Şimdi Ara

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<= (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
17.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim wtichking de x10 almış...c905 de arkadaşına vermiş.ama bir kaç güncelleme daha yapacağım dedi...zaten driver gelebilecek en güzel seviyeye geldi.
    En önemlisi manuel ayarlar tam tamına raya oturdu.DSLR kameraların manuel ayarlarıyla hemen hemen aynı oldu.Neyse...

Off topic yaptğım için üzgünüm

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=
    Bu paketle sınırları zorluyoruz :)

Bu da yeni menü SDİLİM Flash menu felan değildir..

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

En son yaptığım tema,bazı ikonlar vs c905i ciler PM den isterlerse yardımcı olmaya çalışırım.Sadece c905 değil bütün DB3210 cular. ( yani w995,w705,w715 vs vs)

Bir foto da ben ekleyim
    Karapelit ağacıdır bu..Kocaman bir mazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 5 Şubat 2011; 13:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

Orijinalden alıntı: *-*krall*-*

balıkesir tren garı sanırım

Aynen kardeş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

bizim wtichking de x10 almış...c905 de arkadaşına vermiş.ama bir kaç güncelleme daha yapacağım dedi...zaten driver gelebilecek en güzel seviyeye geldi.
    En önemlisi manuel ayarlar tam tamına raya oturdu.DSLR kameraların manuel ayarlarıyla hemen hemen aynı oldu.Neyse...

En son yaptığım tema,bazı ikonlar vs c905i ciler PM den isterlerse yardımcı olmaya çalışırım.Sadece c905 değil bütün DB3210 cular. ( yani w995,w705,w715 vs vs)

Bir foto da ben ekleyim

pm attım süper olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

bizim wtichking de x10 almış...c905 de arkadaşına vermiş.ama bir kaç güncelleme daha yapacağım dedi...zaten driver gelebilecek en güzel seviyeye geldi.

Bir foto da ben ekleyim

pm attım süper olmuş.

Bende attim zaten c905 ve c903'e cyber-shot trojan pack'i,
    W995-w715 walkman pack'i kullanıyodum bunlar da süper olmus eve gidince yüklerim :-D

• Bu arada o myside elfi gerekli sanırım onuda alabilir miyim bcfg si ile beraber.
  • arkadaşlar 905'i Doğubankta bulabilirmiyiz. Ayrıca orada satılanlar garantilimi bu hafta sonu yolum oraya düşecek. Gitmişken alayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul
    arkadaşlar 905'i Doğubankta bulabilirmiyiz. Ayrıca orada satılanlar garantilimi bu hafta sonu yolum oraya düşecek. Gitmişken alayım diyorum.

Bu cihazın garantilisini birak doğubank'i , dünyada bulamazsın :-D
    Zaten Türkiye'ye garantili olarak giriş yapmadı c905, sadece yurtdışı var
  • Yahu o kadar SE telefon var ki hangi birini alacağımı şaşırdım W995 eledim. Beğenmedim Şimdi C905- Satio arasında kaldım bir yardım edin yaw :)
  • @ terapi_triyaki

Kullanım yönüne bağlı...Fotoğraf çekimi ve mp3 zevki diyorsan hertürlü c905 yok arkadaş benim telefon o kadar iyi çekmese de olur dokunmatik felan olsun diyorsan satio..satio daki 12 megapixel kameraya aldanma...hertürlü yer satio yu c905i... c905i nin çekimleri çok canlı,renkler olduğu gibi...ama satio da durum aynı değil...fotoğraf çok mat...bunu c905-satio karşılaştırması olsa daha iyi anlarsın,aynı sahneleri çekmek lazım fark orada ortaya çıkar...yoksa satio fotolarına bakıp,c905i fotolarına bakıp anlayamazsın aradaki farkı...

Sonuç olarak c905i ( tabi dokunmatik felan seni cezbediyorsa bilemem) Ben 1 ay önce gittim sıfır c905i aldım,satio da alabilirdim vivaz da ama kullanımım foto ve mp3 yönünde olduğundan dolayı c905i aldım.

@ frt-_-ctn oo sende elfleri yüklemişin :) Pm atacağım sana...
  • Aino ile düzgün çekimler yapıp da paylaşan arkadaş olmayacak mı yahu, hep C905 C905, özendiriyorsunuz ulan insanı
    Aino telefonu olanlardan birkaç gündüz ve gece çekimi fotoğrafları bekliyoruz lütfen, telefonu aldım alacam bari fotoğraflarını da göreyim de içim rahat olsun.
  • pakedi yükledim çok yakıştı hocam eline sağlık, acoustik olarak da trojan best mix for c905'i kullanıyom oda süper
  • güle güle kullan ben asıl akustiğimi paylaşmadım onla bi ses dinlesen korkarsın ,yok böyle bi kalite o derece ve de dış hoparlör sesinde tık bozulma yok çok net ve berrak bi sesi var.
  • HDR olayını ilkkez burda gördüm. mantıgını arastırdım basit birseymis ama cok işe yariyor sony ericsson multimedia canavarı diye boşa demiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 7 Şubat 2011; 2:02:39 >
  • @ toysoLdier(V) Aino dan gece çekim kalitesi beklemeyin,gündüz de o kadar ahım şahım çekeceğini sanmam,

tekrar diyorum (telefon alacaklara) kullanımınız kamera ve müzik yönündeyse c905i şimdilik en iyisi.
    yoksa ben gidipte sıfır c905 almazdım,10 senedir sony kullanırım,neye para verilecek neye verilmeyecek az çok anlarım :)

Şimdilik ya c905i ya da Xperia X10 (bence x10 nun android olması c905 le x10 arasındaki fotoğraf kalitesini ve xenon farkını kapatabilir.) o yüzden c905i den sonra x10 alınabilir.

@ taken21 haklısınız :) ama HDR de ışık dengesi çok çok önemli,yani her fotoğraf HDR olmuyor ne yazık ki...Bi de HDR yapacağınız fotoyu en düşük ISO da çekmeliyiz ki HDR yaparken noise 5-6 hatına çıkıyor,ISO ne kadar azsa fotodaki gürültü seviyesi de o kadar az olacak...

Ama c905i için HDR elfini bulamadım ben? driver ın VHDR moduyla çekiyorum...HDR elfini bulabilen paylaşırsa çok çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 7 Şubat 2011; 10:47:35 >

• Selam arkadaşlar bunlarda vivazdan..

Yukardaki kaktüsün boyu 5 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinyldrm86 -- 7 Şubat 2011; 23:00:46 >

• quote:

güle güle kullan ben asıl akustiğimi paylaşmadım onla bi ses dinlesen korkarsın ,yok böyle bi kalite o derece ve de dış hoparlör sesinde tık bozulma yok çok net ve berrak bi sesi var.

ben sizin acoustiği forum se-nse'de buldum da kullanıyom bile
  •  =>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

http://www.4shared.com/file/_ZOeXAfM/HTC_Desire_Pack_for_DB3210.html

http://www.4shared.com/file/ozX1H_r0/A2Ubuntu_OS_Mod_Pack.html

http://www.4shared.com/file/226787711/17ee43/Walkman_4_by_joost206_and_thom.html

yüklenmesi

Replace the Walkman logo in the ic with the one you like with SE Image tool
    Download SE Image Tool İNDİRİN = http://www.4shared.com/file/Giiy_RY5/setup_seimagetool_v26_beta_7.html

Apply all the patches from Patches folder to your phone

Upload the files from the Styles folder to this folder:
    tpa/preset/system/walkman

Upload the .ic file you just edited to this folder:
    tpa/preset/system/icons

Upload the files from the Layout folder to this folder:
    tpa/system/layout

• ne kadar gıcık hiç sadelik yok,azck orjinal çalışmalar yapsalar keşke... her ikonun rengi farklı
  • denedeiğim en mükemmel acoustic diyebilirim trojan01'e teşekkürler

http://www.4shared.com/file/248669509/16b0eb73/trojan_best_mix_for_c905.html

ayarları bu şekilde yapın, tüm DB3210 için ( w715-w995-c903-c905 de denedim harika )

W995/W705/W715 Acoustic Mollina's Clearxplood V2

http://www.4shared.com/file/142677686/cd2ffbb/MOLLINAS_W995_-_W705_Acoustic_CLeArXPLOOD_II.html

W995 - c905 (tüm DB3210) Mollina's ClearXplood HD V3 Acoustic Driver

http://www.4shared.com/file/146196809/b0ec8887/MOLLINAS_W995_Acoustic_CLeArXPLOOD_HD_III.html

AdrianTC's Don't Panic! Acoustics v1.1 for Sony Ericsson C905

http://www.mediafire.com/?n9hb187tzrpca

Aino U10 Mollina's XPlooD HD+ Acoustic

http://www.4shared.com/file/167110778/72bf713f/Aino_U10_Mollinas_XPlooD_HD_Ac.html

4shared'a giremeyenlerhttp://www.browserunblocker.com/

• slm 3 gün önce c905 telefonu aldım ama türkcesi tam yapılmamıs sanırım bazı yerlerde çince yazılar mevcut programlarını ve yazılımlarını toplu halde rarlı yada size uyan bi şekilde verebilirmisiniz bide flash menu nasıl nerden indirebilirim şimdiden tşkler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.