Şimdi Ara

8 Binlik Sıralamayla 10-11 Binlik Tıbbı Tercih Etmek (MF3) ve UTEAK Akreditasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gittikçe Trakya'ya kayıyorum. Dediğim gibi sıralamam 8400, ama Sakarya'yı yazmayı düşünmüyorum. Hastanesi sıkıntılı, kadavraları ve altyapısı sıkıntılı görünüyor.

Trakya oturmuş ve uzun yıllardır hizmet veren bir üniversite. Kime sorsam orayı yaz diyorlar.

Ama hepsinden önce Kocaeli'ni deneyeceğim.
  • Benimde sıralamam 8420. Sakarya yı bende cok düşündüm ama sonra vaz geçtim akreditasyon falan yüzünden. Kocaelide gelmez gibi geliyor usttekilerin hep kontenjanları azaldığı icin o yüzden ben ondokuz mayısı yazıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulcan6612 kullanıcısına yanıt
    ben de çok yüksek ihtimal sakaryayı yazmayacam..osmangazi ve kocaeli yazcam gelmez herhalde bu ikisi altına çomü ve trakya gelir.bunun dışında neler olabilir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Ben de pek bilmiyorum ama şu ana kadar hiç trakya hakkında kötü bir yorum okumadım. @tıpkalpben

• Bende çomü istedim fakat 10900 geldi sıralama şimdi balıkesir trakya en olmadı Afyon kütahya yazıcam

• Ben 4500 siralamayla 9binlik Omü'yü yazmayi dusunuyorum Gazi gelmezse. Üniversite adinin bi önemi yok şehir seç yeter bence.

• Böyle mesajları görmek beni cesaretlendiriyor açıkçası. Sanırım çoğu kişi "en iyi tıp evine en yakın tıptır" düşüncesini benimsemiş. Düşünceleriniz için teşekkürler
  • Teleuro kullanıcısına yanıt
    ben 3700 ile kocaeli tıbbı yazdım 2 sene önce. puana göre tercih yapılmaz:) hangisini istiyorsan onu seç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doroteaninsarkisi

quote:

Orijinalden alıntı: ardila183

benimde mf3 sıralamam 9300 aynı sorun bende de var trakya çanakkale ve bolu abant izzet baysal ünileri arasında kaldım önerisi fikri olan yazarsa iyi olur

Hocam ben de 9300deyim tam aklım cok karışık rizede oturuyorum her yer buraya uzak naapmaliyim bilmiyorum gelecegim yer o kadar yolu cekmeme degmeli yani. Bana nolur bi akıl verin.

rize nasil ..okunur mu orda ?

• peki omü için özel bir nedeniniz var mı?benim yetiyor oraya fakat samsun olması caydırıyor uzak diye. aslında çanakkale de uzak denebilir.
  • Bende aynı durumlardayım.
     8 Binlik Sıralamayla 10-11 Binlik Tıbbı Tercih Etmek (MF3) ve UTEAK Akreditasyonu
  • Konuda tartışılan Çanakkale 18 Mart mı Trakya mı konusunu ankete taşıdım.

http://forum.donanimhaber.com/m_107568611/f_//tm.htm#107568611

İnceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

Orijinalden alıntı: doroteaninsarkisi

quote:

Orijinalden alıntı: ardila183

benimde mf3 sıralamam 9300 aynı sorun bende de var trakya çanakkale ve bolu abant izzet baysal ünileri arasında kaldım önerisi fikri olan yazarsa iyi olur

Hocam ben de 9300deyim tam aklım cok karışık rizede oturuyorum her yer buraya uzak naapmaliyim bilmiyorum gelecegim yer o kadar yolu cekmeme degmeli yani. Bana nolur bi akıl verin.

rize nasil ..okunur mu orda ?

Valla, simdi bence doguya g8re iyidir vana karsa gore on numara. Denizi havasi falan. Ama kucuk ya baya kucuk. Iyi dusun.

• Trakya tıp değilde Edirne cok rahat yasayabileceğin biryerdir istanbul gibi pahalı değildir para sıkıntın varsa trakya ama kocaeli büyük şehir ve daha cok para harcarsın bunu düsün istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulcan6612

Benimde sıralamam 8420. Sakarya yı bende cok düşündüm ama sonra vaz geçtim akreditasyon falan yüzünden. Kocaelide gelmez gibi geliyor usttekilerin hep kontenjanları azaldığı icin o yüzden ben ondokuz mayısı yazıcam.

Hocam +11k'da hangi tıplarda akreditasyon var?

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: gulcan6612

Benimde sıralamam 8420. Sakarya yı bende cok düşündüm ama sonra vaz geçtim akreditasyon falan yüzünden. Kocaelide gelmez gibi geliyor usttekilerin hep kontenjanları azaldığı icin o yüzden ben ondokuz mayısı yazıcam.

Hocam +11k'da hangi tıplarda akreditasyon var?

one yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: tıpkalpben

peki omü için özel bir nedeniniz var mı?benim yetiyor oraya fakat samsun olması caydırıyor uzak diye. aslında çanakkale de uzak denebilir.

Samsun'da yaşıyorum o yüzden.

• Teleuro kullanıcısına yanıt
    manisa tıpta çok mutsuz olan birini tanıyordum sosyal akt.sıfır diyordu bence ist.yakın yazman iyi bir düşünce ama yine de araştır
  • ardila183 A kullanıcısına yanıt
    bende bolu tıpı düşünüyorum sağol bilgiler için
  • hocam bende de bolu ön plana çıkıyor eger yazarsan tercihlerden sonra falan bi konuşuruz önceden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.