Şimdi Ara

8 Binlik Sıralamayla 10-11 Binlik Tıbbı Tercih Etmek (MF3) ve UTEAK Akreditasyonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crista galli

ben 3700 ile kocaeli tıbbı yazdım 2 sene önce. puana göre tercih yapılmaz:) hangisini istiyorsan onu seç

Hocam bende 4710 oldum ve konya da yaşadığım için burada tip dusunuyirum ancak daha iyi yerler geldiği için kafam karisik yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBrnGzl

quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

ben 3700 ile kocaeli tıbbı yazdım 2 sene önce. puana göre tercih yapılmaz:) hangisini istiyorsan onu seç

Hocam bende 4710 oldum ve konya da yaşadığım için burada tip dusunuyirum ancak daha iyi yerler geldiği için kafam karisik yardımcı olur musunuz?

kendi isteğini en iyi sen bilirsin. 3700 olduğum halde 1. giremedim okula. yani puana göre tercihin bi anlam yok. ha tabi hacettepe, cerrahpaşa, ankara, çapa gibi okullar daha iyidir. oralar tutuyorsa ailenin de maddi durumu varsa yazmak daha mantıklı. ama geri kalan yerler için yaşadığın şehirde okumak her zaman daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardila183 A kullanıcısına yanıt
    Aynen iyi olur konuşabiliriz.. Bugün bolu düzce sakaryayı gezdim eğitim olarak abantı önerdiler.. Biraz kampüste sıkıntı var ama eğitim daha önemli tabi
  • bende birkaç güne bolu düzceye bir uğrayacağım. birde kampüste ne gibi problemler var ?
  • Ondokuz mayısın ingilizcesi var ktü var başka göremedim 11k da olanlar

• hocam sıralama 7400 lakın kocaelı yazsam olur lakın trakya daha ıyı gıbı gelıyor kocaelı hakkında bı arastırman varmı ıyı bır unımı
  • ardila183 A kullanıcısına yanıt
    Tıp fakültesinin ve hastanenin olduğu yer biraz ana kampüsten ayrı.. Fakat ücretsiz ulaşım sağlanıyormuş galiba tam net bilmiyorum ama..
  • jetzab1 J kullanıcısına yanıt
    Ben kocaelide oturuyorum hastanesi her yerden hasta alan bir hastane gayet gelişmiş.. Tıp fakültesi de çok tercih ediliyor ve başarılı olduğunu biliyorum ben 10500 deyim yani kazanamadığm için baya da üzgünüm açıkçası.. kocaelide biraz pahalı ama sosyal hayat yönünden hiç bir eksiğin olmaz.. tabi yine de çok iyi araştırmanı öneririm karar senin tabi ki..
  • çok sağol hocam,yorumun harbiden çok onemlıydı buyuk kararsızlık yaşıyorum şuan :D bu arada geçmış olsun ama sıralaman cok ıyı kafana dert etme
  • jetzab1 J kullanıcısına yanıt
    sağol teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetzab1

hocam sıralama 7400 lakın kocaelı yazsam olur lakın trakya daha ıyı gıbı gelıyor kocaelı hakkında bı arastırman varmı ıyı bır unımı

hangisi evine daha yakınsa onu tercih etmelisin bence. ikisi de köklü üniversiteler. eğitimleri açısından pek fark olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih listelerinizi kaydettiniz mi?

Ben öne Kocaelini sonra direk Trakyayı yazdım.
  • ben de öne osmangazi kocaeli sakarya hemen ardına trakya yazacağım sanırım hayırlısı olsun..sakaryanın eğitimi hakkında birçok kişiyle görüştüm tutarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sıralamam 10,5k dershane hocama söylediğim an trakya tıp yaz dedi başka şey önermedi

• doroteaninsarkisi D kullanıcısına yanıt
    Rizenin eğitimi iyi,ailenin yanında olursun bulaşık yemekle uğraşmaz dersine bakarsın.Kafan rahat olur yani.Yok ben memleket istemiyorum diyorsan trabzon yaz çok uzaklara da gitme

• çanakkale hem kolaydır hem şehri güzeldir hem de 2 adet tus dershanesiyle tusa hazırlar gerisi tırıvırı zaten tusu kazandın mı salla gitsin Çanakkaleyi düşün bence

• quote:

Orijinalden alıntı: parskedisi

çanakkale hem kolaydır hem şehri güzeldir hem de 2 adet tus dershanesiyle tusa hazırlar gerisi tırıvırı zaten tusu kazandın mı salla gitsin Çanakkaleyi düşün bence

Evet ama Çanakkale'nin hastanesi ayrı kampüsünden. Daha ne zaman yapılacakmış belli değil.
    Trakya'nın akademik kadrosu Çanakkale'nin neredeyse 3 katı kadar.
    Ayrıca İstanbul'da yaşıyorum, Çanakkale 6 saat Edirne 2.5 saat. Bunları göz önüne alıyorum hocam.
  • Hastanesi dipdibe insanları yanlış yönlrndirme geçen sene yapıldı

• Akademik kadro öyle tabi ona bi şey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Zencidany_13

Rizenin eğitimi iyi,ailenin yanında olursun bulaşık yemekle uğraşmaz dersine bakarsın.Kafan rahat olur yani.Yok ben memleket istemiyorum diyorsan trabzon yaz çok uzaklara da gitme

Samsunu yazdım ilk siraya bakalım gelecek mi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.