Şimdi Ara

8 GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu listeye 8 gb lık ram alacağım.Tabii bütçe kısıtlı 4gb lık ile arasında ne kadar fark olur,hangi ram uygundur fiyatı nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim :)

8 GB RAM

8 GB RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingemin89 -- 7 Aralık 2014; 23:40:43 >

• Yardımcı olacak yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingemin89

Yardımcı olacak yok mu?

Doğru olanı seçmişsin zaten. Bütçeni gerçekten hiç aşamayacaksan 4gb tek modül ripjaws yani seçtiğin uygundur fiyatıda uygun ayrıca.

Bütçeni aşamıyorsan seçtiğin ram'i alabilirsin.Daha sonra aynısından bir adet daha eklersin istersen (istersinde zaten 4gb ın pabucu dama dogru ateslendi artık )
  • quote:

Bu listeye 8 gb lık ram alacağım.Tabii bütçe kısıtlı 4gb lık ile arasında ne kadar fark olur,hangi ram uygundur fiyatı nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim :)

8 GB RAM

8 GB RAM

Suanlik bu sistem icin 4gb yeterli sonradan istersen eklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yardımcı olacak yok mu?

sistem öyle kalsın ama ona 460 lira vereceğine 530 liraya 280 DUAL X al çok daha güzel sistem olur zaten benim topladığım sistemin aynısını yazmışsın, sıkıntı yok.
  • 4+4 değil de 8+8 yapmayı düşünüyorum.Fiyatında çok fark olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Yardımcı olacak yok mu?

sistem öyle kalsın ama ona 460 lira vereceğine 530 liraya 280 DUAL X al çok daha güzel sistem olur zaten benim topladığım sistemin aynısını yazmışsın, sıkıntı yok.

Link atar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Link atar mısın?

indirim bitmiş herhade

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Vatan'da hata veriyor.En son aşamada "Siparişiniz Başarılı Olarak Gerçekleşmedi" hatası alıyorum.Çok sinirlendim.Lütfen yardımcı olun.Defalarca denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingemin89 -- 9 Aralık 2014; 14:19:18 >

• quote:

Vatan'da hata veriyor.En son aşamada "Siparişiniz Başarılı Olarak Gerçekleşmedi" hatası alıyorum.Çok sinirlendim.Lütfen yardımcı olun.Defalarca denedim.

Hocam arayıp sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8gb ram oyunlar icin yeterli 8+8 gereksiz olur butceniz kisitli ise 4+4e yonelmenizi oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

8gb ram oyunlar icin yeterli 8+8 gereksiz olur butceniz kisitli ise 4+4e yonelmenizi oneririm

Hocama katılıyorum dostum , bazen 2 oyun aynı anda çalışır durumda oluyor chrome'dada birkaç sekme açık oluyor bazısı dolan video v.s inen oyunlar ıvır zıvır uygulamalar , windowsun dosyaları anti-virus 4gb ram harcıyor fikir verme açısından yardımcı olur belki.Fantezi olsun diye 3 oyun aynı anda calıstırmak zorundada değilsin bugün istediğin oyunu 8gb bellekle oynarsın , ucu ucunada değil rahat biçimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.