Şimdi Ara

8 Mbit'lik internet hızı ,4 Mbit olarak görünüyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuanda kullandığım modem ZOOM modem. Zoom modemden önce Ttnet'in hediyesi Combomax modem vardı.Combomax modem bozulunca ZOOM modem taktım.
    Zoom Modemin ''ADSL Durumu'' sayfasında ''İniş Hızı 4096 Kbps'' olarak görünüyor. Yani internetim yarı yarıya geliyor. 8 Mbit'lik hattım 4 Mbit olarak geliyor.
    Hız testi yaptığımdada 4 Mbit'i geçmiyor.

Acaba sorun nerede ? Modemde mi ? Modemim çok eski bu yüzden olabilir mi ?

8 Mbit'lik internet hızı ,4 Mbit olarak görünüyor !

Modemin markası : Zoom
    Modeli : Zoom X4 GS Ver 2.0.2-42

Yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşım değerlerin güzel bu nedenle öncelikle müşteri hizmetlerini ara arıza kaydı bırak hızını yükselteceklerdir bu değerlerle 8 lik hızı rahat alırsın iyi geceler
  • TTNet Destek'e e-posta atın. Daha yararlı sonuclar alırsınız.
  • Müşteri hizmetlerini arayın; "Ya bana tam 8 Mbit hız verin ya da tarifemi 4 Mbit'e düşürün de ben de 8 Mbit parasına 4 Mbit kullanmayım" deyin.
  • Combomax modemde 8 Mbit hattım vardı .. Zoom modemde 4 Mbit'e düştü .. modemden mi acaba ? modemi değiştirsem mi
  • modemle alakası yoktur sanıyorum müşteri hizmetleri...
  • Donanım Haber TTnet destek bölümüne sorunumu yazdım hattımın hızını 8 mbps'ye yükselttiler.. Sorun modemde değilmiş :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Müşteri hizmetlerini arayın; "Ya bana tam 8 Mbit hız verin ya da tarifemi 4 Mbit'e düşürün de ben de 8 Mbit parasına 4 Mbit kullanmayım" deyin.

Evet en iyi çözüm tam olarak budur. Ama daha sonra vazgeçmeden, hızınızı takip edin sürekli ve düştüğü an yine açıp aynı şeyleri söyleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.