Bildirim
8 GB RAM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yardımcı olacak yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: kingemin89
Yardımcı olacak yok mu?
Doğru olanı seçmişsin zaten. Bütçeni gerçekten hiç aşamayacaksan 4gb tek modül ripjaws yani seçtiğin uygundur fiyatıda uygun ayrıca.
Bütçeni aşamıyorsan seçtiğin ram'i alabilirsin.Daha sonra aynısından bir adet daha eklersin istersen (istersinde zaten 4gb ın pabucu dama dogru ateslendi artık)
-
quote:
Bu listeye 8 gb lık ram alacağım.Tabii bütçe kısıtlı 4gb lık ile arasında ne kadar fark olur,hangi ram uygundur fiyatı nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim :)
Suanlik bu sistem icin 4gb yeterli sonradan istersen eklersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Yardımcı olacak yok mu?
sistem öyle kalsın ama ona 460 lira vereceğine 530 liraya 280 DUAL X al çok daha güzel sistem olur zaten benim topladığım sistemin aynısını yazmışsın, sıkıntı yok. -
4+4 değil de 8+8 yapmayı düşünüyorum.Fiyatında çok fark olur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Yardımcı olacak yok mu?
sistem öyle kalsın ama ona 460 lira vereceğine 530 liraya 280 DUAL X al çok daha güzel sistem olur zaten benim topladığım sistemin aynısını yazmışsın, sıkıntı yok.
Link atar mısın? -
quote:
Link atar mısın?
indirim bitmiş herhade
http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html -
Vatan'da hata veriyor.En son aşamada "Siparişiniz Başarılı Olarak Gerçekleşmedi" hatası alıyorum.Çok sinirlendim.Lütfen yardımcı olun.Defalarca denedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingemin89 -- 9 Aralık 2014; 14:19:18 >
-
quote:
Vatan'da hata veriyor.En son aşamada "Siparişiniz Başarılı Olarak Gerçekleşmedi" hatası alıyorum.Çok sinirlendim.Lütfen yardımcı olun.Defalarca denedim.
Hocam arayıp sorabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
8gb ram oyunlar icin yeterli 8+8 gereksiz olur butceniz kisitli ise 4+4e yonelmenizi oneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazeran
8gb ram oyunlar icin yeterli 8+8 gereksiz olur butceniz kisitli ise 4+4e yonelmenizi oneririm
Hocama katılıyorum dostum , bazen 2 oyun aynı anda çalışır durumda oluyor chrome'dada birkaç sekme açık oluyor bazısı dolan video v.s inen oyunlar ıvır zıvır uygulamalar , windowsun dosyaları anti-virus 4gb ram harcıyor fikir verme açısından yardımcı olur belki.Fantezi olsun diye 3 oyun aynı anda calıstırmak zorundada değilsin bugün istediğin oyunu 8gb bellekle oynarsın , ucu ucunada değil rahat biçimde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X