Şimdi Ara

8 Mb hızı kaldırmayan modemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi TTNET müşterilerinin yüzünü güldürmek için mevcut müşterilerini arayarak Adsl hattı kaldırsın kaldırmasın 8mb paketini sunuyor ve yeni pakete geciriyot.
    Ancak bu yeni paketi yani 8mb hızı cogu Adsl hattı kaldırmadıgı gibi ogumodemde desteklemiyor aslında destekliyor ancak Süreklikesinti yaşatıyor beni ulaşabildigim bazı modem isimleri şöyle

Özelliği max 8mb olan bütün modemlerde bu problem yaşanıyor sorun modeminizden kaynaklı bi sıkıntı degildi hat hızınız düşürmeli yada mevcut modeminizi degiştirmeniz gerekir.

Pikatel - USB - USBMax
    Pikatel -Combo - Combo Plus - Quartet Plus - Quartet

sizlerinde bildigi modem modeleri varsa paylaşın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silteks -- 5 Ocak 2010; 18:08:03 >

• Kesinlikle usrobotics 9115 kablolu kaldırmıyor kesinti oluyor hattanda kaynaklanmıyor.
  • Evet geçirmeye çalışıyorlar hayır istemiyorum diye diretirseniz eski tarife de kalıyorsunuz.
  • bana da aynısını yapmışlar benden habersiz 1mb sınırsız adsl hattımı 8mb 15gb sınırlıya çevirmişler telekom şubesine gittim internetten değiştirilmiş olabilir tarifeniz gibi saçma sapan bir mazeret beni iyice çıldırttı
    ağzıma ne geldiyse söyledim yalancısınız dedim şifremi benden başka kimse bilmiyor dedim bayan demezmi şifreye gerek yok şifresizde tarifeniz değişir bu kadarına da pes dedim alın eski tarifeme beni yoksa iptal ediyorum hazır gelmişken dedim aldılar ne biçim firma anlamadım keşke rekabet edebilecek başka firmalar olsa.
  • Gitmişken bir de kafa çaksaydın yahu

Ya arkadaşlar size de iyilik yaranmıyor. Adamlar 8Mbps hız veriyorlar daha ne yapsınlar ? 1Mbps hızda kalmayı marifet mi sanıyorsunuz acaba ? Bırakın hizmet gelişsin hızımız artsın. 30 40 TL verip modem değiştirirsiniz sorun kalmaz.
  • Bende anlamadım nasıl tarife degiştiriyorlar boyle, 3-4 senelik 4Gb limitli aboneyiz, 5-6 ay bizimkileri arayıp hızı 8mbit e kadar yapmıslar,
    geçen ayda tekrar arayıp tekrar tarife değiştirmişler, 9.90 odeyecekmişiz.
    hız guzel mi kotu mu anlayamadım, bazen 5mbps oluyo bazen 0.2mbps
    tamam neyse ama hattımı taahhütten dolayı iptal edemiyorum o kötü oldu.

o yazdıgın modemlerde mi sorun cıkıyormuş.
  • arkadaşlar hattın destekliyor ise eski modemler dahi 8 mbit destekiyor kendi kafanızdan ne güzel hemen uyduruyorsunuz, bende zoom x4 var gayet ve gayri eski bir modem ama çatır çatır çalıştrııyor 8mbit i hatta bozuldu garantiden yenisi geldi denedim adsl ile 8mbit hayli gördü ve ne kesinti ne birşey modemin desteklemdiğini nasıl anlıyorsunuz merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

Kesinlikle usrobotics 9115 kablolu kaldırmıyor kesinti oluyor hattanda kaynaklanmıyor.

USR9108 mukemmel, hic kesilmiyor. tam hiz.
  • hattin desteklemese seninde çalışmazdı....
  • zte w300s modemide ekleyelim..
    hatta bunda bi gittimi gelmek bilmiyo :S
  • Aztech kablosuz modemimde destekliyor.
  • kablosuzlarda tp-link w8960 veya w8901 de veya airties rt-205 te kesinti varmı veya kopma tabi bilgisayrı modemin dibinden kullandığımız zaman
  • airties rt-205 de yok .
  • Eski cihazlarda mesela rt 210 110 101 gibi veya usr tam modellerini bilmiyorum ama sol taraftaki menuler su sekilde gidiyorsa
    Hızlı kurulum lan wan kablosuz seklinde olanlarda adsl de parametrelerden adsl2+ yapılmadıgı surece adsl sabıtlenmez.

Ornek verdigim cihazlar 5 yıl once uretilmis urunlerdir. Sorun devam ediyorsa baska 8 mb hatda deneyin sinyal bozuklugundan hat kopmaları meydana gelebilir.
  • D-Link DSL-210 Usb Adsl Modem

Kılavuzda max 8 mb diyor ama 4-5 mbye ancak çıkabilmişti.
  • daha 8 mb nedir görmedim..max . 400 kb... çoğunlukla 200 kb indirme hızı oluyor.. ama 1 mbitten sonra bu hız bile insanı mutlu ediyor..
  • modemden çok telefon altyapısından kaynaklı durum, 8 mpbs için belli snr ve zayıflama değerine sahip olmanız lazım, bu değerleri hattınız sağlamıyorsa hızınız düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.