Şimdi Ara

8 GB Sony Memory Stick Pro Duo (Magic Gate) Hafıza Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 GB Sony Memory Stick Pro Duo (Magic Gate) Hafıza Kartı fiyatı ne kadardır.Magic gate daha iyi bir sürüm mü demek :)

• kart orjinalse iyidir cakma 8 gb ise oyunlarda ve menulerde yavaslama olabilir. yan sanayi sifirini 65-80 arasi orjinal sifirini ise 120-140 arasi bulabilirsin
  • hepsi buradandan tavsiye ederim 68 m di en son 8 gb hemde bence bu site ve alım durumu mükemmel ötesi
  • şu sormak istedim arkadaşlar 8 gb orjinal kart aldı mı kartın 7 gb bir bolumu dolu oldugunda psp takılma oyunlarda bır takılma veya herhangı bır sorun oluyor mu?yoksa 4gb daha mantıklı mı?
  • 4 daha mantikli.8 gb lerde 3 gb kadar bos yer birakman gerekiyor.kararsiz calisiyo yani.
    bazen de sansina iyisi denk gelebilir.
  • arkadaşım zaten 8 GB kartı psp ye takında 7.700 MB civarlarında görüyor.benm kartımda orjinal sony 8 GB magicgate mark2 1.500 GB boş yer var şuan.Bayadır da öyle. Ne memülerde yavaşlama nede herahngi bir oyunda hız kaybı falan olmadı. Gayet performanslı yani.

quote:

Orjinalden alıntı: atoxi

şu sormak istedim arkadaşlar 8 gb orjinal kart aldı mı kartın 7 gb bir bolumu dolu oldugunda psp takılma oyunlarda bır takılma veya herhangı bır sorun oluyor mu?yoksa 4gb daha mantıklı mı?
  • 8 gblık aklına yatmazsa iki tane 4 alırsın bi tanesinde şarkı resim bi tanesinde oyunlar ama yine de sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

8 gblık aklına yatmazsa iki tane 4 alırsın bi tanesinde şarkı resim bi tanesinde oyunlar ama yine de sen bilirsin

Evet, ben bir 4 GB, bir 2 GB kullanıyorum..
  • yan sanayi sony ms 8 gb 50 tl ankarada elden kızılayda teslim bende kullanıyorum 7.6 gb dolu en ufak kasma yok 5.00 m33 ankara dışı önce havale sonra kargo haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

quote:

8 gblık aklına yatmazsa iki tane 4 alırsın bi tanesinde şarkı resim bi tanesinde oyunlar ama yine de sen bilirsin

arkadaşım kart değiştirmekten kartlarda sorun oluşur ve psp kart bölgesinde sorun oluşur diyolar ondan 2 kart kullanmak mantıklı mı bundan onu çözemedim:S
  • arkadaşlar pro hafıza kartları filmlerde ve müzik dosyalarında bi sorun yaratıo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: assassinscreed

arkadaşlar pro hafıza kartları filmlerde ve müzik dosyalarında bi sorun yaratıo mu?

hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoxi

quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt

quote:

arkadaşım kart değiştirmekten kartlarda sorun oluşur ve psp kart bölgesinde sorun oluşur diyolar ondan 2 kart kullanmak mantıklı mı bundan onu çözemedim:S

İki veya daha fazla kart kullananlar,eğer kartları sürekli tak-çıkar yapıyorsanız :
    1- PsP'nin Kart okuyucu uçlarının kirlenmesi ve zamanla kartı okuyamaz duruma gelmesi
    2- Memory Stick'lerin zamanla plastiğinin açılması veya kırılması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun.

• bugün 8gb 70 tl'ye aldım sony marka satıcı ısrarla orjinal olduğunu söyledi, çakma ile orjinalinin belirgin bi farkı varmı nasıl anlayabilirim?
  • kart psp içindeyken XMB de (menüdeyken) photo,music,video ya da game kategorilerinden birine gelip üçgene bas sağ tarafta çıkan menüden Information u seç.
    Kartın özelliklerini gösterecek,MagicGate özelliğine bak Supported yazıyosa orijinal,Unknown yazıyosa çakmadır gidip bi bardak soğuk su içebilirsin.

O fiyata orjinal 8gb sony ms biraz zor yani
    Keşke sandisk alsaydın onda yan sanayi rastlaması ihtimali daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cNRcngL

Buyrun arkadaşlar vatanbilgisayarda ms 55 TL. Çakma olma ihtimali %0
    http://www.vatanbilgisayar.com/lexar-lmspd8gbbsbeu-lexar-8gb-premium-memory-stick-pro-duo-card/productdetails.aspx?I_ID=44357

2009 konusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.