Şimdi Ara

+8 elixir basmak için öncesinde ne yakılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +8 Elixir basmak istiyorum öncesinde hangi itemleri yakmam lazım? kesin bir yöntemi olduğunuda sanmıyorum olsaydı herkeste +8 elixir olurdu ama önce bi kaç item yakmam lazım mış..
    Bu konuda bir bilgisi olanlar yardım edebilir mi ?

• evt yardım edin bende bascam bende var ama daha +2 duruyor innde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_42 -- 18 Haziran 2006; 17:15:44 >
  • şu an elimde 2 tane +7 var onları basmadan öncesinde ne yakmalıyım?
  • Tamamen şans
  • sabah bas +7 fp yak 2 yada 3 tane ama farklı olsun yani 12 tane magenin 1 tane priestin 1 tane de rogue nin yak

sonra trinay la 1. sini koy gecme sansı %50
    ama yanarsa 2. +7 elixir i trinayla koy

yuzde 99 gecer
  • inş. şanslı olurum
  • +8 chitin yak 3 tane varsa tabi shard yakabılırsın +7 gibi yada dark vane yakabılırsın sonra ilk elixir ı trınayla bas yanar sonra 2.si olabilir emin deyilim tabikide şans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +8 chitin olarak crimson var olur mu ?
  • arkadasım +7 fpler al alabildigin kadar 4-5 tane yeter aslında ilk onları bas sanslıysan hepsi patlar daha sonra birini bas o buyuk bi ihtimal gecer ama yok gecmezse oteki %100 gecer bu arada fplerden biri +8 olursa devam etme baska bi zmn yap yine aynı sekilde
  • ilk denemem de +7 crimson yakıyım demiştim +8 oldu sonra basmaktan vazgeçtim
  • neler kullanacağına bağlı örneğin trina kullanacaksan olur bi adam +9 shard basarken 3 tane +8 chitin ile +8 Dark Vane yakmış yane 4 tane item sende trina ve bus ile git 4 tane +7 itemi +8 yapmaya çalış son olarakda +7 elixii koy olursa olur olmazsa olmaz ama yine ek staffın olsun
  • 10 tane priest fp +7 ( ucuza gelir )
    1 tane chitin+7 (priest yine ucuza gelir )
    sonra bas büyük ihtimal olur
  • tmmen şans işi ama bence 10 + fp yak (+7 ve üstü) sonra high class bi item yoksonra trina ile bas ha 1.si olmaı ikinciyide basabilcekesen trina ile bas. 2. %99 olur
  • YA hiç alakası yok sen o trinaya çok güvenme
    ben 8 tane +7 Fp 2 tane +7 chitin yaktım 2 tane +7 raptordan ve 2 tane +7 glaveden hiç biri olmadı kesinlikle şans işi başka bişey deil
    benim arkadaş hiç bişey yakmadan gitti bastım +8 oldu TAMAMEN ŞANS işi
  • bizim buradaki arta +8 raptor basmıştı sanşa ama poison damage basmak istedi raptor yanmıyodu.sonra raptor güme gitti
  • ÖNCE +7 İRON BO SONRA İRON CRO BAS SONRADA +7 SHARD BAS O DA YANSIN MİRAGE +7 DE KIR SONRADA ONU BAS KESİN OLUR BENDE ÖYLE OLDU AMA BAYAĞI EŞYA YAKTIM YAKARKEN İÇİM YANDI SONRA +8 OLDUMU ELİXİRİM İÇİMDEN UÇMAK GELDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkdantE

+8 chitin yak 3 tane varsa tabi shard yakabılırsın +7 gibi yada dark vane yakabılırsın sonra ilk elixir ı trınayla bas yanar sonra 2.si olabilir emin deyilim tabikide şans

3 tane +8 chitin yakçağına onları sat normal +8 eliksir al

• 4 tane element basılmamış +7 elixir bul 3 tanesini kır 4 üncüde trina çek +8 olunca elemntal blessed bas asla kırılmaz
  • bismillah de bask kanka baska sansın yoq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.