Şimdi Ara

+8 ITEM BASIMI.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 9 ADIMDA +8 :

RESIMLERE SIRAYLA BAKINIZ:

1)
     +8 ITEM BASIMI.....

2)
     +8 ITEM BASIMI.....

3)
     +8 ITEM BASIMI.....

4)
     +8 ITEM BASIMI.....

5)
     +8 ITEM BASIMI.....

6)
     +8 ITEM BASIMI.....

7)
     +8 ITEM BASIMI.....

8)
     +8 ITEM BASIMI.....

9)
     +8 ITEM BASIMI.....

(alıntıdır)

• Bu resimler çooooooooooooook eski gördüm denedim hemde defalarca ama fıss işe yaramıyor
  • valla ben denedim 3 tane çıkardım :D
  • Çok çok eski bir resim ve çok kez verildi bu arada %100 upgrade olmas!!
  • sağol kardeş
  • biliyoz bunlarıı
  • :D:D:D:D zaten kuyunun durumuna bağlı....lag varsa umut yoktur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MD+9 SHARD+8
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi orada 1 tane mi +8 bastı okadar itemden
    tamam doğrudur ama ... onu göstermemiş önemli olan +7 den +8 e çıkarması ve bingo diyip bırakmış ben 5 tane itemden 1 tanesini kesin +7 çıkarıyorum ama bunun gibi low class item leri kesin dememin sebebi şimdiye kadar hiç yanmaması 5 tane alıyorum 1 tane kesin +7 oluyor +8 çok denedim ama olmuyor ama bir gün yapcam 20 tane +7 ile + 8 deniycem ve basarsam buraya yazarım
    bu iş şans işi ama yüzdesini kimse bilmiyor kaçtane yakınca kesin olarak 1 tane çıkacak onu bilemiyoruz mutlaka bir oran vardır ama belli değil
  • bise derdim ama forumdan atılmak istemem
    hurafe..
  • kardeş denersen lagsız bir günde 20 taneden +1 cıkar ama %100 die bişi yoktur
  • ohooooo git hostess e koy tekrar +6 yap ,,+6 dan +7 ye middle gecir zararlı is bu daha dun gece 3 parca priest kıyafetini +8 yaptım bu kadarda ugrasmadım bi kere slotlarla alakası yok bu isin hurafe bi kere low class basıyorsam hic durmadan +6 ya kadar basarım +6 ya gelmeyen ıtemden hayır gelmez zaten yananlar eksildimi git al hemen eksigi kadar bas genelde benım ustum ve hostess doludur 12 slotum bostur 12 slotluk alırım bende hah 12 tane +6 yaptımmı yaptımmm sıra simdi +7 basmada kardesim +7 ye gecirirken hic middle kullanmam low class basarım yine bu 12 den enaz 5-6-7 tanesi +7 olur bende oyle oluyor evet simdi geldi middle class kagıdı basmaya(bu arada sunu soyleyeyım str bonus veren kagıdı +6 da basıyorum low class o da) evet bu elimizde kalan 5-6 tane +7 de middle la ara vermeden serice basıyoruz ve sonuc +8 en azından bende boyle oluyor 5-6 +7 den hep +8 cıkartmısımdır priestıma dun kıyafet yaptım 3 parca +8 uykum gelmese eksik kalanlarıda +8 yapacaktım o da bu gece artık genede herkesin bir teknigi var saygı duymak lazım ama su slot isine hic inanmamısımdır ko zamanından beri...

• KUYU SENI BATIRIR....
    YARIN KURTARIR....
    OBURSU GUN BI DAHA KURTARIR...
    GAZA GELIP BASARSIN ABIŞIP KALIRSIN....

YANI OLE BIŞI SONUÇTA
  • ben bu resimleri fd den daha once görmüstüm denedim 1 tane +8 cıkmadı upg san işi anlayın
  • Emeğine sağlık.
  • ewt ya bunlar benim 55 oldugum zamanda vardı denemistim hatta olmamıstı sinir olmustum topigi acan kisiye:)
  • lagı ortadan kaldırmanın yoluuu geliyorrrr :D

nasıl mı ? önce magic evile tıklıyoruz govdemizi morodon surlarına dogru çviriyoruz magic evile tıklıyken e ye basıoruz ardından hızlı bi şekilde bi defa sag tıklıoruz magic evile(kosarken) sadece a- d yada sağ- sol tuşlarıyla yön vererek ilerlioruz bu arada sayfa acık durumdadır bu şekilde keconların oraya kadar ilerleyelim emin olunki lag yok server 3 olması bi de gece olmasına özen gösterin t ye basarak karakterinizi yavaslatın yururken upgrade yapın :D

up up up
  • hatıralarım canlandı gözümün önünde
  • saol
  • sans derim baska bişi demem herkesten ayrı bi balon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.