Şimdi Ara

8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FooL

Aldığım sistem hem parça kalitesi olarak hemde marka olarak içime sinmesi lazım. Bu sistemde

z370 anakart eski nesil değil mi
    ramler 3000mhz
    dark aqua soğutucu ne kadar yeterli
    kasa çok iyi değil gibi
    klavye mouse set 90 tl ne kadar iyi olabilir
    monitör dahil değil bütçemi aşıyor: (

bunlar açıkçası içime sinmedi. teşekkür ederim tavsiyen için ama paylaştığım i5 li sistem daha çok uygun gibi geldi. mouse klavye monitör 2000 tutsa 12000 civarinda istediğim gibi bir sistem oluşturmuş olurum diye düşünüyorum. sizce yanılıyor muyum?
    z370 8.ve9. nesil cpular için kullanılan anakarttır. 9. nesil için z390 da kullanılıyor. intel 10. nesil çıkarttıgında artık büyük ihtimal farklı bir yonga setine geçer kullanılmaz yani. 370 yeterldir.

3000 ile 3200 mhz ile neredeyse fark yok belki 1 fps ya vardır ya yoktur. adata ise iyi bir ram üreticisidir.

sogutucu ise ortalama bir 240mm sogutucudur. ne kötü ne cok iyi. zaten kaldı ki delid yapmadan yüksek ghzlere çıkman olanaksız. o yüzden ortalama bir oc için yeterli performansı verir.

evet kasa iyi değil gibi değil, kesin olarak değil.

klavye mouse zaten çöp eşantiyon gibi birşey veriyorlar sanırım.

monitör dahil 12.250 e alabilirsin. fhd 144hz monitorler 1000-1200 lira bandında

genel itibariyle bu sistem 9600k dan daha iyi ve daha uzun ömürlü. kasa görünüşünü hesaba katmazsan bu fiyata oldukça güzel bir sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

galax markası forumda bi kaç arkadaş çabuk bozuluyor diyor bende tam bilmiyorum forumun yalancısıyım ama sistem fiyatıan göre güzel
    galax yurtdışında kfa2 adı altında da satılıyor acıkcası ben hiç bir sıkıntısını görmedim. yine de sorun yaşayanlar olmuş olabilir. bilemiyorum.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    nvdia msi bir arkadaşın ekran kartı gitti 2. yılından sonra tamda garanti bitince ekran kartı gtx 960 tı . galaxta sorun cıkartıyor diyorsunu giga desen kalitesiz marka olarak biliyorum . rog en iyisi ama tuzlu onun fiyatıda . Sen olsan hangisini seçersin f/p olarak yine msi mı daha kaliteli ?
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Almanyada kaha çok kullanılıyor galax kfa adı ile benimde bildigim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AvriL kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yalan mı söylüyorum? İlk çıkan vega sürücüsüyle şimdikileri karşılaştır da kendin bak. İlla sana kanıt atmama gerek yok. Hadi testini at da bakalım. HA UNUTMADAN LİNKİNİ BIRAK DA TARİHİNE DE BAKALIM. Öyle gidip de 2017 testleri atma bana. 2018 kasım-aralık testlerini at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 4 Mart 2019; 21:46:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    Marka olarak sıralarsam

Asus rog serisi

Msı gaming serisi

Bunlar salan

Eger bütçe yoksa msı ventus tercih edilebilri en azından türkiyede garanti servisi mevcut ve gig dan 100 tk pahalı 2070 mpdeli

• 159 dolarla o işlemi yapıyorsa f/p de geç zira o kadar fazla para verip daha iyi performans beklerdim ben
    For Gamersyoutube
    RTX 2070 | I5 8400 vs R5 2600 vs R5 2600X vs I5 9600K |
    https://www.youtube.com/watch?v=AG1zENLeROo

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

intel almanızı tavsiye etmiyorum çünkü 3 ay sonra yeni işlemcileri gelicek ve eski işlemciler çöp olucak upgrade imkanında yok ve fiyatları fayiş

benim yaptıgım sistemi alın daha iyi 2070 de var
    yeni işlemci gelince nasıl bi önceki çöp oluyor hemen ya? bu nasıl mantık valla helal
  • teşekkürler bilgiler için.

z390 aldığımızda yeni nesil işlemci de kullanamiycak mıyım? ileride tekrar anakart + işlemci değiştirmek zorunda mı kalıcam: (

bu işler baya zormuş 2 aydır araştırıyorum ama yoruldum. i5 topluyorum i7 alın deniliyor bu sefer i7 oluyor soğutucu önemli dikkat et deniliyor. ram kimisi 3000 alınmaz o paraya diyor kimisi 750w dan aşağı alma diyor.

kimisi amd al 3000 serinde rahat rahat kullanın artan parayı gpu da kullanırsın diyor.

iyice kafam karıştı.

• quote:

teşekkürler bilgiler için.

z390 aldığımızda yeni nesil işlemci de kullanamiycak mıyım? ileride tekrar anakart + işlemci değiştirmek zorunda mı kalıcam: (

bu işler baya zormuş 2 aydır araştırıyorum ama yoruldum. i5 topluyorum i7 alın deniliyor bu sefer i7 oluyor soğutucu önemli dikkat et deniliyor. ram kimisi 3000 alınmaz o paraya diyor kimisi 750w dan aşağı alma diyor.

kimisi amd al 3000 serinde rahat rahat kullanın artan parayı gpu da kullanırsın diyor.

iyice kafam karıştı.
    yeni nesil işlemci olayı ne anlamıyorum ya? sanki bedavaya çıkacak yeni nesil işlemciler. şu an da intelde max gidebileceğin nokta i9 9990k.

bu kadar detaya girmene gerek yok. i7 9700k yada i5 9600k lı 2070 li hangi sistemi kurarsan en az seni 4 sene götürecektir. bu süreç içerisinde işlemci ve ekran kartı yükseltme imkanın da olacak. bu kadar kafa karıştırılacak bir durum yok. istediğini anlatsın insanlar şu an da i7 9700k nın oyun perfonmansı 2700x den iyi ve senin harcamak istediğin paraya göre intel sistem kurup 2070 almak en iyi çözüm olacaktır. sonuçta elindeki ürünlerin piyasası ölmeden de takasla vs yükseltmek de elinde olacak. bütçeni yüksek perfonmanslı işlemciye yatırıp 2070 alıp sonra ekran kartını yükseltmen daha mantıklı. işlemciyi satmak o kadar kolay olmayacak çünkü. z370 veya z390 anakart sana fark etmez iki anakartı da 9. nesil işlemci ile kullanabilirsin. z370 alırsan bios update yapman gerekir z390 da bios update gerekmez. insanların tartışmalarına fazla takılma dostum onlar sidik yarışında şu an da ve çözüm odaklı konuşmuyorlar. şimdinin şartları üzerinden konuşuyoruz 1 ay sonra konuşacaksak başka şeyler konuşuruz. 144hz 1 ms monitör alıyorsun 2080 alıp işlemci düşük almak hata olcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 4 Mart 2019; 22:8:56 >

• quote:

teşekkürler bilgiler için.

iyice kafam karıştı.
    intel 2 nesildir Coffee Lake adı altında aynı chipseti kullanıyor, canon lake ler gelecek diye biliyorum bir sonraki nesil eğer gelirse bu ad ile büyük ihtimal kullanamayacaksın.

ryzen 3000leri bekleyeceksen bekle performansa göre karar verirsin.

fakat ben yine zannetmiyorum amdnin intelin üst cpularına rakip çıkarabileceğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

yeni nesil işlemci olayı ne anlamıyorum ya? sanki bedavaya çıkacak yeni nesil işlemciler. şu an da intelde max gidebileceğin nokta i9 9990k.

bu kadar detaya girmene gerek yok. i7 9700k yada i5 9600k lı 2070 li hangi sistemi kurarsan en az seni 4 sene götürecektir. bu süreç içerisinde işlemci ve ekran kartı yükseltme imkanın da olacak. bu kadar kafa karıştırılacak bir durum yok. istediğini anlatsın insanlar şu an da i7 9700k nın oyun perfonmansı 2700x den iyi ve senin harcamak istediğin paraya göre intel sistem kurup 2070 almak en iyi çözüm olacaktır. sonuçta elindeki ürünlerin piyasası ölmeden de takasla vs yükseltmek de elinde olacak. bütçeni yüksek perfonmanslı işlemciye yatırıp 2070 alıp sonra ekran kartını yükseltmen daha mantıklı. işlemciyi satmak o kadar kolay olmayacak çünkü. z370 veya z390 anakart sana fark etmez iki anakartı da 9. nesil işlemci ile kullanabilirsin. z370 alırsan bios update yapman gerekir z390 da bios update gerekmez. insanların tartışmalarına fazla takılma dostum onlar sidik yarışında şu an da ve çözüm odaklı konuşmuyorlar. şimdinin şartları üzerinden konuşuyoruz 1 ay sonra konuşacaksak başka şeyler konuşuruz. 144hz 1 ms monitör alıyorsun 2080 alıp işlemci düşük almak hata olcaktır.

Alıntıları Göster
    siz de ürün satmak için üyeye 9600k ve 2070 aldıracaksınız.

2700 ve 2080 öneriyorum. şu anda kullandığım sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFakeDeilim -- 4 Mart 2019; 22:13:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BenFakeDeilim

siz de ürün satmak için üyeye 9600k ve 2070 aldıracaksınız.

2700 ve 2080 öneriyorum. şu anda kullandığım sistem.

Alıntıları Göster
    ya güzel kardeşim arkadaş benden ürün almayacağını söyledi. bilip bilmeden konuşma. ayrıca benden alsa keşke sadece anakart işlemci ram 500₺ daha uyguna gelecek. alacağı ekran kartını 1000₺ daha ucuza veriyorum. sen ne anlatıyorsun okumadan bilmeden?
  • i7 8700 + rtx 2070 için ne dersiniz peki?

bu işlemci iyi midir?

• 9700k daha iyi işlemci
  • evet 0 alıcam bütün parçaları kendisine ilettim.

• rylai2113 kullanıcısına yanıt
    fiyatı da güzel

• quote:

evet 0 alıcam bütün parçaları kendisine ilettim.
    iyi de ben de sıfır satıyorum zaten ürünleri

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.