Şimdi Ara

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<= (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
17.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • java biter..
  • Telefonun tek eksiği Xenon Flash olsa neysede, kamerada ''Beyaz dengesi, EV, Bestpic vs..'' gibi özellikler yok.. C901 tam göre bir modeldi. Tekrar C901 almaya karar verdim. Aino gerçekten çok güzel bir telefon ama kamerada ayar denen bir şey yok.. Java ile alakası yok..
  • pohuman
    Sonunda soğudun Aino dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 1 Ağustos 2011; 21:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

pohuman
    Sonunda soğudun Aino dan

Her geçen gün dahada soğuyorum. Yanlış anlaşılmasın, tek sorunu kamera ayarlarının olmaması. Genelde parlak çekiyor(C901'de böyleydi ama EV ayarı vardı). Yoksa mükemmel bir telefon. Ama bana göre değilmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

pohuman
    Sonunda soğudun Aino dan

Her geçen gün dahada soğuyorum. Yanlış anlaşılmasın, tek sorunu kamera ayarlarının olmaması. Genelde parlak çekiyor(C901'de böyleydi ama EV ayarı vardı). Yoksa mükemmel bir telefon. Ama bana göre değilmiş..

Hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

pohuman
    Sonunda soğudun Aino dan

Hayırlısı olsun

yunus sen al bari telefonu yabancıya gitmesin

• eyyyyyyyt ulaaaaan kaçırmışım olayı

Aino U10i

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

1920x1080(Full-Hd) Wall niyetine kullanmak isteyenler burdan çeksinler :)

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

•  =>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=
  • eyyyyyyytttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 22 Ağustos 2011; 17:11:31 >
  • Çok iyi fotoğraflar. Pohuman şimdi c901 mi alıyorsun? Eğer öyle ise c901 ler değere bindi beyler alan var mı 500tl den başlatıyorum.
    Hdr mi oluyor bu fotoğraflar. Lanet c901 ile çekemiyorum böyle kontrast en sonda olsa bile. Banada öğretin böyle koyu fotolar çekmeyi.
  • @eyyyyyyytttttt bunu hangi modda çektin..

@frt-_-ctn C901 alacaktım bi ara ama yoktu işte. Şimdi buldum ama beyaz değil ve tamir görmüş. Bu fotoğraflar Cyber sHUT v6.0 ile çekildi. HDR falan değil yani. Driveri dün yayınladım da.
  • @pohuman
    Çok iyi ya c901 de böyle çeker mi? Ben c901 e çevir meyi deneyeyim. Çalışırsa süper olur. Trojan ın fotolardaki kontrast çok iyimiş ya onu nasıl yaparız çok merak ettim.
    Bu arada imkanın varsa yurtdışından sıfır al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 22 Ağustos 2011; 19:45:06 >
  • @frt-_-ctn C901 ile fazla uğraşamadım. Bu kadar pürüzsüz çekebilirmi bilmiyorum ama C901 yüksek ISO'da çok daha üstün şimdilik.. Bakalım bu konuda Aino'yu adam edebilecem mi?

Bu arada Trojan'ın fotoğrafta PS kokusu alıyorum.
  • Bakarsiniz bende bulabilirsem c901 bende alirim
  • Ali abi ellerine sağlıkda daha yeni canlanmaya başlamişti driver sen pes ediyorsun ya:)

• Eyvallah Ümit. Daha tam olarak pes etmiş değilim. Fotoğraflar süper.
  • eeeeeyyyyyyyyytttttt pohumanın aldığı koku doğru, burnu iyiymiş

Photoshop ta bayağı bi uyğraşmanız gerek,sadece kontrast değil :) layeri kopyaladıktan sonra bayağı bi efekt karıştırarak yapılıyor...

bi tane de boyutu orjinal foto koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 23 Ağustos 2011; 2:21:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

bi tane de boyutu orjinal foto koyayım

Bence bir tanede tamamen orjinal olan bi fotoğraf koy..
  • bak senin için 2 tane orjinal koyayım

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=  =>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 23 Ağustos 2011; 17:02:28 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.