Şimdi Ara

8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaşınızın 15 altı oldugunu bu yorumla kanıtlamış oldunuz intel botu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FooL

Ayrıca 3200 ram
    2700x
    970 evo yüksek 500 gb yüksek okuma yazma ssd
    yeni işlemcileri destekleyecek ve en az 3600 mhz ram destekli anakart
    sabit hdd simdilik gerek yok
    nerden toplanmalı ben hiç anlamam web sayfası vs.
    yeniden düzenler misiniz?
    Naaptin dostum kufur etsen daha iyi intel sistem tavsiyesi veren birisine yeni islemcileri destekleyecek anakart denir mi Arkadas mavi ekran vermistir simdi, birazdan gelir Zaaa xD xd xD yaza yaza.

Internet uzerinden alisveris yapip, sistemi kapiniza kadar kurulu-calisir sekilde getiren bircok site bulunuyor. Bunlar icinde benim en cok guvendigim, coook uzun suredir piyasada var olan ve hicbir olumsuz yorumla adi duyulmamis inventus olur.
    inventus.com.tr
    inventus Bilgisayar
    https://inventus.com.tr

Ana sayfalarina girdikten sonra Bilgisayarlar menusunden sistem olusturma yardimcisini secerek parca parca ekleyerek ilerleyebilirsiniz. Ayni sekilde itopya.com ve sinerji.gen.tr adreslerinde de urunleri ayni yontemle sepete ekleyip, fiyat karsilastirmasi yapabilirsiniz. Istediginiz islemciye ek olarak anakart olarak MSI X470 Gaming Plus veya Asus TUF X470 Plus Gaming modellerini ekleyebilirsiniz. Ileriye donuk olarak biraz daha uygun olurlar gibi.

Yeni islemcilere gecmeyi dusunuyorsaniz ve oyun icin sistem toplayacaksaniz islemciyi 2600X olarak degerlendirip ekran kartina butce ayirabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

yaşınızın 15 altı oldugunu bu yorumla kanıtlamış oldunuz intel botu
    Amd botu

Söyleyecek birşeyleriniz olsun 6/6, anakart ve sogutma diye diye papagan oldunuz

Bana yaşla gelme :) keza yaşım 15 altı da değil

Zaaaaaa eleman diyecek birşey bulamayınca yaş demiş ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben normalde 9600k rtx 2070 li sistem düşünüyordum ama intel alırsam hem fazla fiyat hemde sıvı soğutma için fazladan para vermek zorunda kaldığımı farkettim. hala gönlüm intel sistemden yana ama youtube da 9600k ve 2600x videolarını izleyince çok fark olmadığını hatta intel daha yük altında çalıştığını gördüm. yanlışsam düzeltin.

sonuç olarak 9600k ya para vermektense ekran kartını yukseltsem daha iyi değil mi?

mesela 9600k + 2070 yerine 2700+2080 daha mantıklı değil mi?

metro exodus gibi oyunları darboğaz yapmadan akıcı ve sorunsuz oynamak istiyorum.

kısacası kendinize alır gibi en az 3 yıl upgrade gerekmeden kullanabileceğim sistem lazım o kadar para vericem sonuçta.

alirsam vatan yada inventus başka yerden almam. sinerji itopya gibi sitelere pek güvenmiyorum.

• quote:

ben normalde 9600k rtx 2070 li sistem düşünüyordum ama intel alırsam hem fazla fiyat hemde sıvı soğutma için fazladan para vermek zorunda kaldığımı farkettim. hala gönlüm intel sistemden yana ama youtube da 9600k ve 2600x videolarını izleyince çok fark olmadığını hatta intel daha yük altında çalıştığını gördüm. yanlışsam düzeltin.

sonuç olarak 9600k ya para vermektense ekran kartını yukseltsem daha iyi değil mi?

mesela 9600k + 2070 yerine 2700+2080 daha mantıklı değil mi?

metro exodus gibi oyunları darboğaz yapmadan akıcı ve sorunsuz oynamak istiyorum.

kısacası kendinize alır gibi en az 3 yıl upgrade gerekmeden kullanabileceğim sistem lazım o kadar para vericem sonuçta.

alirsam vatan yada inventus başka yerden almam. sinerji itopya gibi sitelere pek güvenmiyorum.
    bugün güvenmediğin diye belirttiğin firmalar yaklaşık olarak 10 senedir yurtiçi piyasasında ürün satan firmalardır hocam :) vatan bilgisayara bu kadar güvenecek ne var ortada anlamıyorum. sonuçta vatan dediğiniz yer tedarikçi firmaların ürün sattığı tezgahtır.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    söyliyecek çok fazla şey var ama senin gibi intel botuna söylicek birşeyim yok

zaaa vs ergen ve 15 yaş altı çocukların kullandıgı deyimi söylemen ve hala daha insanlara yalan yanlış bilgi vermen zaten kendini çok düsük duruma getirdi o yüzden iştedigin kadar konuş kaile bile almıyorum sizi

size iyi akşamlar dilerim intel çöpü ilede başarılar
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    dedigin şeyleri yaptı bile hocam
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    vatan düşünmemin nedeni bir sorun olursa hemen mağazaya gidip muhattap bulabilmem. onun haricinde inventus gayet ilgili tecrübeli ve desteği harikaymış.

• Inventus, Sinerji ve Itopya'da da magazaya gittiginizde muhattap bulabilirsiniz. Istanbul Altunizade tarafinda olmasi gerekiyor ucunun de.
  • quote:

vatan düşünmemin nedeni bir sorun olursa hemen mağazaya gidip muhattap bulabilmem. onun haricinde inventus gayet ilgili tecrübeli ve desteği harikaymış.
    vatan muhatap olmak isteyeceğin en son yer olsun hocam aklında tut bunu tecrübe ile de sabittir bu. diğer firmalarda da çok rahat muhatap bulabilirsin kendine.
  • tartışmaya son verseniz intel ve amd için sistem tavsiyesi verseniz.

ortak ozellikler;

en az 3600 ram destekli ileriye dönük anakart (oc anlamam)
    3200 mhz 2×8 rgb ram
    970 evo yüksek hızlı ssd 500 gb
    2070 veya olabiliyorsa 2080
    iyi soğutmalı kasa
    en az 700w 80+ psu
    144hz 1ms msi samsung asus aoc monitör

• quote:

Orijinalden alıntı: veliayhangizemiseviyor

Bu mesaj silindi.
    Olur mu - 30 FPS yesede benim 2600 üm çok çekirdeği var bir kere arkada 2 tane gtav açıyorum Chrome de 55 tane hamster sekmesi açıyorum banamısın demeyo yhav

• AvriL kullanıcısına yanıt
    Kaç yıl önceki test bu acaba? 1-2 ay önceki incelemelere bak da öyle konuş. Gitmiş 1,5 yıl önceki sonuçları almış da gelmiş. Bi bitmedi sizin gibiler. Vega 56 güncellemelerle 1070 ti seviyesine geldi. Neymiş fazla güç tüketiyormuş 210w a fazla diyor arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 4 Mart 2019; 18:54:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ist da olmadığım için vatan harici inventusa daha yakınım alma konusunda

• Msi RTX 2070 4.583.79
    Msi z390 Gaming Plus Ana kart 1.104.78 TL
    İntel i5 9600K 1.925.47 TL
    Thermaltake V200 TG 600W 80+ RGB Fanlı MidTower Oyuncu Kasa 780.64 TL
    XPG 16 GB RAM 899.00 TL
    1 TB Harddisk 290.40 TL
    Samsung 500 GB SSD 834.72 TL

yerinde olsam böyle bir sistem toplarım hocam benım bütçe 9 bin daha monitör alcam
    sen bu sisteme 1 tanede soğutucu al ben kaç gündür araştırıp videolar izliyorum bütçeyi artırırsam sanırım bunu
    bende alabilirim . Bu anakartta yeni çıkacak işlemcileri kullanabiliyormuşuz
  • bu konu çok tartışmaya yol açar ve bence sen çok kararsız kalırsın. ama kişisel fikrim intelde 9600k dan ryzen sistem de 2700x den aşağı düşünmemen gerekir. 3000 veya 3200 mhz ram o kadar fark ettirmez perfonmansı. boşuna 100-150 ₺ fazla para verip 3200mhz ram almamalısın. corsair 275 r veya nzxt s340 / h500 tarzı kasa alabilirsin. fiyat olarak bu monitör iyi fiyatta tabi ki başka öneriler de gelecektir :
    www.gameekstra.com
    Aoc 144Hz 1ms Tepkime Süresi ile 24inç Freesync Teknolojisine Sahip Gaming Monitör Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
    https://www.gameekstra.com/urun/aoc-24-g2460pf-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dvi-vga-freesync-gaming-monitor

kısacası ben olsam ekran kartını 2070 de tutarım işlemci vs üst seviye alırım. her şekil en az 1 sene sonra ekran kartınızı rahatça yükseltebilirsiniz 2080 e vs.

dip not: bu istediğin ürünlerin hepsi mağazamda mevcut bilgine hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 4 Mart 2019; 18:56:22 >

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    hocam rog ve ventusun farkı ne 2070 te
  • Dostum söylenenleri gözden geçir mantığının yolunu izle işte bende pc arıyorum ben sana araştıra araştıra çok iyi bir sistem buldum anakartın özelliklerine bakman yeterli bu sistemle redux 60 fps altında almayacagını düşünüyorum ram falan ortalama fiyat verdim kendin ayarlarsın onuda mhz vs ye göre . sen sana verilen sistemleri araştır sakın körü körüne alma acele etme
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.