Şimdi Ara

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<= (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
17.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

yaklaşık 1 yıla yakın süredir c905 kullanıcısıyım.ama çok telefon değiştiren bir kişi olmama rağmen her geçen gün bu telefona biraz daha hayran kalıyorum.yeni akustikle sesi gayet gür ve net çıkıyor.kamera ise rakipsiz bence.sationun fotoları bile çok soluk bunun yanında.orta seviye birçok fotoğraf makinasından bile çok üstün fotoları var.bu telefondan vazgeçemeyecem.bozulduğu yere kadar kullanacam.herkese iyi forumlar.

satio ve c905 in kapısmasını gösteren bir kaynak verebilirmisin?

Gerek yok Eray sonuç belli , Satio'm var diye övme

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

yaklaşık 1 yıla yakın süredir c905 kullanıcısıyım.ama çok telefon değiştiren bir kişi olmama rağmen her geçen gün bu telefona biraz daha hayran kalıyorum.yeni akustikle sesi gayet gür ve net çıkıyor.kamera ise rakipsiz bence.sationun fotoları bile çok soluk bunun yanında.orta seviye birçok fotoğraf makinasından bile çok üstün fotoları var.bu telefondan vazgeçemeyecem.bozulduğu yere kadar kullanacam.herkese iyi forumlar.

yoo ben c905 in üstünlügünü kabul ediyorum zaten. sadece ne derece ezmiş ona bakıcaktım bu arada artık bir satio'm yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

yoo ben c905 in üstünlügünü kabul ediyorum zaten. sadece ne derece ezmiş ona bakıcaktım bu arada artık bir satio'm yok

Kurtulmuşsun işte daha ne istiyon

• quote:

quote:

Kurtulmuşsun işte daha ne istiyon

yok ya üzülerek sattım neyse konuyu cıvıtma hemen

• Selam arkadaşlar çok sevdiğim Sony Ericsson C905'im satılıktır...300 TL...

http://forum.donanimhaber.com/m_50698538/tm.htm
  • Bundan sonra fotoğraflarımı burada paylaşacağım. Paylaşılması gereken konuda burası zaten.. Diğer konu çorba olmuş..

• @Pohuman Fotoğraflar güzel görünüyorlar.
    Bu arada haklısın diğer konu baya karıştı.

Benim hdr denemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody61

@Pohuman Fotoğraflar güzel görünüyorlar.
    Bu arada haklısın diğer konu baya karıştı.

Eyvallah. Denemede diğer konuya benzemiş, yani çorba olmuş.

• bi resim de benden o zaman. bunu upload edene kadar 15dk falan harcadım. gerisi eve gidince inşallah..

• bunlar da benden.

• X10i

• Cyber sHUT v6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 26 Temmuz 2011; 0:51:13 >

• arkadaşlar ben size c510 ile meydan okuyorum :p

bir kaç resim daha ekliyorum arkadaşlar :)

hosting images

image upload

image uploader

upload gif

free image hosting

image upload

post image wordpress

upload gif

upload pngpng

buda sonuncu olsun

• c905 arayan yok mu?
  • Cyber sHUT v6.0

• quote:

pohuman

fotolar kadar manzaralar da harika.çok güzel yerler.galiba karadeniz orası.ellerine sağlık.c905 in fotoları beni tatmin etmez oldu.renkler zayıf kalıyor gibi sanki. dm 3.8 rev202 camdriveri kullanıyorum.gece çekimleri hoşuma gitmiyor.CYBERSHOT eXperience v7.5 driveri de çok zor geldi.bi yerden sonra sıkıcı geliyor. geriye elToffer
    3.7 kalıyor.renkler daha iyi gibi.bunlardan başka seçeneğim var mı?tavsiyeleriniz varsa alabilirim.hayırlı ramazanlar herkese...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Cyber sHUT v6.0

reis bekliyoruz artık bu driverı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 1 Ağustos 2011; 0:03:53 >
  • @yasin186 eyvallah..

@[TR]Collector telefon satılık ve görünen o ki kısa zamanda satılacak. Telefon satılana kadar elimden geldiği kadar bitirmeye çalışacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

@yasin186 eyvallah..

@[TR]Collector telefon satılık ve görünen o ki kısa zamanda satılacak. Telefon satılana kadar elimden geldiği kadar bitirmeye çalışacağım..

neden satılık?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.