Bildirim
+8 ITEM BASIMI.....
Viofo Plus Duo Quad HD Wi-Fi GPS Ön Arka Araç Kamerası : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B08M982GS1
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu resimler çooooooooooooook eski gördüm denedim hemde defalarca ama fıss işe yaramıyor -
valla ben denedim 3 tane çıkardım :D -
Çok çok eski bir resim ve çok kez verildi bu arada %100 upgrade olmas!!quote:
Orijinalden alıntı: nyze24
sağol kardeşquote:
biliyoz bunlarııquote:
Orijinalden alıntı: VirTuouS
sağol kardeş
Alıntıları Göster -
:D:D:D:D zaten kuyunun durumuna bağlı....lag varsa umut yoktur... -
şimdi orada 1 tane mi +8 bastı okadar itemdenquote:
Orijinalden alıntı: RiboNucLeicAcid
Bu resimler çooooooooooooook eski gördüm denedim hemde defalarca ama fıss işe yaramıyor
tamam doğrudur ama ... onu göstermemiş önemli olan +7 den +8 e çıkarması ve bingo diyip bırakmış ben 5 tane itemden 1 tanesini kesin +7 çıkarıyorum ama bunun gibi low class item leri kesin dememin sebebi şimdiye kadar hiç yanmaması 5 tane alıyorum 1 tane kesin +7 oluyor +8 çok denedim ama olmuyor ama bir gün yapcam 20 tane +7 ile + 8 deniycem ve basarsam buraya yazarım
bu iş şans işi ama yüzdesini kimse bilmiyor kaçtane yakınca kesin olarak 1 tane çıkacak onu bilemiyoruz mutlaka bir oran vardır ama belli değil
-
bise derdim ama forumdan atılmak istememquote:
valla ben denedim 3 tane çıkardım :D
hurafe..
-
kardeş denersen lagsız bir günde 20 taneden +1 cıkar ama %100 die bişi yokturquote:
Orijinalden alıntı: Sweet Tears
bise derdim ama forumdan atılmak istemem
hurafe..
Alıntıları Göster -
ohooooo git hostess e koy tekrar +6 yap ,,+6 dan +7 ye middle gecir zararlı is bu daha dun gece 3 parca priest kıyafetini +8 yaptım bu kadarda ugrasmadım bi kere slotlarla alakası yok bu isin hurafe bi kere low class basıyorsam hic durmadan +6 ya kadar basarım +6 ya gelmeyen ıtemden hayır gelmez zaten yananlar eksildimi git al hemen eksigi kadar bas genelde benım ustum ve hostess doludur 12 slotum bostur 12 slotluk alırım bende hah 12 tane +6 yaptımmı yaptımmm sıra simdi +7 basmada kardesim +7 ye gecirirken hic middle kullanmam low class basarım yine bu 12 den enaz 5-6-7 tanesi +7 olur bende oyle oluyor evet simdi geldi middle class kagıdı basmaya(bu arada sunu soyleyeyım str bonus veren kagıdı +6 da basıyorum low class o da) evet bu elimizde kalan 5-6 tane +7 de middle la ara vermeden serice basıyoruz ve sonuc +8 en azından bende boyle oluyor 5-6 +7 den hep +8 cıkartmısımdır priestıma dun kıyafet yaptım 3 parca +8 uykum gelmese eksik kalanlarıda +8 yapacaktım o da bu gece artık genede herkesin bir teknigi var saygı duymak lazım ama su slot isine hic inanmamısımdır ko zamanından beri...quote:
kardeş denersen lagsız bir günde 20 taneden +1 cıkar ama %100 die bişi yoktur
Alıntıları Göster
-
KUYU SENI BATIRIR....quote:
Orijinalden alıntı: stormshadow
ohooooo git hostess e koy tekrar +6 yap ,,+6 dan +7 ye middle gecir zararlı is bu daha dun gece 3 parca priest kıyafetini +8 yaptım bu kadarda ugrasmadım bi kere slotlarla alakası yok bu isin hurafe bi kere low class basıyorsam hic durmadan +6 ya kadar basarım +6 ya gelmeyen ıtemden hayır gelmez zaten yananlar eksildimi git al hemen eksigi kadar bas genelde benım ustum ve hostess doludur 12 slotum bostur 12 slotluk alırım bende hah 12 tane +6 yaptımmı yaptımmm sıra simdi +7 basmada kardesim +7 ye gecirirken hic middle kullanmam low class basarım yine bu 12 den enaz 5-6-7 tanesi +7 olur bende oyle oluyor evet simdi geldi middle class kagıdı basmaya(bu arada sunu soyleyeyım str bonus veren kagıdı +6 da basıyorum low class o da) evet bu elimizde kalan 5-6 tane +7 de middle la ara vermeden serice basıyoruz ve sonuc +8 en azından bende boyle oluyor 5-6 +7 den hep +8 cıkartmısımdır priestıma dun kıyafet yaptım 3 parca +8 uykum gelmese eksik kalanlarıda +8 yapacaktım o da bu gece artık genede herkesin bir teknigi var saygı duymak lazım ama su slot isine hic inanmamısımdır ko zamanından beri...
Alıntıları Göster
YARIN KURTARIR....
OBURSU GUN BI DAHA KURTARIR...
GAZA GELIP BASARSIN ABIŞIP KALIRSIN....
YANI OLE BIŞI SONUÇTA
-
ben bu resimleri fd den daha once görmüstüm denedim 1 tane +8 cıkmadı upg san işi anlayınquote:
KUYU SENI BATIRIR....
YARIN KURTARIR....
OBURSU GUN BI DAHA KURTARIR...
GAZA GELIP BASARSIN ABIŞIP KALIRSIN....
YANI OLE BIŞI SONUÇTA
Alıntıları Göster -
Emeğine sağlık. -
ewt ya bunlar benim 55 oldugum zamanda vardı denemistim hatta olmamıstı sinir olmustum topigi acan kisiye:)quote:
Orijinalden alıntı: Cozette
Emeğine sağlık. -
lagı ortadan kaldırmanın yoluuu geliyorrrr :Dquote:
Orijinalden alıntı: Cozette
Emeğine sağlık.
nasıl mı ? önce magic evile tıklıyoruz govdemizi morodon surlarına dogru çviriyoruz magic evile tıklıyken e ye basıoruz ardından hızlı bi şekilde bi defa sag tıklıoruz magic evile(kosarken) sadece a- d yada sağ- sol tuşlarıyla yön vererek ilerlioruz bu arada sayfa acık durumdadır bu şekilde keconların oraya kadar ilerleyelim emin olunki lag yok server 3 olması bi de gece olmasına özen gösterin t ye basarak karakterinizi yavaslatın yururken upgrade yapın :D
up up up -
hatıralarım canlandı gözümün önündequote:
Orijinalden alıntı: PhosepticHole
lagı ortadan kaldırmanın yoluuu geliyorrrr :D
nasıl mı ? önce magic evile tıklıyoruz govdemizi morodon surlarına dogru çviriyoruz magic evile tıklıyken e ye basıoruz ardından hızlı bi şekilde bi defa sag tıklıoruz magic evile(kosarken) sadece a- d yada sağ- sol tuşlarıyla yön vererek ilerlioruz bu arada sayfa acık durumdadır bu şekilde keconların oraya kadar ilerleyelim emin olunki lag yok server 3 olması bi de gece olmasına özen gösterin t ye basarak karakterinizi yavaslatın yururken upgrade yapın :D
up up up
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: emredici
hatıralarım canlandı gözümün önünde
Alıntıları Göster
-
saolquote:
Orijinalden alıntı: Deníz
Alıntıları Göster
-
sans derim baska bişi demem herkesten ayrı bi balon
Benzer içerikler
- certificate of victory ne işe yarar
- knight online skill sıfırlama
- anahtar görevi
- karakter isimleri
- knight online yeni server 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X