgileri ve telefon numarası olucak mıydı olmiycak miydi onda emin değilim

aynen bende emin değilim kararsız kalmıştım. 1 ve 2 diye cevaplamıştım. kimlik bilgisi telefon numarası abartılı geldi

Böyle bişi buldum bilgileri vermek gerekiyormuş herhalde :(

SORU: 112 Nasıl aranmalı?
    CEVAP:

Tam olarak yerinizi tarif edin (tarif sırasında etrafınızda bulunan market, okul, cami, karakol v.b. gibi ayrıntıları vermeye çalışın)
    Hastalığın veya yaralanmanın tarifini yapın
    Hasta veya yaralı sayısını bildirin
    Adınızı, soyadınızı ve aramayı gerçekleştirdiğiniz telefon numarasını bildirin
    Çağrınızı karşılayan 112 görevlisi size aksini söylemedikçe telefonu kapatmayın
    112 görevlisinin sizi tekrar arayabileceğini akılda tutun ve telefonunuzu gereksiz yere meşgul etmeyin .Unutmayın gereksiz çağrılar yardıma gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlarımızın hayatına mal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 9 Aralık 2013; 9:47:57 >

• Ya hacılar bi soru vardı kaza esnasinda suruler olay yerindeki kisiler falan yukumluluhgu nedir diye onun cevabi neydi
    Sadece soforler mi mudahale etmekle yukumlu bi de bu mudahele dedigi saglik anlaminda mi cins cins sorular sormuslar ya

• Sadece olaya karışanlar değil gören herkes yardım etmeli olmalıydı:)

• Kasim ayini cozdum o kolaydi bu sinavda bir kac soru oncekine gore zor geldi

• Arkadaşlar olmalıydı, etmeliydi, doğrusu budur diyorsunuzda dediklerinizin doğruluğu kendinize göre mi yoksa yetkili bir yerden okuyup/duyduğunuz için mi böyle söylüyorsunuz? Sonra umutlarımız boşa çıkmasın diye söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberstgruppen -- 9 Aralık 2013; 13:22:09 >
  • Sorular ne zaman yayınlanır ?
  • Carsamba gunu internete verilecekmis soru ve cevaplari

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.