Şimdi Ara

8 Binlik Sıralamayla 10-11 Binlik Tıbbı Tercih Etmek (MF3) ve UTEAK Akreditasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajın için teşekkür ederim, Sakarya Tıp için de genel olarak yakın tıp tercihi için de aydınlatıcı oldu.

Boluyu ben de araştırayım o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burden XX

Edirne İstanbul arası 239 kilometre arabayla 2 saati bulur.
    İzmir İstanbul arası 480 kilometre uçakla 45 dakika.

Böyle düşün bir de.

her gidiş dönüşü uçakla mı yapıcak
  • hocam bolu yazdığım gibi yurtlar falan uygun durumda diye okuyorum internetten sen madem rizedesin rte üniversitesi yada katü gibi durumlarıda düşünebilirsin internetten vede forumlardan buralarda okuyanlar içinde ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin
  • Ben aslında yurt ve kitap fiyatlarını da merak ediyorum. Özellikle kitaplar konusunda ne kadarlık bir bütçe ayırmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvaroz

quote:

Orijinalden alıntı: Burden XX

Edirne İstanbul arası 239 kilometre arabayla 2 saati bulur.
    İzmir İstanbul arası 480 kilometre uçakla 45 dakika.

Böyle düşün bir de.

her gidiş dönüşü uçakla mı yapıcak

otobüsle aynı para
    daha rahat
    neden yapılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: doroteaninsarkisi

quote:

Orijinalden alıntı: ardila183

benimde mf3 sıralamam 9300 aynı sorun bende de var trakya çanakkale ve bolu abant izzet baysal ünileri arasında kaldım önerisi fikri olan yazarsa iyi olur

Hocam ben de 9300deyim tam aklım cok karışık rizede oturuyorum her yer buraya uzak naapmaliyim bilmiyorum gelecegim yer o kadar yolu cekmeme degmeli yani. Bana nolur bi akıl verin.

Rize yaz tip ailenin yaninda okunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ayrı konu açmak istemediğimden bir sorum daha olacak,

Tıpta UTEAK Akreditasyonu ne kadar önemlidir ya da önemli midir? Bu konuda bilen biri görüş paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teleuro

İki ayrı konu açmak istemediğimden bir sorum daha olacak,

Tıpta UTEAK Akreditasyonu ne kadar önemlidir ya da önemli midir? Bu konuda bilen biri görüş paylaşırsa sevinirim.

Yurt dışında doktorluk yapacağım, USMLE'ye gireceğim falan diyorsan önemli.
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    Peki dışarıdan yapılan sınavlarla bu yetkinliğe ulaşılabilir mi? Ya da diyelim ben şu anda UTEAK Akr. olmayan bir tercih yaptım ancak okulum daha sonra bu akrd. gerçekleştirdi. Bu durumda benimde geçerli sayılır mı?
  • quote:

Peki dışarıdan yapılan sınavlarla bu yetkinliğe ulaşılabilir mi? Ya da diyelim ben şu anda UTEAK Akr. olmayan bir tercih yaptım ancak okulum daha sonra bu akrd. gerçekleştirdi. Bu durumda benimde geçerli sayılır mı?

Dışarıdan yapılan sınav diye bir şey yok, okulla alakalı. Okurken belge alınırsa sayılır. Çok basit bir şey zaten, dekana başvuru yaptırabilirseniz alırsınız muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

quote:

Dışarıdan yapılan sınav diye bir şey yok, okulla alakalı. Okurken belge alınırsa sayılır. Çok basit bir şey zaten, dekana başvuru yaptırabilirseniz alırsınız muhtemelen.

http://uteak.org.tr/akreditasyon

Bu adreste UTEAK Belgeli fakülteler verilmiş. Bunlar dışındakilerde yok mu anladığım kadarıyla?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

quote:

http://uteak.org.tr/akreditasyon

Bu adreste UTEAK Belgeli fakülteler verilmiş. Bunlar dışındakilerde yok mu anladığım kadarıyla?

Ooo 1 saniye, ben ECFMG ile karıştırdım galiba. UTEAK yerli bir şey, olmasa da olur.

Şu liste mühim:https://imed.faimer.org/results.asp?country=902&school=&currpage=1&cname=TURKEY&city=&region=EU&rname=Europe&psize=25

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardila183

benimde mf3 sıralamam 9300 aynı sorun bende de var trakya çanakkale ve bolu abant izzet baysal ünileri arasında kaldım önerisi fikri olan yazarsa iyi olur

Hocam ben de 9300deyim tam aklım cok karışık rizede oturuyorum her yer buraya uzak naapmaliyim bilmiyorum gelecegim yer o kadar yolu cekmeme degmeli yani. Bana nolur bi akıl verin.

Bence senin için en mantıklısı Trabzon olur. KTÜ yaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    Hocam burada da sanki Türkiye'deki tüm tıpları listelemişler gibi görünüyor
  • quote:

Hocam burada da sanki Türkiye'deki tüm tıpları listelemişler gibi görünüyor

Akredite basit iş dayı

• 9385e omü tıp gelir mi beyler? Ona göre yukarilara yazacagim. Gelme ihtimali yüksek derseniz gidip bakicam oraya.

• quote:

9385e omü tıp gelir mi beyler? Ona göre yukarilara yazacagim. Gelme ihtimali yüksek derseniz gidip bakicam oraya.

Geçen sene 10400'le kapamış ve yükselme trendinde değil. Rahat girebileceğini düşünüyorum. Yalnız OMÜ derken Onsekiz Mart mı Ondokuz Mayısmı
  • quote:

quote:

9385e omü tıp gelir mi beyler? Ona göre yukarilara yazacagim. Gelme ihtimali yüksek derseniz gidip bakicam oraya.

Geçen sene 10400'le kapamış ve yükselme trendinde değil. Rahat girebileceğini düşünüyorum. Yalnız OMÜ derken Onsekiz Mart mı Ondokuz Mayısmı

On dokuz Mayıs işte :/

• Gelir gibi, gelmezse ingilizcesi kesin gelir.

• siz neye karar verdiniz ben hala listeme sakarya yazsam mı yazmasam mı düşünmekteyim kontenjani 62 görünüyor bu bi avantaj olabilir. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.