Şimdi Ara

8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FooL

rica etsem sen sistem belirtir misin? önerin önemli

direk bunu al geç kalan paraya fhd 144 ips monitor alırsın üstüne 200 civarı para ekleyerek.

amd de 9700kyı bırak bütün amd seferber olsa 9600k ayarında cpu üretemezler.

• aynen araştırmaya devam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    özellikleri baz alarak sistemi topluycam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Amd botu

Söyleyecek birşeyleriniz olsun 6/6, anakart ve sogutma diye diye papagan oldunuz

Bana yaşla gelme :) keza yaşım 15 altı da değil

Zaaaaaa eleman diyecek birşey bulamayınca yaş demiş ya la

Alıntıları Göster
    Ekranı gülücüklerle doldurduğun için ben de yaşını 18'den küçük olduğunu düşünüyordum. Büyükse geçmiş olsun. Burası konu dışı bölümü değil. Donanım bölümündeyiz farkında mısın?

• quote:

özellikleri baz alarak sistemi topluycam teşekkürler
    dogru tercih olur. gidip dee 300-500 anakarttan tasarruf edeceğim diye 2700x çöpünü almazsın umarım. youtube den videolara bakıp acaba benim sistem niye bu fpsleri almıyor diye için içini yiyecek sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

Ekranı gülücüklerle doldurduğun için ben de yaşını 18'den küçük olduğunu düşünüyordum. Büyükse geçmiş olsun. Burası konu dışı bölümü değil. Donanım bölümündeyiz farkında mısın?

Alıntıları Göster
    gülücük fazla geldiyse ayarlardan gülücükleri kapatabilirsiniz.

bu bir forum özelliğidir istediğim gibi kullanabilirim

2004 yılından beri forumdayım. Her bölümde kullanılacağını ben de biliyorum. Seviye denen bir şey de var yani.
  • 8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim

buna benzer sistem kötü mü sizce? 1600 1800 monitör alabilirsem 12000 tl tamamlıyorum ne dersiniz?

• Vega 56 al bence çok daha mantıklı olur.

• quote:

buna benzer sistem kötü mü sizce? 1600 1800 monitör alabilirsem 12000 tl tamamlıyorum ne dersiniz?
    teknobiyotiğin sistemini al geç dostum illa elden alacagım diye çok paraya gereksiz sistem alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

2004 yılından beri forumdayım. Her bölümde kullanılacağını ben de biliyorum. Seviye denen bir şey de var yani.
    Senin gibi intel botları ne zaman yok olacak? Tabi 9900k cayır cayır yanarken “360mm aio yu al keyfine bak, paraya yapcak bişey yok, amd çöp ehehe” diyen bir tipsin. 2700x çöp, 2600x çöp. Sana göre mükemmel bir işlemci söyler misin bana? Bide gidip 9700k veya 9900k diyormuş bir gülerim var ya. Intel sana maaş ödüyor sanırım. Ryzen kullanıyorum gayet memnunum umarım senin gibi intel fanboyları da bir gün intel paraları bi tarafına bir güzel sokunca intelin paragözlülüğünü görürler. Gelmiş hala 2700x çöpüne para vermezsin umarım diyor. Kullandı da konuşuyor arkadaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam giga alma berbat bir marka
  • quote:

soğutucu corsair seçmeni tavsiye ederim.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hakikaten arkadaşı özetlemiş. Arkadaş intelle bozmuş kafayı. Gitsin kendisi 400₺ fazladan intel işlemciye üstüne de soğutucuya bi ton para bayılsın. Soğutucu da az buz değil 600 kağıt rahat bayılacak. Bakalım 1000₺ farka değecek mi. Şöyle bi şeye körü körüne bağlanan insanlara fena gıcık oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 4 Mart 2019; 20:1:24 >
  • 8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim

bu da amd 2700x li

• Gayet güzel olmuş. Kasayı da biraz yükselttiniz mi tamamdır.

• hem intelle kafayı bozmus hemde saygı sıfır ve konuşma adabıda yok

arkadasın konustugu kelimeler

amd botu zaaaa çöp
  • aynı sistemi kasa psu hariç 8100₺ ye verebiliriz :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.