Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bi sorum olucaktı ben Kadiköy Emiray sürücü kursuna 18 Temmuzda yazıldım nakit parayıda verdim. Ağustostaki sınava beni sokmadılar nedenide sağlık raporummuş. Tekrar aldım 2 Kasım sınavından bi gün önce arayıp 8 Aralık ta giriceksin dediler. Dün sabahta 12 Ocak dediler. Sebebi nedir acaba ? Bunların yüzünden işten atılma ihtimalim var dile kolay 1.700 TL 18 Yaşında biri için büyük bi para ve bu işi kaybetmek istemiyorum dava açsam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zbeyirr

Hocam bi sorum olucaktı ben Kadiköy Emiray sürücü kursuna 18 Temmuzda yazıldım nakit parayıda verdim. Ağustostaki sınava beni sokmadılar nedenide sağlık raporummuş. Tekrar aldım 2 Kasım sınavından bi gün önce arayıp 8 Aralık ta giriceksin dediler. Dün sabahta 12 Ocak dediler. Sebebi nedir acaba ? Bunların yüzünden işten atılma ihtimalim var dile kolay 1.700 TL 18 Yaşında biri için büyük bi para ve bu işi kaybetmek istemiyorum dava açsam mı ?

İlkinin sebebi saglık raporu da diger 2 sınava neden giremicegini soylemediler mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır sorun bu işte bi şeyler zirvaliyolar lanet olsun yazıldığım güne. 6-7 aydır değil ehliyet almak sinavina dahi giremedim. 2 kaza yaptım ehliyetsiz onun tutanaklarınıda gösterip talep edim mi parayı ? Sonuçta onların yüzünden bu durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zbeyirr

Hayır sorun bu işte bi şeyler zirvaliyolar lanet olsun yazıldığım güne. 6-7 aydır değil ehliyet almak sinavina dahi giremedim. 2 kaza yaptım ehliyetsiz onun tutanaklarınıda gösterip talep edim mi parayı ? Sonuçta onların yüzünden bu durumdayım

Çok ilginc belgeleriniz filan da tamam dimi. O tutanaklari gostermen bir işe yaramaz adamlar sıkıntı cikardi ehliyet alamadin diye ehliyetsiz kullan demiyorlar sonucta sana. Ama onun haricinde işlerini aksattillari icin dava acilabilir ama kursa yazilirken imzalattiklark belgeler filan var onlari okumus birilerine sorsan daha iyi olur. Ama bence dava ile filan ugrasma davaydi filan 1 yıla anca sonuclanir. Git kursa agresif ol agirligini koy neden olmuyor falan filan o zaman parami iade edin filan de yap bisiler

• Ya hocam ağırlığı koymadım mı sanıyosun :D kadin ya yapmayın yapıcam ben halletcem diyip erteliyo. Ben farklı bi kursa yazılıp deva açım mı ?
  • ARKADAŞLAR 8 ARALIKTA OLAN SINAVA GİRDİM SINAV PUAN HESAPLAMA HANGİSİ ;

SAĞLIK 15 SORUDAN 11 YAPMAK
    TRAFİK VE ÇEVREDEN 25 SORUDAN 18 YAPMA
    MOTORDA 20 SORUDAN EN AZ 14 YAPMA

YUKARDAKİ ŞEKİLDE Mİ YOKSA

60 SORUDAN EN AZ 43 YAPAN MI GEÇİYOR YANDAKİ GİBİ 100/60 =1,666X43=71,623,

• Hepsi tamam belgelerin bütün parayıda nakit verdimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk4466

ARKADAŞLAR 8 ARALIKTA OLAN SINAVA GİRDİM SINAV PUAN HESAPLAMA HANGİSİ ;

SAĞLIK 15 SORUDAN 11 YAPMAK
    TRAFİK VE ÇEVREDEN 25 SORUDAN 18 YAPMA
    MOTORDA 20 SORUDAN EN AZ 14 YAPMA

YUKARDAKİ ŞEKİLDE Mİ YOKSA

60 SORUDAN EN AZ 43 YAPAN MI GEÇİYOR YANDAKİ GİBİ 100/60 =1,666X43=71,623,

60 soruda

43 net
    17 Yanlış

Geçmiş oluyor

• beyler zaten 60 soru üzerinden değerlendirildiğini şurdan anlayabilirsiniz,16 tane ilk yardım sorusu vardı,geçmiş sınavlarda 15 ilk yardım olurdu.
  • hadi beyler yok mu akliniza gelen sorular

• bi soru vardı akan kanı parmak ile kemik arasına sıkıştırınca hangi bölgede sorun olur diyodu onu bacak yaptım bide nabız sorusuna ne cevap verdinizz ?
  • bide akude elektrolik seviyesi azalinca ne konur su mu asit mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

bide akude elektrolik seviyesi azalinca ne konur su mu asit mi

Saf su
    Diger soruda kirik kemigin oldugu durumda mi oyle bir şık vardi cevap oydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tanede araba park etmis emniyet seridine bunun neresinde duraklama yapilmaz ?

• Aynen aküye saf su koyulmalıydı. Diğer soruyu tam hatırlayamadım ama göğüs olabilir cevap
  • saka maka kaldim ben ya

• cevap anahtari ne zaman aciklaniyodu

• quote:

bi tanede araba park etmis emniyet seridine bunun neresinde duraklama yapilmaz ?

yol tarafında duraklama yapılmaz tabiki,ayrıca elektrolit eksilirse saf su eklenir,ve kanama sorusundada kırık olan bölgeye baskı yapılmaz olucaktı bacak yanlış cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

quote:

bi tanede araba park etmis emniyet seridine bunun neresinde duraklama yapilmaz ?

yol tarafında duraklama yapılmaz tabiki,ayrıca elektrolit eksilirse saf su eklenir,ve kanama sorusundada kırık olan bölgeye baskı yapılmaz olucaktı bacak yanlış cevap

aynen hepsi böyle olucak. Cevap anahtarı da çarşamba açıklanıcak diyorlar ama bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

quote:

dostum aklna gelenleri yazr misin ya pm de at valla beynim durdu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.