Şimdi Ara

8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
10.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nolonger

Cannn arkadaşın dediği gibi hocam 1000 tl fark o performans aralığına verilmez bence videoları izliyorumda arada çok bir fark yok
    1000 lira fark yok ki 100-150 lira daha pahalı sadece

hatta anakart cpu ile birlikte total olarak 2600+anakarttan daha ucuza gelir.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    yeni nesil intel işlemciler çıkacakmış bide anakart desteklemeyecek büyük ihtimal yeni işlemcileri onun yerine daha güncel bir sistem tutma ihtimali ile ucuz işlemci 2600 alıp sonra amd 4xxx geçincce değiştirmek isabet olur
    1650₺ den sıfır 9600k veririz ya
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    diyelim ki ben intel için anakart aldım 9600 k aldım yanına .Şimdi yeni nesil intel işlemci üretilince güncelleyebilecek miyim işlemci mi ? Çünkü yeni çıkacak işlemcilerin güncel anakartları desteklemeyeceğini söylediler
  • Arkadaşlar neyin kafasını yaşıypr anlamış degilim kesinlikle intel 6/6 işlmecileri alınmaz artık güncel oyunlarda 100 de yü kullanım sunuyor vr stok sogutması işlemciyr yetmiyor komple masraf türkiye şarları için intel fayiş ve update olanagın yok şindi gelir intel çalısanı biri der 9900k takar maglesef takamaz 2.elde işlemciler anlrmal fayiş intel kanadında zaten o intel çalısanı kendisini biliyor yaptıgı yorumları kaile almamanızı tavsiye ederim

İnsanları masrafa sokmak yerine mantıklı öneri sunan arkadaşları diklate alınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el satanlarda var. benzer özellikli pc bulabilirsin
  • Uzekena kullanıcısına yanıt
    nerden bulcam XD benim pedere 2. el alalım dedim ama her şeyin en iyisi olacak diye diretiyor eski kafa bide o var . şimdi alsam nesi var nesi yok inceleyecek bilgi birikimde yok . benim için risk ama ende istiyorum bunu boşuna bir sürü para vermeyi doğru bulmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolonger -- 4 Mart 2019; 14:2:37 >
  • Nolonger N kullanıcısına yanıt
    z390 anakart vereceğim sana işlemciyle beraber. i9 9900k ya kadar yükseltebilirsin işlemcini :)
  • 1660ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yükseltir yükseltir işlemci sadece anakart işlemci ram parasına :D
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    bana fark etmez 1850 ₺ den sıfır 2700x de satıyorum, ama şu an stokta yok. 3100 ₺ den de 9900k satıyorum. tercih arkadaşın. güzel sistem önermişsin. istediğini alabilir tercih ona kalmış

benim teklifim de buydu.

9600k + msi z390 mpg gaming pro carbon + 16gb corsair vengeance pro rgb + rog strix rtx 2070 + 750w highpower gold 80 + samsung 970 evo plus 500 gb = 8350 ₺
    hayırlısı artık arkadasın tercihine kalmış
  • 8 bine pc topluyorum ama ekran kartına karar vermedim
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    yaptıgın sistemde sıvı sogutma yok işlemci içinden sogutucu çıkmıyor
    aynen +400tl eklenecek 8.500tl fiyat

8bine çekmek istiyorsan. anakartı değişip / ssd yi daha basit birşey alabilirsin 300-400tl daha iner fiyat 8000bin'e yaklaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 4 Mart 2019; 15:8:56 >
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    ne +400 ü dostum 8700k yı rahat sogutabilmek için iyi bir sıvı sogutma şart oda 900 tl den başlıyor

400 e anca i5 9600k sogutucusu bulursun
    harbi ya :D 9600k içinden gecer hepsinin ryzen 2600 de kullandım oyun için intel abi video yukluyorum gayete güzel fps veriyor 6core 6 threat kendim video atıyorum youtubede felan kanallar hep sallamasyon video yapıyorlar amd alırken 2 kez düşünün ben aldım pişman oldum ekran kartına oc bile yapmadım yapsam iyice cosacak inanmayanlar için video attım gerisi size kalmış.
    Semih küçükyoutube
    bfv i5 9600k 5.1 ghz gtx 1080ti custom coller
    https://youtu.be/HVFVQsZLLyw

aşırı overclock gerektircek birşeye ihtiyacın yok. overclock yapmadan bile çok rahat işine yarar
    silverstone tundra td02 işini görür
    6 borulu 2 ci el 150 200 ne güzel sogutucular var ne 900 den bahsediyosun sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcaka28 -- 4 Mart 2019; 15:35:41 >
    THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER ile rahat soğutursun. 400₺ ye satılıyor şu an da
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.