Şimdi Ara

8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kendime katma değerim var demedim zaten. Dünyaya at gözlükleriyle bakıyorsun. Sen bu şekilde ilerle klavye delikanlısı. Sonrasını garanti edemezmiş gülmekten karnıma ağrı girdi ahaha. Sen klavyeden millete laf ve p** gülüşü atmaya devam et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobil Genel - Ülke ve Dünya Gündemi ve Ekran Kartı forumu... En çok alevlenen ve fanboy istilasına uğrayan ve insanların birbirini gırtlakmaya çalıştığı yegane forumlar. Ne bu arkadaş?!!...İnsanlar namus meselesi gibi görüyor "bazı" başlıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Mart 2019; 20:36:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    msi 2 fanlı olanlarda olabilir haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    dikkate alıcam teşekkürler

• teşekkürler bunu da not aldım

• tam tersi olmasın bi insan yaşını ve olgunlugunu yazıları ile ifade eder insanları kışkırtan tavrınız zaten yaşınızı ve kapasitenizi belli ediyor bunun tahsil ve diploma ile alakası yok saygı ve konuşma biçimi gösterir bir insanı ama sizde onlar maglesef mevcut degil burda sizden daha tecrübe sahibi 2004 üyesi emekli yöneticiye bile hakaret eden bir insan ve ardında gelen frank ve diger arkadaşa ve bana yaptıgın kışkırmalar boş başka bişi degil konuyu süreli saçma boş muhabbetinle yükseltip duruyorsun tavsiyen varsa yaparsın geçer gider ama sende sistem tavsiyesi vericek ve o parçaları özenle seçicek bir bilgi mevcut degil milletin topladıgı hazır sistemi al dersin ama kendin sistem toplayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 4 Mart 2019; 20:57:19 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Kendini düzgün şekilde ifade edemiyorsan sorunu kendinde ara. Burada bir çok kişi İntel sistem öneririyor. Ben de öneriyorum. Önerenler senin gibi millete bot demiyor. Millete sataşacağına sistem önersen konu da sapmaz.
  • Sonuç olarak yine kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Kendini düzgün şekilde ifade edemiyorsan sorunu kendinde ara. Burada bir çok kişi İntel sistem öneririyor. Ben de öneriyorum. Önerenler senin gibi millete bot demiyor. Millete sataşacağına sistem önersen konu da sapmaz.
    konuya attığım ilk mesaja bakıp tekrar yazın lütfen. amdciler 6/6, mobo ve sogutucudan öte gitmeyen argumanlar kullanıyor cevap veriyoruz uzatıyorlar argumanlarına israr ediyorlar. ne yapalım ? 8k ya 12k ya parasının hakkını VERMEYEN amd sistem mi toplatalım arkadaşlara bunu mu istiyorsunuz ? bunları yazıyoruz akılları sıra alay ettiklerini zannediyorlar. arkadaş bir de çıkmış ben günde zilyon tane sistem topluyorum pm geliyor onlarada topluyorum hehhe ben topluyorum diyerek aklı sıra kendisini haklı cıkarmaya çalışıyor. baştan sonra konuyu okuyup tekrar değerlendirin lütfen.

• hocam sana topladığım sistemi bir incele bak param olsa eminim o sistemi alırdım param olmadıgı ıcın bende 2600 işlemciye yöneliyorum . amd için kkafamda iyi bir anakart yok çünkü arkadaşın bana tavsiye ettiği b450 towerda 3200+ yazıyor 3600 mhz gerek olduğunu sanmıyorum ama ileride ihtiyaç olur mu onu düşünüyorum mesela eğer ihtiyaç duyulmazsa 450 alıp sistemi toplayacağım ileride
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    O anakart 3466mhz e kadar destekliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onu bunu bilmem de amd işlemci varsa ram’ler muhakkak dual olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    dostum önerdigim ve topladıgım 12 k lık sistemi incele niye amd önermişim bir bak eger intel koysaydım ekran kartı rtx2070 e düşücekti aynı şekilde konu sahibine topladıgım sistemde gene intel koysaydım ekran kartı rtx2060 a düşücekti ki iki kişide oyun oynicam diyor oyunu sizce ne oynatıyor tabikide ekran kartı rtx2080 gibi güçlü bir gpu yu 8/16 2700 koymusum f/p olarakda iyi 2000 tl
    Şu konuda da direkt amd bot diye başlamışsın. Bu tür söylemler konuyu direkt saptırır.
    https://forum.donanimhaber.com/ryzen-2600-rx590-vs-intel-8400-gtx-1660ti--137355685

Diğer konudaki mesajın:

quote:

590 çöpünü alın diyen amd botları gelmiş

bütçe az oldugu için 2600 ve 1660ti önerebilirim. bulabilirsen itx 2060 alabilirsin.

bütce fazla olsaydı 2600 de önerilmez de neyse fanboylar ağlamasın.

2600 çöpü yerine 9400f de alabilirsin.

• rylai2113 kullanıcısına yanıt
    8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim

olmuş mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

intel almanızı tavsiye etmiyorum çünkü 3 ay sonra yeni işlemcileri gelicek ve eski işlemciler çöp olucak upgrade imkanında yok ve fiyatları fayiş

benim yaptıgım sistemi alın daha iyi 2070 de var
    Ne alaka cop olacak yenisi cikinca eskisi cop mu oluyor

• quote:

tam tersi olmasın bi insan yaşını ve olgunlugunu yazıları ile ifade eder insanları kışkırtan tavrınız zaten yaşınızı ve kapasitenizi belli ediyor bunun tahsil ve diploma ile alakası yok saygı ve konuşma biçimi gösterir bir insanı ama sizde onlar maglesef mevcut degil burda sizden daha tecrübe sahibi 2004 üyesi emekli yöneticiye bile hakaret eden bir insan ve ardında gelen frank ve diger arkadaşa ve bana yaptıgın kışkırmalar boş başka bişi degil konuyu süreli saçma boş muhabbetinle yükseltip duruyorsun tavsiyen varsa yaparsın geçer gider ama sende sistem tavsiyesi vericek ve o parçaları özenle seçicek bir bilgi mevcut degil milletin topladıgı hazır sistemi al dersin ama kendin sistem toplayamazsın.
    nerede hakaret etmişim ?

hakaretim bu muydu ?

bu senin attıgın mesaj bu arada

sistem tavsiyesi verdim zaten değil mi ? sistemi özenle seciyormuş bak hele bak sanki atom parcalıyor. youtube kanallarının 20 yaş altı ergenlere çektiği videolarda özenle topluyoruz laflarını yedirebilirsin ancak. geç bunları. 2009 dan beri sistem tavsiyesinde bulunurum. hatta başka bir amd sever arkadaş 2011 deki mesajlarımı bulmuş konu üzerinden atmıştı. anca bilgisi olmayan kişilere yedirirsin sistemi özenle bezenle seciyorum laflarını :)

direk link olarak vermemin sebebi sistemin indirimli olmasıdır. toplayabilirmisin o paraya aynı sistemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 4 Mart 2019; 21:9:30 >

• YoungScientist kullanıcısına yanıt
    evet örnek olarak

i5 6600k i5 7600k 4/4

i3 6100 i3 7100 2/4

bu işlemciler zamanında az buz paraya satılmadı alanların elinde patladı eger intel 10.nesilde örnek i5 e 6/12 verip i7 ye 8/16 ve i3 e 6/6 verirse otomatik eski işlemciler daha pahalıya almış olcak
  • quote:

dostum önerdigim ve topladıgım 12 k lık sistemi incele niye amd önermişim bir bak eger intel koysaydım ekran kartı rtx2070 e düşücekti aynı şekilde konu sahibine topladıgım sistemde gene intel koysaydım ekran kartı rtx2060 a düşücekti ki iki kişide oyun oynicam diyor oyunu sizce ne oynatıyor tabikide ekran kartı rtx2080 gibi güçlü bir gpu yu 8/16 2700 koymusum f/p olarakda iyi 2000 tl
    11k ya hazır indirimli 9700k ve 2080 var ee niye o zaman ben mesaj attıktan sonra aa bak bu sistem iyimiş tavsiye ederim diyemedin ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.