bu kart nasıldır arkadaşlar 8 GB Sony Memory Stick Pro Duo (Magic Gate) Hafıza Kartı fiyatı ne kadardır.Magic gate daha iyi bir sürüm mü demek :)
kart orjinalse iyidir cakma 8 gb ise oyunlarda ve menulerde yavaslama olabilir. yan sanayi sifirini 65-80 arasi orjinal sifirini ise 120-140 arasi bulabilirsin
hepsi buradandan tavsiye ederim 68 m di en son 8 gb hemde bence bu site ve alım durumu mükemmel ötesi
şu sormak istedim arkadaşlar 8 gb orjinal kart aldı mı kartın 7 gb bir bolumu dolu oldugunda psp takılma oyunlarda bır takılma veya herhangı bır sorun oluyor mu?yoksa 4gb daha mantıklı mı?
4 daha mantikli.8 gb lerde 3 gb kadar bos yer birakman gerekiyor.kararsiz calisiyo yani. bazen de sansina iyisi denk gelebilir.
arkadaşım zaten 8 GB kartı psp ye takında 7.700 MB civarlarında görüyor.benm kartımda orjinal sony 8 GB magicgate mark2 1.500 GB boş yer var şuan.Bayadır da öyle. Ne memülerde yavaşlama nede herahngi bir oyunda hız kaybı falan olmadı. Gayet performanslı yani.
quote:
Orjinalden alıntı: atoxi
şu sormak istedim arkadaşlar 8 gb orjinal kart aldı mı kartın 7 gb bir bolumu dolu oldugunda psp takılma oyunlarda bır takılma veya herhangı bır sorun oluyor mu?yoksa 4gb daha mantıklı mı?
8 gblık aklına yatmazsa iki tane 4 alırsın bi tanesinde şarkı resim bi tanesinde oyunlar ama yine de sen bilirsin
8 gblık aklına yatmazsa iki tane 4 alırsın bi tanesinde şarkı resim bi tanesinde oyunlar ama yine de sen bilirsin
Evet, ben bir 4 GB, bir 2 GB kullanıyorum..
yan sanayi sony ms 8 gb 50 tl ankarada elden kızılayda teslim bende kullanıyorum 7.6 gb dolu en ufak kasma yok 5.00 m33 ankara dışı önce havale sonra kargo haberiniz olsun
quote:
Orjinalden alıntı: cemsnt
quote:
Orjinalden alıntı: Sproob
arkadaşım kart değiştirmekten kartlarda sorun oluşur ve psp kart bölgesinde sorun oluşur diyolar ondan 2 kart kullanmak mantıklı mı bundan onu çözemedim:S
arkadaşlar pro hafıza kartları filmlerde ve müzik dosyalarında bi sorun yaratıo mu?
quote:
Orjinalden alıntı: assassinscreed
arkadaşlar pro hafıza kartları filmlerde ve müzik dosyalarında bi sorun yaratıo mu?
hayır
quote:
Orjinalden alıntı: atoxi
quote:
Orjinalden alıntı: cemsnt
quote:
Orjinalden alıntı: Sproob
arkadaşım kart değiştirmekten kartlarda sorun oluşur ve psp kart bölgesinde sorun oluşur diyolar ondan 2 kart kullanmak mantıklı mı bundan onu çözemedim:S
İki veya daha fazla kart kullananlar,eğer kartları sürekli tak-çıkar yapıyorsanız : 1- PsP'nin Kart okuyucu uçlarının kirlenmesi ve zamanla kartı okuyamaz duruma gelmesi 2- Memory Stick'lerin zamanla plastiğinin açılması veya kırılması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun.
bugün 8gb 70 tl'ye aldım sony marka satıcı ısrarla orjinal olduğunu söyledi, çakma ile orjinalinin belirgin bi farkı varmı nasıl anlayabilirim?
kart psp içindeyken XMB de (menüdeyken) photo,music,video ya da game kategorilerinden birine gelip üçgene bas sağ tarafta çıkan menüden Information u seç. Kartın özelliklerini gösterecek,MagicGate özelliğine bak Supported yazıyosa orijinal,Unknown yazıyosa çakmadır gidip bi bardak soğuk su içebilirsin.
O fiyata orjinal 8gb sony ms biraz zor yani Keşke sandisk alsaydın onda yan sanayi rastlaması ihtimali daha az.